הללויה!!!

ליצולה

New member
הללויה!!!

סוף סוף, אחרי חודשיים של חיפושים מטישים ושמיעת המילה - יש לך כלב? אנחנו לא מעוניינים, מצאתי דירה!!!!! מדובר בקרוון (גדול ומרווח) במושב רמות מאיר, עם גינה מדהימה!!! מתחומת כל כך טוב, שאני יכולה לתת אפילו לחתולה לצאת החוצה. אני רק רוצה לציין , שבמהלך חיפושי הדירה, מלבד ההלם מהמחירים ברחובות, כל כך התאכזבתי מהתגובות לכלבים. ממתי כלבים נהייתה מילה גסה? רק אמרתי כלב וישר אנשים עיקמו את הפרצוץ. כל ך הרבה דירות שאהבתי נפסלו בגלל מונה. אז למישהו יש טיפים למחייה בקרוון??? ליאת ומונה, שלראשונה מזה חודשיים, נושמות לרווחה...

reut676

New member
../images/Emo82.gifגרתי תקופה ברחובות ולגבי המחירים

את צודקת ממש. במושבים הרבה יותר שווה. אם את עם רכב בכלל לא הייתי חושבת פעמיים. לכלבים ולשאר ההולכים על 4 ו2 הרבה יותר נעים. ולצערי גם אני ניתקלתי במעין דעה קדומה על כך שכלב= הרס מוחלט בבית. אבל מזל טוב לכל המשפחה!!

ליצולה

New member
זה פשוט מגוחך

מבקשים 500$ כל דירת חדר וחצי מצוקמקמת, ואז הם עוד מעיזים להגיד לי לא בגלל כלב. מישהי אמרה לי שהיא לא מסכימה כלב, כי היא בדיוק התקינה דוד שמש חדש. לא ידעתי אם בכלל לענות לה או לא. אין ספק שלהולכים על 4 יהיה נהדר. אני מרגישה שאני קצת מתפשרת כי זה קרוון ולא דירה משופצת- אבל הגינה בהחלט מפצה על זה... תודה! ליאת

מזל טוב ../images/Emo65.gif

אני יודעת כמה שזה קשה.. לפני שנתים שחיפשנו דירה... הראשון שהסכים לבעלי חיים והדירה נראתה סביר - הלכנו על זה ואכן זו הדירה שלנו כבר שנתים והנה אנחנו מאריכים כבר שנה שלישית מי יסכים ל 2 כלבים ואני עוד דורשת מרפסת ומזגן...

reut676

New member
../images/Emo11.gifיודעת מה אני עשיתי?

אני פשוט לא הודעתי שיש לי כלבה. ביקשתי את החוזה מראש לעיין בו ובמידה ולא צויין במפורש לגבי כלבים אסור לה לאחר מכן לאלץ אותך לעזוב. וזה לאחר שפניתי לעורך דין בנושא.. אמנם זה לא יפה להגיד חצי אמת אבל זה לא שקר ארו רמאות אבל גינה ושקט נפשי שווים את זה. ליצולה, מכירה את הקלישאה הבית הוא היכן שהלב נמצא? אז אני מניחה שכך זה גם במקרה הזה...

Ultra marine

New member
דורשת מזגן! מי ישמע!

היום חוץ מדירה אחת, כל הדירות שראיתי או התעניינתי היו כוללות מזגן! חוץ ממני הפתיה שהיתה מוכנה להשכיר לפני שנתיים בלי מזגן (רכשתי אחד חדש!) כשחיפשתי מישהו שיחליף אותי ואמרתי שאני מעוניינת למכור את המזגן (במחיר סביר! פחות מחצי ממה שעלה לי ומחיר קרוב מאוד להתקנה בלבד של מזגן) אנשים היו בהלם. לא הבינו מדוע בעל הדירה לא מוכן לקנות ממני את המזגן! בכלל אנשים באו עם מליון דרישות, חלק מהם אלי, בתור המשכירה מישהי שאלה אותי - את לא משאירה לי את המיטה?! ואללה, עוד משהו? הייתי בהלם מאנשים שמחפשים דירות. אחד אמר לי שהוא סוגר (בשביל הבת שלו) ובאותו יום של החתימה הוא התקשר להגיד שהכל בסוף מבוטל... שבוע אחרי אחד אחר אמר לי אני סוגר בבוקר תבטלי את המודעה, בבוקר אני מתקשרת ב- 11 הוא אומר לי עוד חצי שעה מדבר עם בעל הדירה שלך ומחצי שעה אחרי זה הוא לא היה זמין (גם יומיים אחרי....) ואי איזה פינוק אני מזמינה לעצמי כשאני סוגרת עם העניין הזה של הדירה! לעולם אני לא יודעת לפני הזמן! לעולם! שתהיה הבעיה של בעל הדירה ולא שלי!

