הללויה !

אלי.

New member
שווה לך האשכול ? אני לא אתנגד.

תזכיר לי את זה, כשאני אכתוב בפעם הבאה שליברמן הוא לוזר/פוליטרוק/אוהב קוקטיילים, שלא עשה כלום בחיים שלו למעט דיבורים
ו...אני אפילו אשמח מאד אם ליברמן ימשיך לעשות דברים טובים, למרות שאין לי מושג איפה הוא היה ב-1976, כשפרס היה שר בטחון בממשלה שנכנעה ללחצים של גוש אמונים, והשאירה את הישובים (אז התנחלויות) על כנם. לגבי הקריסה של אוסלו - לא שמעתי שנסוגו לנקודת ההתחלה של התהליך - אתה שמעת משהו כזה ? אני דווקא שומע ורואה (אפילו ממך) שמחכים ל-7 ימי שקט, וליישום של טנט ומיטשל, בכדי לחדש את המו"מ המדיני. במילים אחרות - "יש לתקן, יש לחדד, אבל תסכים איתי שלא היתה כאן קריסה ..."

resh0

New member
לא לא לא

לוזר - הוא אחד שבד"כ מוותר ומפסיד. את זה ניתן לייחס לפרס, לא לליברמן. פוליטרוק - הוא אחד ששוחה בפוליטיקה בזכות קשריו במפלגה. פרס, לא ליברמן. קוקטייליסט - הוא לא אחד שאוהב קוקטיילים, אלא אחד שנוהג להופיע במסיבות קוקטייל... זהו פרס, לא ליברמן. פרס היה לוזר עוד מ 76 כאשר נכנע ללחץ של גוש אמונים... היה ונשאר!!!! ללחץ של מי ליברמן נכנע? לעניין הסכם אוסלו: זה קרס לחלוטין!!!! ההסכם, האידיאולוגיה שלו, הקונספט שלו!!! הכל קרס. אם יתחדש לו המו"ם, יהיה הוא מבוסס על עקרונות שונים לחלוטין!!!! הרי אתה לא מצפה שנטעה שוב ושוב...

אלי.

New member
אהבתי ... ../images/Emo13.gif

כבר 30 שנה שהלוזר הזה מוותר אחרי כל הפסד - ומוצא עצמו פעם אחרי פעם באחת העמדות המשפיעות ביותר במדינה
נ.ב - אם זה לוזר - מעניין לדעת איך אתה קורא לאחד שלא מחכה לתוצאות הסופיות בכדי להכריז "עזבו אותי, לא בא לי להיות באופוזיציה כשאפשר לעשות כסף טוב בארה"ב", או לחילופין לאחד שאומר "חבר´ה, אני מצטער, אבל אני ממש לא יודע לשלוט כשלמפלגה שלי אין לפחות 45 מנדטים"
ועל זה נאמר - טוב טיעון אחד טוב, מ-100 תירוצים. חשבתי ש"אובססיית פרס" עברה לך בעקבות האשכול הזה - יכול להיות שטעיתי

resh0

New member
איך בישראל מחפים על פאשלה???

באמצעות הקומבינה!!!! כך בדיוק פרס. הוא מחפה על הלוזריות באמצעות היותו פוליטרוק וקוקטייליסט. זאת בדיוק הסיבה הבגללה הוא יישאר בפוליטיקה עד יומו האחרון, כי אם יפרוש, ישלפו החרבות... (אני לוזר? כן!!! רמז מספיק עבה). במילים אחרות: אם פרס יפרוש לפני שיילך בדרך כל בשר, לא יימצאו כנראה כמה ילדים שילכו להדליק נרות בכיכר ההיא... לעניין נתניהו: הנה אדם שלא רצה להראות ליצן כמו שרון. לא אחד שרוצה להראות עצמו כאחד ששולט, אבל חוץ מזה אין תוחלת. על כל מקרה: אם למרות כל ההערות המשוקצות שלך, עדיין הציבור מעדיף בגדול את נתניהו על-פני כל מנהיג אחר, אז מה תגיד על המנהיגים האחרים? האם הם משוקצים יותר? ואכן כאשר מישהו יכתוב את הביוגרפיה של פרס, אציע לו כיצד לקרוא לספר: "האיש שעשה הון מכשלון".

אלי.

New member
אז אולי כדאי שתחפש הגדרה אחרת ...

כי אדם שמצליח (ועל זה אין חולק חוץ ממך - כמובן
) להשאר בצמרת השלטונית במשך עשרות שנים - הוא בודאי לא לוזר. אתה לא מסכים עם איך שהוא עובד ? זבש"ך, אבל הוא עובד - גם אם זה לא לרוחך
בעניין נתניהו - כבר דיברנו בעבר על כך שאם אתה נתפס באי-אמירת אמת אחת - כל האמינות שלך יורדת (ראה מקרה ערפאת). לכן, כדאי שתבדוק שוב טוב טוב את מי מעדיף הציבור, לפני שאתה קובע קביעות מופרכות על הדירוג. דווקא בעניין זה הסקרים הם מאד עקביים - ונתניהו בודאי לא במקום הראשון. והעיקר - ב-29 המנדטים של הליכוד ננוחם ... למענך אני מקווה שנתניהו, שעליו נסובו הערותי המשוקצות
יחליט בכל זאת להתמודד במרכז הליכוד גם אחרי נתון זה, במקום להיות לוזר - כמו שהיה מאז ומעולם. נ.ב: בעניין השיקוץ - היה משהו לא נכון במה שכתבתי על הפרסונה ? אשמח לשמוע איפה טעיתי.

resh0

New member
האנרציה של הפוליטרוק.

