הלכתי לאיבוד בשירשורים הארוכים אפשר בבקשה להמשיך את הויכוח כאן? תודה אני קצת קשה לי עם הממשק...
S shermond New member 10/2/03 #1 הלכתי לאיבוד בשירשורים הארוכים אפשר בבקשה להמשיך את הויכוח כאן? תודה אני קצת קשה לי עם הממשק...
S shermond New member 10/2/03 #3 הי מילקי אני שמחה שמישהו מבין אותי.... מה שלום החזיר מעץ? אגב נשמע לי מדליק להפוך אותו לשולחן )
S Sparker New member 10/2/03 #5 אגב החזיר... (לא יצא לי להגיב להדעה המקורית) מה דעתך לשים אותו בכניסה ושעליו יהיה אפשר לשים את הנעליים או לתקוע מטריות או משהו בסגנון??
אגב החזיר... (לא יצא לי להגיב להדעה המקורית) מה דעתך לשים אותו בכניסה ושעליו יהיה אפשר לשים את הנעליים או לתקוע מטריות או משהו בסגנון??
ח חלב מוקצף New member 10/2/03 #6 ממממ...... רעיון משובח! אני אחפש בית גדול יותר!! (אייקון של החלב פותחת את עיתוני סופשבוע במדור "דירות"...) (יש לי בית פצפון!
ממממ...... רעיון משובח! אני אחפש בית גדול יותר!! (אייקון של החלב פותחת את עיתוני סופשבוע במדור "דירות"...) (יש לי בית פצפון!
ח חלב מוקצף New member 10/2/03 #8 ספארקי!! הרעיון שלך ניצח - ובגדול!! המקציף מאוד נלהב ממנו, ואפילו מצא מקום אידאלי לצורך העניין! תודה!! אגב - החזיר נראה טיפונת יותר מרוצה!)
ספארקי!! הרעיון שלך ניצח - ובגדול!! המקציף מאוד נלהב ממנו, ואפילו מצא מקום אידאלי לצורך העניין! תודה!! אגב - החזיר נראה טיפונת יותר מרוצה!)
S Sparker New member 10/2/03 #9 ../images/Emo9.gif אני שמח... ומצטער שמנעתי ממך את הפתרון האולטימטיבי במשך כל הימים האלה... מבחנים, את יודעת... (ושאף אחד לא ישאל אותי איך הלך!! )
../images/Emo9.gif אני שמח... ומצטער שמנעתי ממך את הפתרון האולטימטיבי במשך כל הימים האלה... מבחנים, את יודעת... (ושאף אחד לא ישאל אותי איך הלך!! )
S shermond New member 10/2/03 #11 פיטבול אז זהו שחיפשתי חומר.. זה מה שרשום עליו: http://www.petking.co.il/DogsIndex/Profile.asp?AID=571 גזע יפה ומשובח.. אבל תוקפן בעיקר לבע"ח אחרים.. היה עוד סיפור מזעזע של תקיפת ילד אבל לא הבאתי אותו. אני באופן אישי לא הייתי מגדלת כזו סוג בבית.
פיטבול אז זהו שחיפשתי חומר.. זה מה שרשום עליו: http://www.petking.co.il/DogsIndex/Profile.asp?AID=571 גזע יפה ומשובח.. אבל תוקפן בעיקר לבע"ח אחרים.. היה עוד סיפור מזעזע של תקיפת ילד אבל לא הבאתי אותו. אני באופן אישי לא הייתי מגדלת כזו סוג בבית.