הלכתי לאיבוד

הלכתי לאיבוד

צריך חיבוק. כבר שבוע שאין לי שום מילה ממנה. נעלמה לי, שוב. ביום האהבה ניסיתי להתקשר, הטלפון לא זמין. אז שלחתי אימייל. עדיין אין תשובה. לפני 8 ימים קיבלתי ממנה מכתב ,כתבה שמתגעגעת ואוהבת. הלכתי לאיבוד. נראה לי שאני מאבד את הקשר הזה. (אם לא אאבד את שפיותי קודם) לילה טוב לכולם.

ולך קשה עם הנד-נד הזה...../images/Emo10.gif

מבחינתך זה בסדר? שהיא נעלמת ככה? אני לא יודעת איך הייתי עומדת בזה...

ברור שלא

אחרת לא הייתי מעלה את זה לפורום. אני רוצה לשמוע דעות שלכם ,לפני שאני מסיים את מערכת היחסים הזאת. קשה לי להחליט,מאד מאד קשה.

בטוח שקשה להחליט.

בעצם,אם אתה מסתכל על זה באובייקטיביות,הבסיס של הקשר רעוע. אין המשכיות... דיברת איתה על זה? אני מבינה שהיא רוצה להקדיש את עצמה ללימודים, זה לא חייב לבוא על חשבון מייל!

תגובה

אם הקשר חשוב לך, השתדל להתקשר אליה עוד ולנסות להשיגה. אם תאבד את הקשר, עסוק בדברים שאתה אוהב ואהוב את עצמך, ואז יקל לך להתמודד.

המשך

אם כתבה שהיא מתגעגעת ורוצה, יש לך סכוי טוב לקשר הזה. השתדל להשקיע בו, ככל שהוא חשוב לך. היה עדין ואטי אתה ומתחשב, תן לה אהבה והיה טוב ונעים אליה, ובנה אתה ענין משותף.

נוצר קשר

ואני שוב עם רגשות מעורבים. הסבירה את ה-10 ימי ניתוק בזה שהיא הייתה באזור מנותק מהציויליזציה במסגרת הלימודים. (מאד סביר,שכן מדובר במדינה מתפתחת) ניראה לי אני סתם פרנואיד או אולי סתם תמים בכל מקרה תודה לכל מי שהגיב המון אהבה

למעלה