הלכת ?

משחקת בלהיות עקרת בית..

ארוחת צהרים.. כביסה.. סרט בטלביזיה.. פנטזיות.. מ ש ע מ ם ....

mr_lonely

New member
מלכת החלומות

משייטת כענן הנישא ברוח, יד ביד יוצאת איתי לשוח, לבי בחוזקה הולם, גופי לגופה עורג. כמו פיה טובה שחדרה לעולמי כאישה לוהטת משתיקה יצרי. משקיעת החמה ועד עלות השחר מלכת החלומות הבלתי נשכחת...

LoveBeing

New member
תגידו לי... אתם זוג? :0)

רציתי לדעת כבר הרבה זמן........... יש תשובה?

מר בודד היקר

הוא שואל כי לפעמים נדמה שהפורום לא ממש פורום אלא חדר פרטי בצ'ט, זה נחמד וזו סקרנות בלבד אז אל תכנס לקריז..

mr_lonely

New member
לא...לא מתרגז...רחוק מזה...

אם אני מפריע בפורום....רק תגידו... ויותר מזה פניתי ביזמתי להדר ושאלתי אם זה מפריע...

אם היית מטיב לקרוא את הדברים

היית מבין שהדברים נכתבו בנחמדות לא ברוע, למה אתה מסיק מסקנות, סליחה אם הדברים לא היו מובנים

mr_lonely

New member
לא...בלי סליחה...אין צורך...../images/Emo39.gif

אבל את חייבת להסכים איתי שזו שאלה מיותרת... הסתכלי על שם הפורום....מה אני אמור לענות ? שאני מנהל כאן תכתובת עם אישתי לעתיד ? ואם כבר...אפשר לשאול בצורה פרטית...ארצה...אענה... ואת ? למה את מתנצלת ? את מלאכית...לא ?

עד שתחליטו..

אני ממשיכה לחלום לפנטז לאהוב.. ואם זה מפריע למישהו שרק יגיד..אחזור לכור מחצבתי ולא אוסיף אות...

mr_lonely

New member
הזמן עושה אותך רכה ../images/Emo141.gif

הזמן עושה אותך רכה ואת עורגת, ידייך פרושות קוראת אל הישימון, אל המדבר הצחיח. הזמן עושה אותך רכה ואת אוספת פנייך, אל נא, אל תאספי פניך האירי פנייך אל החיים.

עד שתחליטו..

אני ממשיכה לחלום לפנטז לאהוב.. ואם זה מפריע למישהו שרק יגיד..אחזור לכור מחצבתי ולא אוסיף אות...

אני פה ../images/Emo13.gif

הפורום הוא של כולם מי שמעונין - כותב יש מי שמעדיף רק לקרוא הכל לגיטימי

למעלה