הלם בקו"ם מספר 2.

SarcaSeriouS

New member
הלם בקו"ם מספר 2.

היום הלכתי לבקו"ם, בפעם המי יודע כמה, ללוות חבר לגיוס, כנראה של גולני. איזה בלאגן היה שם......משהו קטסטרופאלי !. אנשים התחילו לשיר שם בקולי קולות כאות שמחה על גיוס חברם. מצלמות רבות היו להורים כדי שיקלטו בפעם האחרונה את חיוך בנם למשך השלוש שנים הבאות. וטוב של הגזמנו!!! אנשים אשכרה הביאו מצלמה ומיקרופון של אולפן וממש הרימו שם הפקה. טוב שלא ביקשו מכה חיילים שיהיו נציבים על הסט כדי ליצור את הרקע. אבל לא זה מה שאני רוצה לספר לכם. אשכרה נכנסתי למן שוק שכזה, חזרתי לי שמונה חודשים אחורה לזמן הגיוס שלי, וכל כך לא קינאתי בחברי שלא יודע מה הולך להיות איתו. כל השרשרת חיול בבקו"ם וכל הטרטורים בטירונות... אממ.... חשבון בשבילי! בקיצור, עוד שבוע וקצת אני חוזר לשגרת המדים בירוק. מי שאני באמת- חייל. פתאום זה נראה לי שונה כל כך... רק שלא אכנס להלם בקו"ם שוב... בדרך חזרה, אני ואמא שמנו את המכונית במוסך והלכנו לקניון. קניתי לי שתי חולצות "נחמדות" ב-TNT. חולצה אחת היתה מאוד עליזה, לטעמי. השיחה הלכה ככה: אני: החולצה הזו נראית ממש של גאים, נכון? אמא: כן,... אני: טוב, אז אני לוקח אותה! והאמינו לי שאני משתדל להראות כמה שפחות גיי. אבל מכיוון שיש לנו מפגש בקרוב...חשבתי להפתיע את עצמי עם חולצה חדשה. ואיך שהופתעתי...משהו! מי בא למפגש הכי שווה בעיר??? שכחו אותם מניצנים, אצלנו הולכים להגיע הרבה יותר כוכבים שווים! ד"ש למפגש. שאריות... אני עדיין חושב שפרנקנשטיין היה שיכור! אם מזגן מקרר, אז מה הוא מקרר? מחשב? אומרים הכלב דומה לבעלים שלו. אהההה....אז בגלל זה אני כל כך מתלהבלהיות על ארבע... <לא, בר, זו עדיין סתם בדיחה!> אם לאישה יש מחזור אז מה יש לגבר? צרות... בגדים עושים את הבן אדם. באמת? חשבתי שבן אדם עושה את הבגדים... החיזרים הגיעו ארצה...לא, הם לא...סתם חשוך גם ביום.

למעלה