הללווו לכולם!

Witchcraft

New member
הללווו לכולם! ../images/Emo13.gif

קוראים לי מור ואני חדשה פה בפורום, קראתי פה כבר כמה הודעות ואתם נראים אנשים ממש חמודים, אז אני אשמח להכיר את שאר יושבי הפורום...

LuNaTiC

New member
אהוי שם!

אני רואה שהצלחת בסופו של דבר.. ברוכה הבאה, תהני! -ענבל-

Witchcraft

New member
כן, הצלחתי! ../images/Emo9.gif

בסוף הטוב, אבל אחרי שעשיתי משתמש חדש...

Lady_Voldemort

New member
הלו מור......

אני אורה נעים להעיר (ולהכיר)אותך..... ח תהניה בפורום,למרות שאין כל כך הרבה מה לכתוב.....

שלום ../images/Emo3.gif

אני דגי וויזלי גם אני חדש בפורום אז כמו שאמרתי קוראים לי דגי ווויזלי ובצאט דגי ביי

S.Riddle

New member
הולה!

אני לירון (אני בת, בת!!!! לא בן!), ואני לא אפרט יותר מדי על עצמי כי אין לי כוח. ברוכה הבאה! מקווה שתהני ושתלמדי לדפוק את הראש בקיר ביחד איתנו! ^_^

Witchcraft

New member
הוווו, אז אתם ממש חבר´ה לעניין כי

גם אני אוהבת לדפוק את הראש בקיר!!! מאוד!!! כבר יש לי ראש מרובע... אני יכולה גם ללמד אתכם עוד כמה דברים נחמדים שאפשר לעשות בשעות הפנאי, כמו סריגה יוצרת, מתכונים להכנת ממרח זיתים וריבת חבושים, גידול צמחים טורפים (טוב, בזה אני *באמת* מנוסה), בניית פסלונים דקורטיבים מציפורניים, חימצון שיער הכלב שלכם ועוד ועוד... ג´ובאני ריביסי שולטטטטט! תודה ושלום.

Mentos

New member
כשמשעמם...

צירפתי קובץ שיסביר מה לעשות כשמשעמם

חחחחח

מאיפה זה? הזכיר לי שמישהי בפנדום כתבה מלא דרכים לעצבן אנשים... סוד ההצלחה שלי......המממ....ריכזתי את הכל אז סתם אני אשים כי משעמם לי.......

Witchcraft

New member
האהאהאהא *מחזיקה את הבטן* D-:

זה ארוך אבל מצחיק... חחח אהבתי את הדרכים לעצבן את השותף שלך לדירה... אני מצרפת משהו ממש מצחיק, זה רשימה של דברים אמיתיים שהיו כתובים על מוצרים אמיתיים, לרוא ולא להאמין...

PopPy

New member
רואים שיש משהו אחד שכותבי הקובץ

אינם עושים - לחשוב, כמו שהם ציינו בראש הקובץ

הלוהה! {לא! לא אלוהה!!!}

נמאס לי קצת לכתוב שלום לכל הודעה של מישהו חדש כי בזמן האחרון היו די הרבה, אבל היה לי משעמם... אני ליאת. אני מוזרה אבל לאחרונה ההודעות שלי התחילו להיות נורמליות וזה עצוב :(( מקווה שתהנה וכו וכו ^-^ בוא לבקר באתרים שלמטה-{אל תצעקו! די! דיי!) -ליאת-

S.tal

New member
שלום!

ברוכה הבאה! ואנחנו באמת מאוד חמודים..., ביחוד אני..... חחח... טוב, אז אני מקווה שתהני פה!!! ביי!! טל, t@l

למעלה