תזכיר לי מתי הפעם האחרונה בה התחרה פרס בפריימריס??? על כל מקרה יש להעריך את האיש על ה"הון" שהוא עשה, למרות שנבנה הוא על כישלון. פרס כבר לא עובד, פרס עבד. לפעמים הוא מפליץ פה ושם, אבל בכל פעם רואה הציבור עד כמה שהמגעים שאותם הוא מנהל, לא מביאים לשינוי מעשי כלשהוא. אז אם המגעים כל-כך לא מוצלחים, אז למה הוא ממשיך אותם? "אנרציה"! זוכר? אם הסקרים אינם רלוונטיים, אז אין להתייחס אליהם ברצינות. הליכוד הוא זה שיקבע את מי שיהיה ראש הממשלה הבא של ישראל! את כל הסקרים יש לעשות בתוך הליכוד ואז תקבל תמונה יותר אמיתית. הירידה במספר המנדטים נובעת מה"פדיחות" שעושה שרון לליכוד. ברגע שיחזור נתניהו לזירה, יחזרו עימו ה 45 מנדטים שהיו מובטחים לו. הבעת את דעתך על האיש וזאת זכותך. לדעתי מניעיו טהורים ואם אתה רוצה נקודה להשוואה, אז תשווה אותו מול אהוד ברק! האחד היה מוכן "למכור את האמא שלו" בתמורה לשיפור באחוז לשמור על כסאו, בעוד שהשני וויתר על הכסא!!!!! זאת כנראה כי כוונתו היתה לא רק לשבת עליו כמו אריאל שרון.

אלי.

New member
אולי

ניתן להניח בבטחון גמור שכל פוליטיקאי היה רוצה להגיע לעמדה שבה הוא כבר מעבר להתמודדות (ובמילים אחרות - הוא מקבל מקום ראשון בפריימריס בלי להניד עפעף). משום מה אצלך זה מראה על נחיתות, אבל זה לא ממש מפליא, כשזוכרים שמדובר בך - ובפרס
ופרס עובד - הו הו, כמה שהוא עובד: החתרן-הבלתי-נלאה הזה קופץ ממדינה למדינה (לפעמים טלפונית) מרביץ שם את משנתו על השלום והחזון, ומשכנע את מנהיגי העולם שערפאת רלוונטי גם רלוונטי, למרות החלטת הממשלה (לא שזה קשה, אבל ...) הסקרים אכן לא שווים כלום, ומתחילים להיות רלוונטים רק כשתוצאתם קוסמת לך. 45 מנדטים - זוכר ? מבין שנינו, לא אני הוא שנקבתי במספר הזה. והיום ? הליכוד 29, המערך 21 (או 23, לא זוכר במדויק) - וזה עוד הרבה לפני מועד הבחירות. אתה רוצה שאצייר לך איך נראה סופו של גרף שמתחיל ב-45 וממשיך ב-29
רק תגיד, ואצייר
כמובן שאם וכאשר יחזור נתניהו לליכוד, ירדו ה-29 הללו ל-24 (נניח) במונחים של היום, מכיוון שבקרב העם, כללית, נתניהו אפילו לא מדגדג את אחוז התמיכה של שרון. ואת נתניהו אני משווה לשרון - הרי בשרון בחרתי, לא ? האחד שרלטן, שמחרבן על בוחריו ובורח מכל התמודדות שאינה מונחת בכיסו - והשני נלחם גם בקרבות שנראים לכאורה אבודים - ומנצח. יש מה להשוות ? בחייך ...

kookoo

New member
עובד?!?!?!?!

ח"כ עובד?!?!?!? יש סתירה לוגית בדברים שלך! הוא ח"כ זה נכון, אבל הוא לא עובד! (גם השני לא). הח"כים לא עובדים הם סתם חבורת חלאות מטומטמת. עובדה שיש הרבה ח"כים סנילים. (אפילו רייגן, נשיא ארה"ב -המעצמה הגדולה בעולם, היה סנילי לגמרי בסוף כהונתו ובטח שלא עבד).

אלי.

New member
תלוי באיזו "עבודה" מדובר

כשאתה שר חוץ - אתה בד"כ עובד. וכשאתה שר החוץ שמעון פרס - איך נמדדת עבודתך ? על פי מידת השנאה שרוחשים לך מתנגדיך הפוליטיים

nightbird

New member
מדי פעם קם איזה קשקשן

שמפריח הפלצת יחסי ציבור, בדרך-כלל כדי שיקראו את ספרו הממשמש ובא או יזמינו אותו להרצאות. אחרי הכל, כמה כבר מרוויחים באוניברסיטה?

למעלה