הללויה!

הללויה!

אני גאה להכריז (אם כי באיחור קל מפאת עבודה מפרכת) כי ביום שישי הרצנו את הסשן הראשון של הקבוצה הישנה לאחר שהזרקנו לה עירוי נכבד של דם טרי. המשחק רץ ממש טוב (למרות שיש עוד המון מה לשפר), השיטה זרמה (כמעט שלא גלגלנו קוביות בכל מקרה) ובסך הכל אני חושב שכולם נהנו. למעשה, כל שנותר מן הקבוצה הישנה שלנו זה אני ועוד חבר ממש ממש טוב שלי, שי - בנוסף לעולם המערכה. צירפנו אלינו עוד חבר של שי, מעיין, ואת חברה שלו שיר. כמו כן, בניסיון להימנע מן המכשולים שפירקו את הקבוצה בעבר קבענו על פגישה שבועית (או במקרה הכי גרוע אחת לשבועיים), וצירפנו חבר נוסף שלי, מקס, בתור Co-Gamemaster והוא מאוד עוזר לי להתמקד כשאני מתחיל לאבד את הראש עם כל הרעיונות שלי (אני מאוד מאוד אסטרונאוט) ומכניס גוון חדש ומרענן לכל אחד מהם. אני די ממהר אז אני חושש שלא אוכל לכתוב כרגע על מהלך המשחק - אבל אם אחד השחקנים קורא הוא יותר ממוזמן לתאר את זה מנקודת המבט שלו. בכל אופן, אני מקווה שעד מחר אוכל להתפנות לזה. אמיר

nirrub

New member
למה אמן, בטוח....

כבר אין לי כוח לחכות עד שזה יתחיל. ולמי שתוהה, כן! עבר המון זמן מאז ששיחקתי פעם אחרונה וכן! אני יותר מרוצה לשחק שוב וכן! זה אמור לקרות בקרוב. braxat2000 יסיים לעצב את העולם, אנחנו, השחקנים, נתאפס על דמויות וצוות מגובש (אם לא מצטרך לגייס אף שחקן נוסף) ובתקווה, נתחיל לשחק לפני שנרגיש. 'מחזיק אצבעות'

braxat2000

New member
בינתיים אני קורא את השיטה

בכלל ממש כיף לקרוא חוקים חדשים. מרענן את חוויית המשחק :9. (בסוף בחרנו במהדורה רביעית של מרוצללים, תודה על תגובות חברי הפורום להודעה הקודמת שלי בנושא).

השיטה היא שיטת-בית המבוססת על אחוזים

והעולם הוא עולם המערכה שבניתי, גלמנסל, שהקונספט העיקרי שלו הוא שהוא פשוט מפוצץ בקסם. בכדי שלא להפוך את הקסם ליום-יומי ומשעמם, ובעצם להוציא ממנו את כל הקסם, החלטתי שהחוק היחיד הוא שאין חוקים. יש קסם לבן וקסם שחור, יש קסם חום וקסם ירוק, יש קסם המונע ע"י יצירתיות ויש קסם המונע ע"י "מדע מדוייק", יש קסם שתוצאותיו כאוטיות לחלוטין ויש קסם שמורכב מנוסחאות סבוכות וקבועות המספקות תוצאה ידועה מראש, וכן הלאה. דבר נוסף שניסיתי לשים עליו דגש הוא כיצד השפיע הקסם על עולם החי והצומח. ישנם יצורים רבים שמשתמשים בקסם באינספור דרכים שונות ומשונות כחלק מן ההשרדות היום-יומית שלהם בתנאים שונים: עץ הפוראן האדיר שגדל ביערות הגשם בדרום היבשת גדל מזרע לעץ בוגר תוך 24 שעות מהרגע שבו הוא נחשף לאור. מכיוון שהקרקע בג'ונגל חשוכה תמיד, זה קורה רק כאשר עץ זקן נופל וכך הפוראן מחסל כל תחרות על האור יקר-הערך. צמחים אחרים זנחו את הפוטוסיטנזה לחלוטין ופיתחו שיטה חדשה להפקת אנרגיה וייצור של חומר אורגני - מאגוסינטזה - שמשתמש באנרגיית הקסם במקום באנרגיית השמש. הקיוואן-טו (בסאנורית: נמר-זיקית) משתמש בקסם כדי להפוך, פשוטו כמשמעו, לבלתי נראה. יכולת זו הופכת אותו לטורף המושלם, אלא שבע"ח רבים למדו להתמודד עם התאמה זו בשלל התאמות משל עצמם. הפיליר, למשל, "ויתר" על חוש הראייה שלו ופיתח מערכת משוכללת המורכבת ממשדר גבוה הממוקם בקצה זנבו ומיליארדי קולטנים מיקרוסקופיים המופזרים על ראשו (הם כה רבים עד כי ניתן לראותם - כמו מושבות חיידקים על צלחת פטרי). המשדר שולח גלים יחודיים של קסם לכל הכיוונים והקולטנים עוקבים אחר האנרגייה המוחזרת ומספקים לפיליר ראייה תלת-מימדית שאיננה תלויה באור - כך הוא יכול לאתר את הקיוואן-טו בקלות.

DDN

New member
מגניב לכם

הנאה זה הכי חשוב אנחנו נסמך לשמוע חוויות

Ziga

New member
בערך. P=

אני ממושב קרוב, אבל אני משחק עם להביסטים כבר שנים. מריצים עכשיו Vampire לפני הגיוס של חלק. ואני שם כל הזמן. אולי אני מכיר אותך, השנה סיימתי ללמוד באשל, אבל מי יודע. אם היינו יודעים על עוד שחקנים רציניים אולי יכולים לבנות קבוצות יותר מגוונות.

thepriest

New member
אפשר להקים כאן אחוות דרומים - סיימתי באשל

לפני 6 שנים....

eyalyossef

New member
הי!

אני אשקלוני! זה גם נחשב!!! אני רוצה לשחקקקקקקקקקקקק עהההההההההה :( עכם...

למעלה