הלכתי לישון...

חלמן

New member
הלכתי לישון...

אני ידווח לכם אם יהיה חלום צלול ראשון! ואתם תדעו שיהיה... בגלל שאני ישתגע!!!! סתם לא נהרוס ת´פורום למרות שאני יודע איך.. לא נורא יאללה בי בייי אנשים...

אלון ב

New member
טוב גיא גילה ..... אז יאלה אני אגיד

ראיתי הרגע שבהודעה שגיא כתב למיכל הוא סיפר את מה שאני קודם לא אמרתי, נראה לי שגיא דיבר עם אותו בן-אדם שאני דיברתי איתו בפורום של אותו אתר ... אז ככה, כמו שגיא אמר האדם הזה שיש לו המון נסיון עם שיטת ה - WILD והוא אמר לי שברגע שהגוף נמצא בשיתוק שינה ומרגישים את הוויברציות, פשוט מאד צריך לדמיין בראש שמסתובבים במקום, ולהמשיך ככה עד שנראה תמונה יציבה מול העיניים, כלומר עד שנהיה בחלום הצלול ! הוא אומר שהשיטה הזאת כמעט תמיד עובדת אבל צריך לנסות אותה רק כשיש כבר את הוויברציות בגוף וכאשר כבר לא מרגישים את הגוף ששוכב במיטה. הוא הציע לי לנסות אפילו עכשיו כשאתם יושבים על הכיסא מול המחשב, לעצום עיניים ולדמיין את עצמכם מסתחררים במהירות ! זה קל ! וזה אמור להכניס אתכם לחלום הצלול ! יופי גיא ידעתי שתגלה ! הלכתי לישון, ביי ביי, אלון

Panther

New member
להסתובב איך?

עכשיו כשאני יושב: לדמיין כאילו אני על כסא מסתובב (אני באמת על כסא כזה) ושאני מסתובב איתו במהירות? לראות את העולם מסתובב סביבי? וכשאני שוכב: לדמיין כאילו אני מסתובב במיטה,כאילו על הבטן - על הגב, על הבטן - על הגב, או לדמיין כאילו כל המיטה מסתובבת? לדמיין כאילו כל החדר מסתובב אופקית? אנכית?

Variety

New member
לאלון

היי אלון, אתה דיברת כנראה עם Dave. אני מכיר אותו מהפורום הזה כבר מלפני המון המון זמן. יש לו באמת המון נסיון והוא אומר דברים חכמים. טוב... כדאי לי ללכת לישון, לנסות מחר מוקדם ווילד! וד"א הוא אמר שלא צריכים להיות ער להרבה זמן, אלא ממש לכמה שניות, כדי לא לצאת מהמצב הזה של יכולת לחזור לישון מיד ולחזור לחלום. חלומות פז, Variety-

חלמן

New member
לא הבנתי איך לדמיין

אז זה שאתה מסתובב???. יאנו נגיד אני עכשיו שוכב במיטה.. משותק.. (אחרי הויברציות..) מה אני אמור לעשות? ואל תגידו לי "תדמיין את עצמך מסתובב.." איך אני ידמיין את עצמי מסתובב???. אתם מוזרים... יאללה תענו..

חלמן

New member
איפה הדייב הזה נמצא?

איפה ה- dave הזה ? באיזה פורום? באיזה אתר? הוא נחמד כזה או מניאק? ועדיין לא עניתם לי איך לדמיין שאתה מסתובב... זה מוזר.. ת--ע--נ--ו... (ואלון.. גם אני לא היתי בא למפגש פורום.. בגלל שזה דפוק לפי דעתי... וגם שאני גם מבדיל בין חיי האינטרנט וחיי החברה שלי! ) יאללה סלמאט אמיגוס..

