זה קל ! תקשיב
קודם כל ה Dave הזה נמצא בצ´אט של האתר "דרך המראה" שגיא שם אליו קישור ב"קישורי הפורום" כאן בראש דף הפורום. Dave מישתמש המון בשיטת ה - WILD ובשיטת הסיחרור הזאת כדי להיכנס לחלום צלול בזמן הוויברציות, ברור שהוא לא מניאק הרי הוא מאד עזר לי בעניין הזה לא ? הוא סיפר לי שבשיטת ה WILD הוא יוצר חלומות צלולים מאד מאד מאד מציאותיים ושנמשכים קרוב לשעה ! שמע לדמיין שאתה מסתובב במקום זה ממש קל, אתמול כשדיברתי איתו הוא ביקש ממני לעשות את זה, וניסיתי, וזה היה ממש קל ! תנסה עכשיו בעצמך - תעצום עכשיו עיניים ( לא עכשיו עכשיו !! רק אחרי שתסיים לקרוא את ההודעה שלי ! ) ותדמיין שאתה מסתובב במהירות, הכי פשוט זה לדמיין שכל הנוף מול העיניים שלך זז במהירות ימינה ( כמו שקורה כשאתה באמת מסתובב מהר סביב עצמך לכיוון שמאל ) מה שעוד עוזר לי שכשאני מדמיין את עצמי מסתובב זה שאני גם מסתכל חזק עם העיניים לכיוון שאליו אני מסתובב, שמאלה, זה גם מאד עוזר. תנסה עכשיו בעצמך, זה באמת מאד פשוט ותאמין לי שגם אני לא מדמיין דברים בקלות ואני לא אוהב שיטות של "דמיין ש ..." אבל זה באמת קל. כדי שיהיה לך קל יותר להבין איך לדמיין את זה תנסה לעמוד באיזה מקום בבית עם עיניים פתוחות ותתחיל להסתובב במקום ותשים לב מה רואים בעיניים בזמן הסיבוב, איך שכל הנוף זז במהירות הצידה. תנסה ותגיד לי, בטוח שתצליח זה שטויות לדמיין דבר כזה ! כשאתה שוכב במיטה עם עיניים עצומות ומדמיין את זה גם תזיז את העיניים לכיוון שאליו אתה רוצה להסתובב ותדמיין איך כל הנוף סביבך מסתובב. אתה צריך לעשות את זה בזמן הוויברציות כשאתה לא מרגיש את השמיכה והכרית וכל זה. אלון