הללויה

הללויה

אומרים ישנו מזמור מדהים דוד אותו לאל מנעים אתה אינך נעים זמירות. מדוע? כך זה הולך הודף מושך מינור יורד מז'ור נוסק המלך בכינור הוזה עוד הללויה המשך יבוא

dekelsgi

New member
התרגום מסריח.

או שזה פשוט טוב יותר באנגלית או שהמתרגם סרח. אם ידך במעל אז כשול נכשלת.

dekelsgi

New member
עזוב אותך מתרגום

האורגינאל תמיד טוב יותר. ובאמת מזמן לא הפלאת מכותיך בחברי הפורום החדשים. לך לך אל הנייר והעט המונח לצידה וחרוז חרוזים למען יראו הגויים וישושו העבריים ויספרו בשבחייך לעולמים...

אני אגיד לך מה

בשירים של לאונרד כהן יש רפרנסים לתנ"ך בכל שורה שניה. את מה שמובן מאליו כולם רואים: דוד, הכנור. אבל בשיר הזה ספציפית, לדוגמא, יש גם רפרנס ל"כל הנשמה תהלל יה" ו"אז ימלא שחוק פינו ולשוננו רינה", ולכן זה כיף יותר לתרגם אותו. אחרי שראיתי תרגום של קובי מידן שפיספס מההקשרים המקראיים ונתן לעצמו יותר מדי "חופש" בתרגום (שאני לא כ"כ אוהב) ניסיתי בעצמי. כל הסיפור היה חצי שעה ברוטו, אז אולי הייתי מוציא משהו יותר משוכלל אילו הייתי מקדיש יותר תשומת לב. בשביל מה שרציתי זה הספיק זה התרגום של קובי מידן http://www.mp3music.co.il/tabs/7976.html

dekelsgi

New member
אןלי זה?

שמעתי על אקורד סודי דוד לאלוהים בכינור הפליא אך אתה בועט ברמקול ותו לא. אחוז חזק לחץ על הגז הילוך רביעי החלף עכשיו השוטר הרחק מאחור שר הללויה... ובדקתי אפשר לשיר לפי האקורדים המקוריים באחריות.

הבאת לי רעיון

הנה התחלת הגירסה הערסית: אחלא של מוואל מדהים דוד מסלסל לאלוהים לך הכל כמו יללת חתולה מתחיל יבש ממשיך כמו אש המלך המסטול שר הללויה הללויה הללויה הללויה הללו-לו-לו-לו-לו-יה

הופסי, נשמטה שורה

אחלא של מוואל מדהים דוד מסלסל לאלוהים לך הכל כמו יללת חתולה מתחיל יבש ממשיך, גולש דרבוקה ובוזוקי – אש! המלך המסטול שר הללויה הללויה הללויה הללויה הללוי הו הו הו יה אשריך שאתה צדיק מול חתיכה אתה לא מחזיק זורק את אלוהים שלך הצידה על הזרת סובבה אותך לקחה כל מה שיש לך וכמו אדיוט עוד שרת הללויה

אללה כרים

שני הבתים הבאים: בשבילי זה לא סרט זר שיחקו לי את הקטע כבר היה לי טוב לפני הצ'פצ'ולה משחקת איזה גנרל אבל אהבה זה לא גורל זה נאחס ומבאס את ההללויה פעם לא שיחקת איתי הייתי פה, רצית אותי עכשיו דפקת לי סתם משחק גרוע עשינו פעם גם חיים רקדנו במועדונים שרנו ושתינו הללויה השאר כאן: http://www.shmulik.co.il/blog/3542/

WarrenBuffett

New member
וואלה, יוסי גיספן מתחבא עכשיו מתחת לכרית.

נראה לי עלית על סטארט-אפ. נ.ב. גם התרגום לעברית תקנית מעולה.

ohCnaanDa

New member
הנה הבאתם גם לי השראה...

כל מי שבעט מושך כריות ודאי נושך... כולם ברון ובשירה מביאים בהפוכה. לא הבנת שורת מחץ אל-נא תיכנס ללחץ. את אחוריך סגור - כחור המחט שלא תידפק ב... תחת שמי ים התיכון עושה ירח הפוגה ומתקפל.

תודה כפרות

רואים שאתה מבין, לא כמו ההוא. עכשיו גם פרסמתי את גירסת המועדונים

למעלה