הדורשת היה בהדגשה על המרפסת

ומרפסת פתוחה לא מקורה למשי. הרבה אנשים רושמים מרפסת ומתכוונים למרפסת כביסה או חדר שהיה פעם מרפסת והוא סגור ועכשיו זה חלון גדול. אנחנו צריכים אוויר!

Ultra marine

New member
אני צריכה רק מזגן ../images/Emo13.gif

אנחנו יושבים לנו בבית עם חלונות סגורים (כמעט לגמרי), מזגן פתוח ומחשבים דולקים. אור יום הוא לא דבר הכרחי
וגם עם אולי בדר"כ יוצאים בשעות שאין אור חזק. ממש זוג ערפדים

Ultra marine

New member
אין לי טיפים אמנם

אבל שמחה להגיד לך מזל טוב
בתור מישהי שחיפשה לאחרונה אני יכולה להגיד שזה אכן מתיש, והמחירים בשמיים (למרות שאזור השרון..) ובעלי חיים בהחלט הפכו למילה גסה ביותר אצל רוב בעלי הדירות. לא יודעת כמה סגרו לי דלתות על העניין הפעוט של כלב... מי ישמע, גם ככה כתוב בחוזה שצריך לתקן נזקים, אז מה ההבדל אם זה מכלב או מאדם? כמו שפעם אמר לי מישהו בטלפון "ומה ילד עושה פחות נזקים? שמעת פעם על מישהו שאסר על מגורים עם תינוק?!" טוב, אולי זאת הגזמה קלה אבל סה"כ כלב, מי ישמע! אז זהו, שמחה בשמחתך. אני מקווה שהיום סופית ירד ממני העול של מציאת מישהו במקומי בדירה שאני גרה בה היום ומעבר לדירה מקסימה שאין בעיה עם בעלי חיים, ובעלי הדירה מגדלים בעצמם כלבה מקסימה וחתלתול תעלול. בטח את מרגישה שירדה ממך אבן, אני "בהיכון" לרגע הזה

ליצולה

New member
../images/Emo24.gif

תודה ובקרוב אצלך!!! מי ידע שעסקי השכרת דירות זה כזה כאב ראש... אגב, אחד מבעלי הדירות שהתקשרתי אליו- אמר לי בלי ילדים. אז גם לזה אנחנו מגיעים...

מז"לט../images/Emo140.gif

אני דווקה חושבת שלגור בקרוון זה ממש אחלה.. חיים כפריים כאלה ועוד את אומרת מרווח וכל זה.. יפה לכם!!

lala58

New member
דודה שלי גרה במושב ויש

לה 2 כלבים חמודים.... אולי תעשו איזה מפגש?אני גם יצטרף:)

ליצולה

New member
בשמחה!!!

אני ומונה נשמח למצוא חברים כלבים למשחקים... ראיתי שדי הרבה משחררים שם את הכלבים שם, אני אשאיר את מונה בגינה- שלמזלי הבחורה שגרה שם קודם הייתה מאוד אחראית והגינה תחומה מעולה מעולה. דודה שלך אוהבת את המושב?

zooom360

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

אני שמחה שמצאת בית או יותר נכון קרוואן, אם את מרוצה אז זה העיקר
באמת לא יודעת למה כלב הפך להיות מילה גסה למשכירי הדירות, מאז שמכרנו את הבית שלנו, (כשאמלי הייתה בת שלושה חודשים) שכרנו 2 דירות וזו השניה, באשונה נדמה לי שרק ברגע החתימה אמא של יאמרה להם שיש גם כלבה, ואם לא אז ברגע האחרון ממש, כי אמא שלי כזאת ולא בגלל שהיא חשבה שלא ירשו, וכך גם בדירה הזאת.. והפעם עם 2 כלבות.. בכל אופן, מתי את עוברת?

ליצולה

New member
אני מקווה שבעוד שבועיים

הדירה שלי בעיקרון מה 1.8, אבל אני יש לי בינתיים איפה לגור ואני רוצה לנצל את השבועיים הבאים לעשות ריסוס, לצבוע לנקות יסודי ולקנות מה שחסר (מישהו מוכר מקרר יד שנייה?) אני מקווה עוד שבועיים לעבור סופית, בינתיים אני אקח מידי פעם להרגיל את מונה לאזור.

zooom360

New member
שתהיה לך המון בהצלחה../images/Emo70.gif

ותעדכני.... ותעלי תמונות של מונה והבית החדש

katam

New member
תגידי מה את צריכה אולי נוכל כאן לעזור לך

מקרר אין לי . תחשבי טוב לפני שאת קונה יד שניה יתכן שלא כדאי בת של חברה שלי כנתה לא מזמן לדירה זכורה מקרר חדש קטן . בהצלחה

למעלה