הלללווו?? יש כאן מישהו?? מה אתן כל כך יבשים בזמן האחרון?!
M Mr Peiser New member 27/11/02 #1 הלללווו?? ../images/Emo35.gif יש כאן מישהו?? מה אתן כל כך יבשים בזמן האחרון?!
R reshef New member 28/11/02 #2 גם אני שמתי לב.. כבר יומיים שאין אף הודעה - פשוט כלום... זה עוד לא קרה פה.. טוב לא נורא, חנוכה מגיע מחרתיים ואז יהיה הרבה יותר פעיל.
גם אני שמתי לב.. כבר יומיים שאין אף הודעה - פשוט כלום... זה עוד לא קרה פה.. טוב לא נורא, חנוכה מגיע מחרתיים ואז יהיה הרבה יותר פעיל.
R reshef New member 28/11/02 #3 ודרך אגב - הסדרה "לבנות בגדול" למי שעוד לא ראה - הלילה בחצות, ערוץ אדוונצ´ר 1.
D DerBleistift New member 28/11/02 #5 לשפוך קצת מים? ../images/Emo10.gif אורן, צור איתי קשר... אשמח להעזר בך במחשבה כיצד להחיות את הפורום קצת. המקום נהיה שומם! לא נורא... כאמרתו של יאצק, "אני קם ונופל"...
לשפוך קצת מים? ../images/Emo10.gif אורן, צור איתי קשר... אשמח להעזר בך במחשבה כיצד להחיות את הפורום קצת. המקום נהיה שומם! לא נורא... כאמרתו של יאצק, "אני קם ונופל"...
K kyle New member 28/11/02 #6 הממ....../images/Emo12.gif יש איזו עיר כלשהי בתאילנד שיש בה הרבה ג"ש? (אני רוצה להגיד לבן מה לצלם )