הלם!

rubmue1234

New member
הלם!

איילת זורר הודיעה על פרישה ממשחק!!
מקווה שלפחות תספיק לשחק בעונה החדשה של בני ערובה..

רציתי להגיב לך ב"מה?!"

אבל נכנסתי קודם לכתבה וממה שהיא אומרת בעצמה, מדובר בהפסקה רצונית שלה כדי להיות כל כולה עם המשפחה. יפה לה. כל שחקן צריך את זה מדי פעם.
זה יפה איך במקום לתת לזה להתפרסם רק כאייטם חדשותי כתוב היא בעצמה מתראיינת ומדברת. האמת שעכשיו, יותר מתמיד, הייתי מצפה שהיא תחזור לארץ ובהמשך, כשירגיש לה הכי נכון, גם תחזור כמובן להפקות שלנו. זה בטח יעניין אותי לראות אותה כאן מאשר עוד סרט הוליוודי כזה או אחר.

למי שרוצה לשמוע - שודר אתמול בגיא פינס
[URL]http://bidur.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1144956[/URL]

באשר לבני ערובה - עכשיו זה באמת היה הכי מתבקש שהיא כן תחזור לעונה השנייה, לפחות כל עוד הילדים שלה ממשיכים (למרות שאין לי מושג כמה זמן מסך באמת יהיה לדר ויואב רוטמן), אבל לצערי לא נראה לי שזה יקרה וסביר להניח שכתבו את העונה בהתאם לחסרונה.

אגב, אני לא סגורה על האם כבר התחילו לצלם או לא. נראה לי שלא כי, למשל, אלונה טל הגיחה לכאן לכבוד החתונה של עודד פז, חברה משכבר הימים, אבל כמדומני היא חזרה אח"כ לארצות הברית. גם לא ממש יצא לי לקרוא משהו לגבי הצילומים שהתחילו או להיתקל באיזו תמונה מהסט. זה לוקח להם יותר מדי זמן. כבר נתנו לערוץ 10 רישיון ולטענתם - הם "עלו על דרך המלך".

שיר m

Well-known member
אלונה טל מקדמת כרגע סדרה חדשה בחו"ל

היא משחקת בסדרה שנקראת "Hand of god". ראיתי את פרק הפיילוט, זה הזוי ואפל וקצת מזעזע אבל ממש טוב... מבחינת העובדה שזה נותן המון חומר למחשבה. אבל אני לא בטוחה שאמשיך לראות את זה...

תודה רבה על העדכון

נשמע כמו משהו שאני יכולה לאהוב...

אני מבינה שיש לך חיבה יתרה אליה שאת עוקבת אחר מעלליה מעבר לים או שבמקרה יצא לך לשמוע ?

שיר m

Well-known member
אממ...

יצא לי לשמוע...

&nbsp
ואני לא בטוחה שתאהבי... אני לא בטוחה שאני בעצמי אהבתי...

באמת לא בטוח...

עכשיו בדקתי קצת ב-IMDB, אם את מכירה את האתר המאוד מפורסם ופופולארי הזה לסרטים וסדרות. אני לא מכירה שם אף אחד פרט לשחקן אחד, והיא מופיעה שביעית בקרדיטים של השמות אז זה כנראה אומר שיש לה זמן מסך לא מבוטל.
אבל לפי התקציר וגם לפי הפוסטר, זה נראה לי יותר כמו איזו דרמה-פסיכולוגית כזאת ולא מתח כמו שחשבתי. אז נראה לי שאני אוותר.

שיר m

Well-known member
היא לא באמת פורשת...

היא לוקחת הפסקה... וכל הכבוד לה על זה.
&nbsp
כמו שמירי אמרה, בבני ערובה היא כבר לא תשחק...

למעלה