הלללווו??

Sparker

New member
הלללווו??

איפה כולם? כבר בחדרים האטומים?? 9 מתוך 10 ספרדים הם נגד המלחמה... היום הם קיבלו ממני על הראש ועוד 10 ספרדים כבר לא כל כך בטוחים... לא שאני בעד המלחמה... אבל מוגזם מה שהולך פה... ואצלכם מה קורה? מה אומרים החברים? מה ההשפעה שלכם עליהם?? ומה קורה עם הפיצה שלי

איזה חדרים? מסתכלים כדורגל

וואלה יופי, מצאת לך שעה לפתוח בדיון, בדיוק שמשדרים משחקים מליגת האלופות.. קודם תן לראות את מנצ'סטר מפסידה, אחרי זה נדסקס על מלחמה

Sparker

New member
וואלה יופי...

ריאל ניצחה, וכל השאר על ה... שלי... בכלל, הפתיע אותי שהמורה בכלל הגיע לשיעור כשריאל משחקת... וואלה, כרגע הגעתי למסקנה שהחדר שלי הוא חדר אטום מושלם... אין לי חלונות אלא רק דלת אחת וזהו... ואני דווקא זוכר את 91 כמלחמה כיפית... איך אהבתי לשתות קוקה קולה עם הקשית של המסיכה...

י ש1

New member
ספרקר, אני בגרמניה גם מנסה

הכומר המקומי ניסח עצומה נגד המלחמה, וביקשו ממני לחתום. סירבתי וניסיתי להסביר. לא נכנס לראש. עד שלא יחטפו בעצמם. הם לא מבינים מה זה טרור, עריצות.

Sparker

New member
אני דווקא נהנה מהעניין...

א - אני מקבל הרבה תשומת לב... ב - אני תמיד מתנדב לייצג את הצד השני (ההפוך לדעותיי) בשביל דיון פורה ג - הם יודעים כל כך מעט שאני מרגיש ממש כמו פסל עם חימר רך ביותר בין אצבעותיי... אני אפילו לא מוגבל לעובדות ואמיתות...

למעלה