הלכת.....והחרשת

אלון01

New member
הלכת.....והחרשת

את השקט הזה שפתאום נחת לא יודע אם אפשר להסביר את שתקת.. ובכייך נותר בפינת המדף שעל הקיר לו יכולתי לגרוף את כולן לשק את דמעותייך בצרור לארוז לזכור שאתמול אמרת לי.. די וכוחך לא עמד למול כאבי ידעתי ..נגמר ולא יחזור אולי כך נכתב בסתר ואין עוד רגע ואין עצב מרגיש את שאמרת.. בשקט הבטחת שלא תעזבי ותלכי ופתאום הכל מתמוסס יודע בי האשם בתוכי והלב ממאן לשמוע את אוושת הרגש שבו מתמלא ואולי כך תמה הדרך אלון.

zviki8

New member
כשתלך

כשתלך לך לדרכך, אשתחרר גם אני, מכבלי אהבתך שאסרו את רצוני. אוכל אז לפרוץ לצאת מכלאי, לחפש אז אדם שיאהבני בלי. בלי מסכות, ללא כבלים, רק הוא ואני ללא ספחים מיותרים. אוכל אז להתפתח ולא עוד לפחד, פן ארגיז בשיח ולך אגרום להתפרץ. אוכל אז לכתוב ולשתף את העולם, בזה הלב הרחב, שרוצה טוב לכולם. אוכל להתנדב ולהיטיב להביא מעט אושר לבית שבו יש כאב, להביא חיוך במקום עצב. כשתלך אוכל לעוף, אל מרחבים לצוף. לדאות בכנפי הרוח כפרפר שיצא לשוח. אך כשתלך גם אבכה, כי אוהבת אני אותך, ויהיה זה קשה להשתחרר מכבלי אהבתך!

אלון01

New member
שלום לך צויקי ערב טוב,

אני מכיר אותך מאיזה שהוא מקום? בואי אני אספר לך קצת על עצמי.. אני בדרך כלל הולך לאן שאני רוצה, עושה מה שאני רוצה..ואני לא חושב שאני אי פעם קילקלתי לך את הבית או את אהבתך. אם את לא מבינה את שיריי..אז אבקשך לקרוא אותם שנית. או פשוט לא להגיב עליהם ולהמשיך הלאה. ולא לספר לכל האומה "שכאשר אלך השמחה תחזור למעונך" אני בטח לא קושר אותך באזיקים או בכבלי אהבתי..מאחר ואיני מכירך. ומצידי אני מרשה לך לספר לכל העולם מה שאת רוצה אני מרשה לך להתבטא בחופשיות זה מדינה דמוקרטית ופורום דמוקרטי ..אז במטותא ממך צויקי. תהפכי דף ובואי נתחיל מחדש. ותזכירי לי בפעם הבאה לכתוב בשיריי למי אני מתכוון, כדי שלא תטעי. אהלן מרקי, מקווה שלא פגעתי זה לא היה רצוני. פעל אצלי גורם ההפתעה והופתעתי. שיהיה לך ערב טוב לך ולצויקי וחברי הפורום. אלון.

אלון

זה פורום פה לא אחוזה פרטית. צויקי קראה את שירך הזדהתה עם הכאב והגיבה בשרשור עם שיר נפלא כמו בכל פורום. אז אל נא באפך..

גל ים..

New member
ואל הרוח השמש המיים...נשאתי תפילה

אל הרוח השמש המיים נשאתי תפילה ביקשתי בכל לילה בקשה להיות לצידך לחוש בך לנשום את כולך .... ואל הרוח השמש והמיים נשאתי ליבי לראות דמותך צצה עולה מהאפילה ואספתי פניני דמעותיך והנחתי בחייקי ידעתי אצעד איתם בכל יום בקומי ובשוכבי כי ידעתי אאספם אל תוך סל ענק ואפזרם אליהם ביום בו תשוב תאמר מילה תלחש הגעתי לספר לך דבר מה... לא הלכתי מעולם מעימך לא שבתי משום דרך ארוכה צועדת ברחש בשקט לצידך לידך בין הצללים בין החלונות הסגורים בין האנשים ההולכים ושבים... כי בגיא צל מוות אלך עימדך גם אם הדרך קשה וגם אם נדמה שאבדה התקווה.. ואת דמעותיך דמעותיי אאסוף לשק ענק ואשליכם אל הים אדע שב החיוך לשכון בחיי... ברוך שובך גל

גלללללללל../images/Emo24.gif אלוןןןןןןן

איזה יופי של שירים מפחדת להתערב כאן ולקלקל לכם עם איזה שהוא שיר בנאלי שלי

גל ים..

New member
פנינה שלי המתוקההההההה

תודה רבה לך על התגובה ..בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי לעלות את המחשב אחרי שכתבתי תגובה לאלון...התגעגעתי אלייך מאוד ואני שמחה שאת כאן איתנו ובכיף את מוזמנת לשרשר איתנו אפילו אשמח לעשות זאת איתך.. אוהבת גל

למעלה