אלון ב

New member
זה קל ! תקשיב

קודם כל ה Dave הזה נמצא בצ´אט של האתר "דרך המראה" שגיא שם אליו קישור ב"קישורי הפורום" כאן בראש דף הפורום. Dave מישתמש המון בשיטת ה - WILD ובשיטת הסיחרור הזאת כדי להיכנס לחלום צלול בזמן הוויברציות, ברור שהוא לא מניאק הרי הוא מאד עזר לי בעניין הזה לא ? הוא סיפר לי שבשיטת ה WILD הוא יוצר חלומות צלולים מאד מאד מאד מציאותיים ושנמשכים קרוב לשעה ! שמע לדמיין שאתה מסתובב במקום זה ממש קל, אתמול כשדיברתי איתו הוא ביקש ממני לעשות את זה, וניסיתי, וזה היה ממש קל ! תנסה עכשיו בעצמך - תעצום עכשיו עיניים ( לא עכשיו עכשיו !! רק אחרי שתסיים לקרוא את ההודעה שלי ! ) ותדמיין שאתה מסתובב במהירות, הכי פשוט זה לדמיין שכל הנוף מול העיניים שלך זז במהירות ימינה ( כמו שקורה כשאתה באמת מסתובב מהר סביב עצמך לכיוון שמאל ) מה שעוד עוזר לי שכשאני מדמיין את עצמי מסתובב זה שאני גם מסתכל חזק עם העיניים לכיוון שאליו אני מסתובב, שמאלה, זה גם מאד עוזר. תנסה עכשיו בעצמך, זה באמת מאד פשוט ותאמין לי שגם אני לא מדמיין דברים בקלות ואני לא אוהב שיטות של "דמיין ש ..." אבל זה באמת קל. כדי שיהיה לך קל יותר להבין איך לדמיין את זה תנסה לעמוד באיזה מקום בבית עם עיניים פתוחות ותתחיל להסתובב במקום ותשים לב מה רואים בעיניים בזמן הסיבוב, איך שכל הנוף זז במהירות הצידה. תנסה ותגיד לי, בטוח שתצליח זה שטויות לדמיין דבר כזה ! כשאתה שוכב במיטה עם עיניים עצומות ומדמיין את זה גם תזיז את העיניים לכיוון שאליו אתה רוצה להסתובב ותדמיין איך כל הנוף סביבך מסתובב. אתה צריך לעשות את זה בזמן הוויברציות כשאתה לא מרגיש את השמיכה והכרית וכל זה. אלון

חלמן

New member
תודה ועוד משהו..

אני צריך להסתובב מהר? או שיספיק דיי לאט.. כי דיי קשה לי לדמיין את הדברים בחדר זזים ימינה מהר.. כי יש הרבה דברים.. עוד משהו.. דייב הזה דובר עברית? ועוד משהו.. איזה דברים אני אמור לדמיין זזים ימינה?

אלון ב

New member
מצחיק ! ../images/Emo13.gif טוב אני אסביר שוב

אתה צריך "להסתובב" הכי מהר שאתה יכול, ואתה לא צריך לדמיין את הדברים בחדר ממש זזים ימינה, הרי כשמשהו עובר לך מהר מהר מול העיניים אתה לא רואה אותו ברור אלא רואה מן מריחה כזאת של דברים שזזים מהר ימינה, ככה אני מדמיין את זה, אני לא מדמיין חפצים ברורים שזזים ימינה מול העיניים שלי אלא אני פשוט מדמיין המון דברים לא ברורים ומרוחים ( מהמילה "מרוח" ) שעוברים לי מול העיניים, כמו שטף של נוזל ציבעוני כזה בכל מיני צבעים שזורם מהר מהר ימינה מול העיניים שלך. תנסה שוב, זה באמת מאד קל ! לא הוא לא דובר עברית ואני מצ´וטט איתי באנגלית. עוד שאלות ? תגיד לי אם אתה מצליח ( ואתה תצליח ! ) אלון

שריר

New member
חלמתי שאני חולם חלום צלול

וגם אז החלום לא היה ברור בכלל כמו תמיד ה משגע אותי וניסתי וילד ושהתחילו הויברציות הרלות העלמתי וכלםו לא קרה

חלמן

New member
טוב תודה אלון...

אבל זה ממש מפריע לי.. וחשבתי על זה דיי הרבה.. שאם אפילו אני יכנס לחלום אני לא ידע מה קורה... אני עד שלשלום דמינתי את זה כמו בציור קומיקס באיכות גבוה... לא ידעתי שזה ממש ממש אמיתי..... וגם אני לא יכול להתחיל לדמיין שאני בחלום צלול.. כי עדיין לא הגעתי לשם...

אלון ב

New member
רוצה לדמיין שאתה בחלום צלול ?

תסתכל עכשיו סביבך בחדר, רואה ? ככה בדיוק זה נראה בזמן חלום צלול !! מבין ? אלון

חלמן

New member
מבין אבל

זה לא יעזור... זה לא יכנס למוח.... עוד משהו.. אי אפשר אולי לדמיין את הנהר הזה של הצבעים המרוח.. (יאנו זה כשמסתובבים..) שהוא יורד מלמעלה למטה? כי זה יותר קל...

למעלה