הללויה........

Nirvana0

New member
הללויה........

ומה דעתכם על זה? בעד-- נגד-- Indifferent --
A final taboo is set to be broken later this week, when the first TV advert to feature a gay kiss is aired across the UK. The advert, for Dolce and Gabbana’s new watches, will feature two men kissing, the first time that a company has displayed same-sex kissing in its campaign.​
אההה ופרטו ונמקו :)

gabcake

New member
לא נפתח

לא נפתח לי הקישור, אבל בטח בעד. והרי ציטוט מאביב גפן לגבי טלויזיה "סרטי אהבה משודרים מאוחר, אבל אלימות - בכל שעה מותר"

Nirvana0

New member
את צודקת,

לא יודעת מה קרה לקישור, שלפני רגע פתח, אולי עומס. מסכימה עם אביב.

ro99

New member
ועכשיו בקונטקסט עולמי

הנה מה שנחשב קונטרוברסלי בארה"ב. ההודעה על הפירסומת האנגלית עוררה בי תגובה של so what בעצם, כי זה לא ביג דיל יותר. סערה בכוס מיץ על הקטע של לפני 9 בערב (the watershed - מוסד אנגלי טלוויזיוני מאוד ידוע) - זה גם יעלם מהר מאוד. יש התקדמות מהירה ועצומה בנושא הקבלה של LGBT במיינסטרים באנגליה בשנים האחרונות במיוחד, כך שזה כבר נעשה שגרתי למדי. התעוררתי קצת (אבל רק קצת) כשקראתי את הידיעה האמריקאית - ארץ מפגרת ללא תקנה. אני חושבת שאם אמריקאים היו רואים פירסומות הולנדיות הם היו מתים משבץ על המקום.

gabcake

New member
תגובה

בתור אחת שחיה בארהב מאוד מבאס לקרוא על NBC CBS UPN, מכיון שאלו הרשתות בהן אני צופה (אין לנו כבלים). מצד שני- לא לשכוח שאת הפרסומת יצרו בניו יורק (גם בארה"ב). ארץ מפגרת לפעמים, אבל אולי יש תקנה?

ro99

New member
לי יש הרגשה לפעמים

שהמרחק בין ניו-יורק למקומות אחרים בארה"ב גדול יותר מהמרחק בין ניו-יורק לאפגניסטן... ואני לא היחידה עם רושם כזה (שומעת את זה הרבה מאוד גם מאמריקאים מיואשים). וכל מה שרואים מפה, זה פשוט התחזקות של כוחות האופל, והבורות, וחוסר הסובלנות, והשמרנות הקיצונית, והימין הנוצרי, ו... You get the picture. כמעט כל מה שמגיע אלינו לאירופה מארה"ב שנחשב כל כך נועז ומהפכני, מתקבל אצלנו בקריאות של: מה, על זה עשו את כל הרעש (the l-word, למשל, אבל יש עוד הרבה)? הפער הוא עצום. נראה לך שמיעוט כל כך קטן של אינטלקטואלים פרוגרסיבים אורבנים וכו' יצליח להתגבר על רוב מכריע של כל השאר?

TrigATUSA

New member
Progressive is good for business

ארה"ב בסופו של דבר נשלטת על ידי כוחות השוק, ולייתר דיוק על ידי מה שמייצר כסף לחברות הענק בארה"ב בארה"ב תמיד כשרוצים לדעת לאיזה כיוון ייתקדמו תהליכים חברתיים/פוליטיים כדאי לשאול "איזו אפשרות תייצר יוצר כסף בסופו של דבר" וזה נותן ניבוי מוצלח מאוד מכיוון שבאופן מוכח הומואים משוחררים ונשואים צורכים הרבה יותר מהומואים רדופים ומבודדים אין מצב שיוגבלו מעשית זכויותיהם של הקוורים בארה"ב באיזורים בהם הם מתקדמים זה גם מסביר על עלייתו והשתלטותו בארה"ב של המודל הקווירי השמרני של אבא,אבא וילדים (או כלבי צ'יוואואה), עם בית יקר, חופשות סקי ב ASPEN והרבה הרבה קניות לריהוט (ולבית הקיץ), וכמובן הצבעה לרפובליקנים כדי שיורידו עוד יותר את המס על העשירים יש לזה אפילו מעין תיאוריה מדעית מעולם הכלכלה המדברת על ה "Creative Class" ואיך ערים ליברליות המצליחות למשוך את החד מיניים הופכות למובילות כלכלית עקב הכשרון וכוח האדם המיומן והמשכיל העומד לרשותן (בזכות הקוורים וחבריהם המטרו סקסואליים) בהחלט ייתכן שהקיצון יעמיק - כלומר חיי ההומואים בנברסקה יידרדרו והשמרנות תעמיק, ויאסרו על הפלות ועל לימודי האבולוציה, אבל אני לא רואה אפשרות שבמרכזים האורבנים (בהם ממילא מתרחשת כמעט כל הפעילות הכלכלית) תהיה עצירה כל שהיא של רכבת הזכויות הפוליטיות, או הגבלה של האוטונומיה ההומואים (הערה: בכל מקום שאמרתי הומואים צריך לקרוא גם "לסביות", אני סתם עצלן ועם הקוראות הסליחה)

odedee

New member
לא יודע אם יש תקנה.

ארצות הברית היא מדינה די דפוקה, אם יותר לי להכליל. אומה של חוואים ונותני שירותים שלדעתי כבר עברה את השיא שלה והיא בדרך למטה. בכל מה שקשור לגייז אני מניח שלאט לאט המצב כן ישתפר, פשוט כי האמריקאים לא יצליחו לנתק את עצמם ממה שקורה בשאר העולם המודרני. אבל לא הייתי מחכה לזה.

ro99

New member
Anything they can do

Israel can do better... אני רואה. יש עילוי חדש בארץ.

ro99

New member
../images/Emo6.gif

אני אישה, לכן כדאי בעצם שאני לא אהיה פה בגוב האריות הגברי הזה, לטובתי, שתבין... בטח אני גם מחללת שבת בכוכב לכת איפשהו בזה הרגע, כך שתן לי קודם להניח תפילין ואז נחזור לדסקס מאיזה כוון הכי כדאי ללקק תחת חרדי. יחי הסוציאליזם. Religion is the opiate of the masses. דנידין לשילטון ומיד!

למעלה