הלם בציונות הדתית

הלם בציונות הדתית

פורום רבני הציונות הדתית יוצא הערב בהודעה דרמטית בה הוא קורא להתרחק מהרב מוטי אילון החשוד במעשים מגונים בתלמידים,בהודעה נותנים להבין כי סיבת יציאתו לחופשה בשנתיים האחרונות היתה טיפול הפורום בנושא בצורה שקיטה אך לאחר שאילון לא עומד בסיכומים איתו הוחלט לצאת בהודעה הדרמטית הזו.יצויין כי הרב אילון נחשב לאחד מבכירי אנשי החינוך ואנשי ההגות בציונות הדתית. באופן אישי ברצוני לציין כי כאחד שהאזין המון להרצאותיו והעריך את האישיות מאוד(למרות שלא הסכמתי איתו בעניני האמונה,כידוע...) אני בשוק טוטאלי.

בדיוק השבת

דיברתי עם מישהו עליו. מישהו שאוהב נייעס, והוא אמר לי שיש שמועות מגונות עליו, ויש שמועות שהוא התנתק בשנתיים האחרונות כי חטף שבץ או משהו כזה, והלחץ הציבורי מסוכן לו לבריאות. אין לי מושג מה נכון יותר. ההרצאות שלו ביחס לשהרצאות אחרות על פרשות שבוע וכו' דווקא היו מעניינות.

מאוד מעניינות

היה תקופות שהייתי מאזין לו שבוע שבוע, דרשות ממש מרתקות, פשוט הערצתי את אישיותו.אני בשוק טוטאלי.

טוב, מה הקשר

בין היכולות האינטלקטואליות של הבן אדם לאישיות שלו? למה זה בעיה לבן אדם מאנייק שאוהב לשלוח ידיים פה ושם לפתוח ספרים ולחבר שיתת מוסר נפלאה בנושא התגברות על התאוות? אני מכירה גם כמה יוצאים בשאלה שעדיין נהנים לפצח סוגיה תלמודית.

דיברתי על האישיות של הבן אדם

הערצתי אותו מאוד לא רק בגלל הפה המיוחד שלו אלא גם בגלל האישיות המיוחדת שראיתי בו אני עדיין מתקשה להאמין לסיפורים,בפרט שאני שומע כעת שהוא מכחיש הכל. אגב,של מאנייק שאוהב לשלוח ידייםוגם לפתוח ספרים ליוצאים בשאלה שנהנים לפצח סוגיה היתה ממש מיותרת ואפי' מקוממת. יש לי גם הרגשה שאת בכלל גבר ולא אשה,נראה לי שההודעה האחרונה הסגירה אותך,אסתי...

עכשיו תבין

שכשדברנו על מנדרוביץ`, למה היה קשה לי לקבל את זה. הרי גם הוא מכחיש, ובעיניי האישיות שלו הייתה נהדרת.

מה פיתאום,זה סיפור אחר לגמרי

אצל מונדרוביץ הרבה מתלוננים,כשאין קשר בין האחד לשני בכלל,ואתה שומע את העדויות שלהם אתה די משתכנע שיש כאן משהו, אם כך יהיה אצל אילון גם שם לא אסתכל על האישיות של הבן אדם. וחוץ מזה מה אתה משווה בכלל,אתה מגדיר את מונדרוביץ כאדם חביב,בסדר,את אילון אנשים מעריצים,אנשים מדברים עליו ברמה של מנהיג משכמו ומעלה מהיחידים בדור, הוא אדם שאני פשוט הערצתי ממש,כשהאמנתי. צריך לחכות לראות איך יתפתחו העניינים.

אני מכירה את התרגיל הזה

אמנם אני חדשה כאן אבל לא נולדתי אתמול ואני מכירה את המונפולציות שמנסות בכוח לסחוט שיחת טלפון אני מקווה שזה לא התרבות כאן בפורום

התנצלות

בהודעה קודמת הבעתי ספק באמיתות היותה של אסתי רוצה גם אשה באמת,היות והספק שהבעתי אין לו סימוכין וזה פוגע באסתי שמציג אותה כמשקרת בלא שום ראיה לכך הנני מביע את התנצלותי וחוזר בי מהדברים.

וזה הכי בעיה

אדם כריזמטי (והוא כזה) סוחף אחריו אני נוער ואז מנצל אותם .

גבעון 1

New member
אתה יכול להביא קישור

זה מעניין, אתה יכול להביא קישור לעניין...

גבעון 1

New member
מה הטענות נגדו אתה יודע...

או שאתה רק מצטט,.. ואין לך מושג על הפרשה הזאת?

זה מתחיל להיראות לא טוב

הבוקר ידיעות אחרונות מביא ראיון עם תלמיד נוסף[שעדיין כלל לא התלונן בפני פורום הרבנים ההוא]ובו הוא מגולל סיפור הטרדה מינית שעבר בידי הרב. מה אני יגיד?זה מתחיל להיראות לא טוב. אני לא מקנא באלפי תלמידיו ומעריציו שבטח עוברים כעת שעות קשות מאוד.

mister xy

New member
אני מנסה לדמיין אם זה היה קורה אצל החרדים

איך שהיו מכחישים/קוברים/משתיקים/מטאטאים את הסיפור הזה...

למעלה