הלם ותדהמה!!!

הלם ותדהמה!!!

ערב טוב לכולם... אני עדיין בשוק ובהלם מאתמול בערב כששמעתי על פרשת הרב אלון, אז קראתי קצת מהתגובות שפורסמו כאן בפורום ואני מסכים עם חלק מהם!! אני יודע שזה שהוא רב גדול לא הופך אותו לצדיק או לבנאדם שבחיים לא יעשה דברים כאלה!! אבל עדיין , תמיד ראיתי את הגדולה של הרב אלון ושמעתי מחברים שלי ובעיקר מאחד מהם שהיה תלמידו בישיבת הכותל על כל החסדים והמצוות שהוא עשה וכמובן החתונות שהוא עשה ובקיתור כל החסד הענק שהרב הזה עשה!!!! לכן אני בשוק כי אני באמת אומר לעצמי אם הרב אלון שהוא דמות מאוד גדולה ומכובדת בציונות הדתיית נפל על הדבר הזה, אז מי אני??? שכל חיי הבוגרים משתדל מאוד שלא ליפול ולעשות דברים עם גברים שאסור לעשות בעיקרון עפ"י התורה!!! כבר המון שנים אני נמנע מלעשות דברים שאסורים ואז אני שומע על הרב אלון ובאמת חושב לעצמי שמה שאני לא עשיתי או מה שאנשים כאן עשו ועושים זה כלום לעומת מה שהרב אלון עשה... לפני שהרבה אנשים פה יתעצבנו עלי כי הפורום הזה כבר מזמן לא של דתיים בארון אז אני רוצה להגיד שאני לא נגד לעשות את אותם דברים עם גברים פשוט הבאתי דוגמא למה שהדבר הזה עשה לי... ושוב אני יודע שכמה שהוא רב!! הוא גם בנאדם... שיהיה לכולנו המשך חודש אדר שמח וכיפי... (לי הוא כבר לא יהיה אותו דבר)!!

oriel ahamud

New member
גם אני בהלם כמוך סרוג.

לא כולם צדיקים ולא כולם חכמים כולנו בני אדם, ולכל בן אדם יש לו יצרים עובדה הנה שכבר הבנת שלא רק אתה "חוטא" בהומוסקסואליות גם הרב הכי גדול בציונות הדתית חוטא. אמרתי חוטא כדאי להדגיש את עצם החטא לגבי התורה, אבל הומוסקסאליות עצמה היא לא חטא! זה אהבה! זה רגש! - לא פודיפליה תהיה אתה תהיה אמיתי תאהב בנים עד שיהיה לך עוד כח לאהוב בנים. כי ככה הקב"ה ברא אותנו עם יצר שלכל בן אדם יש לו יצר בן טוב ורע , אבל מין זה יצר הכי טוב. מי שאומר לך שכל הרצונות שלנו והמיניות שלנו (סטרייטים והומוסקסואלים) זה יצר הרע הוא חיי בעולם חרא. מין זה הדבר הכי נפלא שבעולם זה תלוי איך אתה רואה את זה ואני חושב שאתה לא צריך להדחיק את זה בכלל. למרות שיש אנשים שאני יודע שקשה להם להפתח כאנשים מיניים צריך לנסות ובעזרת הניסיון מצליחים במיניות ובכל הדברים שקשורים למין. בהצלחה!

gov5

New member
הדברים שכתבת כל כך נכונים

גם אני כל הזמן שואל את עצמי איך אני הקטן מצליח (בינתיים..) לשמור על עצמי ממגע עם גברים, בשל היותי נשוי ודתי (בסדר הזה) ואדם כל כך גדול ונערץ, נפל ככה (אם זה נכון).

למעלה