הלכנו לידיעות ו...

ilovem

New member
הלכנו לידיעות ו...

היה גאוני! אנחנו נכנסים לבניין שם, ואז עוצרים אותנו ושואלים לאיפה אנחנו הולכים. אז רואי אומר להם- ל...*לא זוכרת ת´שם שלה*... עורכת 7 לילות. אז שאלו אותו אם יש לו פגישה. הוא אמר שלא. אז נתנו לו לדבר עם אחת, יפה משהו, והיא סירבה לתת לו להיכנס. אז החלטנו לתת להם את החומר שהבאנו על מייקל (תיעוד היומולדת בשניידר, המכתב של עודד, מכתב התודה משניידר), ואז רואי החליט להוסיף לשם כמה דברים. אז ישבנו איזה שלושת רבעי שעה על הדלפק של השומרים המסכנים האלה, וניסחנו את הדברים. היה כזה המצחיק איך התווכחנו על כל מילה..טוב, עכשיו רואי מחכה לתשובה.

DROR HAMAS

New member
פחחח משועממים

מה זה יעזור לכם? כולה רשמו כתבה על העובדות הקיימות.

odedia

New member
דרור>

חבל לי שאתה מוכן לקבל כל מה שכתוב כאמת. אבל זה פשוט כל כך לא נכון. אני מתעדכן בחדשות מחו"ל על מייקל על בסיס יומיומי, ואני אומר לך, ש-80% מהכתבה הזאת מבוססת על צהובונים ועל דברים שהוכחו כשקרים. אבל זכותך לחשוב מה שמתחשק לך. עודד ש.

slish

New member
תודה עודד... נשמה כפרה...

תודה על הניסוח המדהים... גם לך וגם לשרונה כל הכבוד!!! (שרונה חבל שלא פירסמת לפני כן הייתי בשימחה מצרף את זה לסטפה ששלחנו...) אתם מדהימים... (בכלל כל מי שתמך) ותודות לשתי היפיפיות שלי היקום... שקמו ונילחמו על הדעות שלהןוהצטרפו ובאו... יעל והילה (חולה עליכן!!!!!!!!!!!!!!! ) הילה- וווה מסתבר נוסע רק מחר או מחרתיים ואחרי איומים הוא התקשר אליך אבל לא היית זמינה... ואני חייב לך סיכות - לא תצאי מזה בקלות!!! וחבל שאת גם לא יכולה לקרוא את כל זה כי אין לך כרגע אינטרנט... חחחחח יעל- נחשי מה עשיתי לפני 7 דקות? כן... כן... אכלתי גלידת שמנת עם עוגיות... (בדיוק כמו של היום) (אולי תבואי כבר שנתחרע על כל הליטר ביחד?) חחח אני אוהב את כולכם!!! את כל חברי הפורום את כל חברי MJ ISRAEL FAN CLUB שיט שוב היה לי פלאש באק...
אני לא מצליח לשכוח... כשחזרתי מת"א והורדתי אתכן (אחרי3 שניות נהיגה..) ונהגתי במשך שעה וחצי (כמעט לפ"ת)אספתי את אח שלי ואמא שלי ובדרך ללונה פארק תוך כדי נהיגה... עבר לצידי (בנתיב הנגדי) ערס במהירות מטורפת... ופיתאום שמענו חרקה חזקה... ותוך כדי שאני מסתכל במראה אני שומע מן בום כזה... ואני רואה הולך רגל עף 3-4 מטר לגובה...
התמונות האלה לא יוצאות לי מהראש!!! כל פעם אני נזכר ומשחזר... וזה עושה לי רע... ואני לא יודע מה קרה איתו
גם סבא שלי (שאפילו לא ראיתי אותו) נפטר ככה... פגעה בו משאית והוא מת אחרי כמה ימים בבית חולים... בגיל 30 ומשהו... כעוד דוד שלי (אח של אמא היה תינוק בן כמה חודשים..)
נראה לי שהאדם הזה גם מת...
אני עצוב...

Art Of Madness

New member
אתם יכולים בבקשה להגיד לי מה ../images/Emo19.gif

לא היה נכון בכתבה???? יענו איזה עובדות היו שקריות

odedia

New member
Art of Maddness>

קראי את התגובה שלי בשרשור של "7 לילות יורדים על מייקל!" וגם את של שרונה עודד ש.

Art Of Madness

New member
אהמממ.. אני אקרא בהזדמנות...../images/Emo19.gif

אתה יודע משו?! יש לי שם!!! קוראים לי סיון!!!!

dance of life

New member
רועי מלאך שלי!

חחמווודוודודדד!!! בקשר לווה, חחח.. מתי הוא צלצל? :( הוא מצלצל מחסוי? כי אני לא עונה לחסוי, כי דוד הצרפתי מציק ליייייייייייייייייייייי תגיד לו שיתן לי את המספר אני כבר ירים טלפון (אם אני בכלל זוכרת איך מחייגים, אחרי הכל זה נורא נדיר שאני מצלצלת!) עכשיו... על איזה סיכות אתה מדבר?!?!? חחח מ..ו... על איזה פלאשבאקים אתה מדבר??? מתוק :( אתה כזה מלאך אלוהים שומר עליך מלמעלה אל תחשוב על שומדבר רע כזה! אלוהים שומר על המלאכים שלו :) יעלוש, אחותי נשיקהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חיבבוווקוקוק רואי, ואל תשכח לדבר עם ווה על היומולדת שלי ושלו, ועל הלונפארק וכל זה :) אני לא אוותר לכם ואני לא אתן שיומולדת ה-17 שלי יהיה מגעיל :( אה ו..שכחת להודות לי על כושר הניסוח המכתבי המרשים שלי :) חחחח :) אוהבת הכי בעולם!!! מווואה! :) (נב תודה לשרונה שאמרה לי שיש לי פה הודעה ממך חח)

ilovem

New member
להילה האחות הלסבית שלי...

את אשכרה זוכרת איך להתקשר? אני בשוק..הייתי בטוחה ששכחת כבר איך נראים מקשי הטלפון.... אל תשאלי מה עשיתי עם הסיכות שלך! (לא, לא מה שאת חושבת!) נשיקה חזרה!!!!!! ואני גם כן לא אוותר על היומולדת שלך... כושר ניסוח?! חח....למה את חושבת שאני ורואי צחקנו עליך? סתם!!!! מתה עליך...!

ilovem

New member
לרואי החמוד!

אני מקווה שהעורכת הזאת באמת קראה את מה ששלחנו לה... ואין לך מה להודות לי! גם להילחם למען מייקל וגם לבלות איתך זמן? נשמע טוב...
אכלת גלידה ולא קראת לי?! פעם הבאה- נאכל את זה ביחד, למרות שפעם שעברה הילה כמעט הקיאה.... אוהבת אותך חזרה! זה לא היה שלוש שניות! עם כל הבלאגן שהיה שם, זה היה איזה חמש דקות שלמות וטובות..
אני שונאת ערסים שלא יודעים לנסוע (אתה לא נכלל בזה, כי אתה לא ערס...
) חבל לי שהיית צריך לראות את זה, אל תחשוב על זה..אני לא רוצה שיהיה לך רע! אל תהיה עצוב! עכשיו גם אני אהיה עצובה.

למעלה