הלם בקו"מ

לידר2

New member
הלם בקו"מ

וואוו הבן התקשר וממש מבואס קיבל כנראה הלם רציני , הודיע שלא מתכוון להתפנות ולא מעניין אותו. וואוו מנסה לדבר איתו שזה מקום חדש וככה זה קשה בהתחלה לא מוכן לשמוע... אני לא מתפנה וזהו... דיי מבולבלת.

מאקי

New member
לילה ראשון בלי אמא הוא לא רק שיר..

לידר2..... העיצה היחידה שאתן היא... תתמכי בו... אל תנסי לשכנע אותו... שנכון או לא... בקשי ממנו לשוחח עם אחד המפקדים.. (שהוא יפנה). אם את צריכה טלפונים של מפקדים אז אולי אחד ההורים יוכל לשלוח לך מסר... לילה ראשון בלי אמא הוא לא רק שיר.. כולנו מכירים את זה.... זה מוכר.... אבל צריכים להיות עירנים........ תהיי מבולבלת זה טבעי..... מחר יום חדש.... אני חושבת שהם די מתורגלים.... וידעו מה לעשות. כרגע תרגיעי אותו.

רגע,רגע

לא הבנתי. לאן לא רוצה להתפנות? קודם כל,קחי אויר והכל יהיה בסדר. תתמכי בו,כנראה שאו שהוא בהלם בקו"ם לדברייך או שהוא יודע מה הוא רוצה.

מאקי

New member
אמא לחייל חדשו לידר2 ו 11:12 | 25

אמא לחייל חדשו לידר2 ו 11:12 | 25/07/06 היום גם בני התגייס ליחידה 900 -ומיועד לעוקץ במידה ויעבור את הגיבוש {בעצם למה לא הוא הבן שלי!! :) } אז אני מצטרפת אל ההורים שכבר נמצאים כאן ומדסקסים ומקווה יחד איתכם לעבור באמת לשיחות על שלום וכביסה ומתכונים. רציתי להודות לאמא שסיפרה על הבן שהתגייס ושכבתה לבן שלה מכתב והכניסה לתיקו ולחשה לו באוזן על כך אז מודה מודה עשיתי זאת והרגשתי נפלא. התרגשות היא חלק מהעניין .. אבל בבקשה לא יותר מידי

מאקי

New member
ח בהצלחה לי? זה של לידר..... הילד

ואני נהדר.. פגשתי ברמבם כמה... היה.. איך לומר....מנענע... כתבתי למטה... מה שלא הבנתי... איך לא נופצו הזגוגיות.. מההדף מגולות..... האיש שלי אומר שאני מנהלת רומן עם הקטיושות... שצריך להודיע לפיקוד העורף כשאני יוצאת.... הערב היו 2 אזעקות אז הגוזל הצעיר.. שאל... מה הוא התחיל גם בערב לשלוח??? השריונר לומד... בסוף יהיה אחלה בחלה תותחן. מה קורה בגזרה החיפאית שלכם??? ואיך הבנים... שוחחת איתם?? תודה על התמיכה המורלית.. לך ולכולם פה.

../images/Emo9.gifהצלחת לבלבל אותי

לרגע חשבתי שאת המון זמן כאן. אמרתי לעצמי אולי יש לך שלישייה ואת לא מגלה לנו.... עם אחד קשר בערב, עם השני קשר בבוקר. הבת מתנייעת בין חיפה לחדרה לתל אביב.

מאקי

New member
תראי את מצוותת על תאומים...

מנסיון את יודעת שזה.. איך לומר....... די מספק..... תעסוקה ועוד.... שמחה לשמוע ... על הבנים... ויפה לה חדרה.... מבטיחה לך שאינני מסתירה מכם...... בטח לא עוד פרח.... מאקי.

סמדר בנ

New member
משהו חדש?

הוא התגייס עם מוטיבציה גבוהה? כי אם כן, אז הוא מיועד ליחידה מצוינת (עוקץ, נכון?) וחבל שיפספס את ההזדמנות. אם הוא לא רוצה להתפנות לשם, מה הוא כן רוצה? אגב, הבקו"ם לא ממש משקף את המשך השירות שלו.

למעלה