הלכו 3 עוברים....

ה TSH משתנה
כך שיכול להיות שכן היה גבוה לאחר ההחזרה
את בודקת פעם בחודש? (לא שאני חושבת שזאת הסיבה)
ולצערינו לא תמיד יש סיבה...

סובלת מהבלוטה שנים

קצת אובססיבים להאשים אותה (חלילה לא מזלזלת). כמעט אף פעם לא היה לי פחות מ2.5 ואני עם תרופות מגיל מאוד צעיר.
הריון ראשון בטוח לא היה לי תוצאה כזו כי ישר נכנסתי להריון בלי לבדוק את הבלוטה... וכמובן מאוד מהר אני יוצאת מאיזון אחרי שאני בהריון.

וכמו שאיילת אמרה, זה מאוד משתנה, אבל למה להניח שבהחזרה היא לא בסדר אם את בד"כ בסדר....

הי יקרה, האם בדקת את ה TSH עכשיו כשאת בהריון?

מאוד חשוב לודא שהוא לא מעל 2.5 כי רק משבוע 18-20 העובר מתחיל ליצר הורמוני תריס משלו.
ערכים גבוהים של TSH יכולים לגרום להרבה בעיות בהריון וגם לפגיעה בהתפתחות הקוגנטיבית של העובר.

מנסה לאזן מההתחלה...

יצאתי מאיזון כמובן על ההתחלה, למרות שלבד עליתי במינון.
כבר פעמיים אני מעלה מינון, בודקת וחוזר חלילה. מקווה שהפעם יתאזן. בדיוק בודקת מחר.

לצערנו הם לא יודעים כמה בדיוק יאזן מראש וזה ניסוי וטעיה /-:

עדין11

New member
ויטמין די

כמה זה ויטמין די מספיק להריון?
בבדיקות שקיבלתי היום יש לי 28
נראה לי שזה קצת נמוך
כמה מומלץ?

זה נמוך....

יש לי גם העונג לחסר ויטמין די אבל קל להשלים....
שולחת לך מסר.
צריך רק לדעת שבהריון יש הגבלה על מינון של ויטמין די כי הוא שומני ולא מסיס (יכול להצטבר בגוף). אחרי החזרה את על תקן בהריון....

totit8

New member
עצוב היה לי לקרוא את זה

חשבתי עליך לפני כמה ימים ורציתי לשאול מה קורה איתך. גם אני חושבת שאולי כדאי לעבור צילום רחם ובדיקות קרישיות מקיפות יותר למרות שבדרך כלל נותנים את זה לנשים שעברו יותר מ-2 או 3 הפלות אלא אם כן את עושה את זה בעצמך ואז זה כרוך בתשלום.
בנודע לקלקסן, בזמנו כשעשיתי בירור להפלות אחד הרופאים היותר מוכרים המליץ לי על טיפול בקלקסן למרות שבדיקות הקרישיות שלי היו תקינות לחלוטין.
לא עשיתי זאת מכיוון שכל הרופאים שפגשתי מאז ופגשתי לא מעט די הטילו וטו על העניין בטענה שאין שום מחקר המוכיח שטיפול זה עוזר ובטח שהם לא בעד לתת קלקסן כששאר הבדיקות תקינות. לא הייתי מחליפה רופא כרגע....
מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לבשורות טובות בפעם הבאה.

ענבלית71

New member
שולחת חיבוקים

ומאמינה שיש לך עוד הרבה כוחות להמשך....האושר מיוחל יגיע!!!!!

molly67

New member
היי עדין

מה שלא כתבת זה איזו תמיכה את מקבלת.?
אצלי למשל אוטרוגסטן לא הספיק ולא נקלטתי עד שהתחלתי להזריק גסטון.
ההריונות לא החזיקו מסיבות אחרות אבל לפחות אחרי התוספת של הזריקות התחלתי להיקלט. עכשיו אנחנו יודעים גם למה הם לא החזיקו ואני מקווה שהסיבוב הקרוב יהיה גם המוצלח.

עדין11

New member
תמיכה קשורה לקליטת /אי קליטת הריון?

לא נראה לי . עד כמה שהבנתי תמיכה אמורה לשמור על ההריון שלא ייפול
ולא משפיעה על היקלטות /אי היקלטות של ההריון
היה לי פרוגסטרון גבוה מספיק
בבטא הראשונה היה=75

מכירה לא מעט שלא נקלטו עם קלקסן לקלקסן יש גם הרבה חסרונות
לא הייתי מתחילה עם זה בלי סיבה

היי איילת, מה שלומך??? מהם החיסרונות ???

אני כבר בשבוע 38 ועכשיו הפסקתי עם הקלקסן בגלל האפידורל.
מעניין אותי לשמוע מהם החיסרונות מאחר ולי ממש לא הפריע להזריק כל יום מלבד הכחולים בירכים חחחחח
המשך יום טוב לכולנו!!!

זה בדיוק אחד החסרונות
הצורך להזריק קלקסן לאורך כל ההריון ו 6 שבועות לאחריו
כשלא ברור אם יש צורך בקלקסן אמפירי. ברגע שיוצאים מהסטטיסטיקה אז ממליצים על זה. שני כישלונות בתרומת ביצית זאת עדיין הסטטיסטיקה
אני לדוגמא קיבלתי לאורך כל ההריון אספרין כשההנחיה להפסיק בשבוע 36. מה לעשות שילדתי לפני הזמן דבר שסיבך קצת את העניינים....

למעלה