הללללו :)

בואו נראה מה שלומי ../images/Emo187.gif

הקצתי עם אשמורת הבוקר ופקחתי את עיניי. קמתי וחיפשתי את האריג שלי , לבשתי אותו ויצאתי אל החורף הקר ובין לבין אני נכנסת בעובי הקורה של הפסיכומטרי ולפני שאני מוצאת את אותו אוטוקרט שהמציא את הבחינה הנלוזה הזאת, אני רק רוצה לומר לכם שהאבנים שחקו מים ואני יודעת כבר את כל א' ואת חצי מ ב' יפה לי לא??.

Drorrrrrr

New member
ומה אם אני אגיד שהבנתי את כל ה

מילים סטייל גבוהות שלך?

adis90

New member
סביר ../images/Emo29.gif

סחוטה מעייפות ויש לי כמה דברים לעשות היום ששכחתי מה הם... ומזה בא לי לצאת קצת.....

la bella dama

New member
יהיה טוב...

סוף סוף קצת זמן בלי מבחנים!!! אבל יש חזרות הופעות ושיחה לפולין...

escaping

New member
ובכיין...

היום מעוצבנת אנוכתי....P: עשיתי בוחן בפיסיקה, והוא הלך לי מייעולה!!! ואז קלטתי שבילבלו אותי ושסימנתי מינוסים במקומות הלא נכונים... לגבי זה לא ממש איכפת לי אבל זה סתם עשה כזה קצת חרא מהיום... ואז מסתבר שלבנות מהכיתה שלי יש היום יומולדת. לי היה לפני יומיים. להם עשו מסיבה שלמה! זיקוקים! בלונים! מזל טובים! עוגה קנויה עם הקדשה! הקדישו להם שיעור שלם! אוף..... לי רק אמרו מזל טוב החברות הקרובות וכמה בנות מהכיתה והתנפלו לי על העוגה P: חוץ מזה שבאותו היום גם התכוננתי למבחן בערבית והמסיבה שלי לא הולכת להיות השבוע כדי לחגוג, כי אף אחד לא יכול לוותר על התוכניות שלו בשבילי וזה יהיה בשבוע הבא, אבל אז עושים מסיבה ב"קווינס" ולא בטוח כולם יבואו כי בא להם יותר ללכת לשם מאשר להיות איתי ולחגוג לי יומולדת
לבנות מהכיתה שלי נתנו בלוניישן ולי לא נתנו נדה
*מרחמת על עצמה* מתחילים לשנוא אותי משנה לשנה...

למעלה