הלכו לאיבוד

thewhiteknight

New member
שני ישראלים הלכו לאיבוד!

שני חבר`ה יצאו לעשות את הטרק שנקרא "נאואל ואואפי" כאן בברילוצ`ה, ארגנטינה. הם היו אמורים לחזור לפני יומיים, ואתמול (יום אחרי שהם היו אמורים לחזור) יצאו בסביבות השעה 2 עם כמה משלחות לחפש אותם. היום באור ראשון הוציאו מסוקים (משטרה וריינג`רים) לחפש אותם, עם כוחות יותר מתוגברים. בתקווה שהכל יגמר, והם ימצאו במהירות.

mirigon

New member
בן שאבד אתו הקשר

בני הנמצא בטיול תרמילאים לבדו צלצל אלינו לאחרונה ב 23/12/2004 ומאז לא שמענו ממנו. שיחתו האחרונה הייתה מפורטו נטלס, צ'ילי. אנחנו מודאגים מאוד. האם יש למישהו רעיון מה כדאי לעשות כעת?

begk

New member
מירי

אולי הוא הלך לעשות את פארק הטורס דל פיינה ?זו בדרך כלל הסיבה שמגיעים לפוארטו נאטאלס. רוב הישראלים עושים אותו בכמה ימים אבל יש גם אפשרות להישאר שם הרבה ימים (שבועיים אפילו...). בכל אופן אני לא חושב שכדאי לידאוג כרגע . שבועיים זה פרק זמן סביר (מאוד ) ל"העלם". בנוסף האזור שם בתקופה הזו מאוד מתוייר ולכן גם די בטוח. מתי

begk

New member
עוד משהו

אם תחלליטו שאתם ממש מודאגים יש פה קישור למרכז של הפארק (שם יש רישום של כל מי שניכנס ויוצא) ושל העירייה של פוארטו נאטאלס ותוכלו ליצור אתים קשר (אימייל או טלפוני) מתי

sela v

New member
יש משפט שקצת קשה לי להגיד

להורים שכבר מודאגים, ואני מצטער אם הוא ישמע לא במקום. זה משפט ששמעתי נדמה לי לפני שיצאתי לטיול בהרצאה על אפריקה. שבו המרצה אמר להגיד להורים לא לדאוג גם אם לא שומעים מהילד, מכיוון שבשורות רעות מגיעות מהר. האם הבן לא אמר מה הוא מתכנן לעשות? כנראה הוא במקום שאין בו טלפון, ועדיין יש כמה מקומות כאלה על כדור הארץ. אם אתם ממש מודאגים ועוברים עוד כמה ימים, המקום לפנות אליו, ושיכול לעזור זהו חדר המצב במשרד החוץ (בקישור מופיע גם מספר הטלפון שלהם).

חי בר

New member
כשאני טיילתי, היינו מתקשרים

בממוצע פעם בשלושה-ארבעה חודשים. ההורים התרגלו שאנחנו בסדר ושלפעמים מסתובבים במקומות שאין בהם טלפון ואין מה לעשות. היום, אם מישהו לא יצר קשר במשך יומיים, וב-CNN אמרו שיורד גשם, כבר מזמינים משלחות חילוץ בינלאומיות, זה הופך לאייטם המרכזי אצל רזי ברקאי ושאר תוכניות האקטואליה ברדיו, מספידים אותם, מהללים את מותם ובסוף מוצאים את המטיילים באמצע הטרק באיזו בקתה, מתחממים בכיף מסביב לאח ואוכלים אוכל טעים ולא מבינים מה רוצים מהחיים שלהם ולמה לעזעזל רוצים להחזיר אותם לארץ באמצע הטיול. היה מקרה כזה כמו בטיול של שוקה רווק, וכל הזמן יש מקרים כאלה. אם לא עבר לפחות שבועיים-חודש בלי ליצור קשר לא הייתי דואג בכלל. זה זמן סביר למי שמטייל במקומות נידחים שלא יוכל ליצור קשר. בסופו של דבר חלק מהטיול זה גם להתנתק קצת מהארץ (ולחק גם מההורים המודאגים) ולא רוצים כל יומיים לשמוע חדשות מה קורה בארץ ו/או לדבר עם הורים מודאגים שרוב הזמן מנסים לשכנע אותך שכבר מספיק ואולי תחזור כבר

sela v

New member
שאני טיילתי בפעם הראשונה

באפריקה יצרתי קשר רק לאחר כמעט 3 שבועות, וכמה שנים אחרי שמעתי את אמא שלי מספרת איך הם כולם דאגו, אבל היא לא סיפרה לי את זה ישירות, עד ששמעתי אותה מספרת את זה למישהו אחר.

sela v

New member
בתקווה שימצאו אותם בריאים ושלמים

ונשמח אם תעדכן אותנו.

thewhiteknight

New member
שני הישראלים נמצאו!

שני החבר´ה שהלכו לאיבוד בברילוצ´ה נמצאו ב-31.12.04 הם הלכו פשוט בדרך הלא נכונה ונתקעו איך שהוא. מצטער על העדכון המאוחר... אבל רק חזרתי מטרק של כמה ימים. הם בריאים ושלמים...

mbar30

New member
קיבלתי במייל אנא התייחסו ברצינות

שלום חברים וחברות יקרים ! השם שלי הוא עמית רבין, ואני מתחיל כעת מכתב שרשרת גדול בתקווה לעזור לחברים מאוד טובים שלי מקיבוץ נחשון. לפני כמה ימים אירע אסון הטבע הגדול במזרח, ובחור מהקיבוץ שהוא חבר טוב של חבריי נמצא עדיין בחזקת נעדר. כל חבריי הקיבוץ עושים מאמצים מטורפים על מנת למצוא אותו ואף ישנה מחשבה על התארגנות משלחת חיפוש כעת. מה שאני מבקש ממכם זה משהו פשוט, תשלחו את המייל הזה לכל רשימת התפוצה שלכם, ובמיוחד לאנשים שאתם יודעים שנמצאים במזרח. הפעם האחרונה שהיה קשר עם הבחור הייתה לפני שבועיים, הוא התקשר לאביו ואמר לו שהוא נמצא במנדאן - האי הראשי של איי מאנדן והולך לאיים הקטנים, מכיוון שהאזור היה קרוב למוקד הרעש ומכיוון שאין שום קשר משם ע"י אינטרנט, אין לדעת מה קורה בדיוק. אני לא מצפה שמישהו יחזיר לי מייל בנוסח "כן, הוא נמצא לידי כעת" אלא יותר מחפש מידע לגבי תוכניות שלו, אם הן השתנו, אם מישהו פגש אותו במקרה בשבועיים האחרונים וידע משהו לגבי תוכניות שלו. על כן אני מאוד אשמח אם תוכלו להפיץ את המייל הזה. שם הבחור הוא יובל טל, מקיבוץ נחשון, בן 22. אם מישהו שומע משהו או יודע משהו - שיחזיר לי תשובה למייל לי - [email protected] ו/או יתקשר לבחור בשם ניר פרידמן מקיבוץ נחשון שמארגן את ניסיונות החיפוש 050-8674639 שוב תודה אנשים... אני מבקש רק לחיצת כפתור... באמת תודה עמית רבין

jeshu

New member
האבדה נמצאה... אין מה לדאוג. אני מכיר אישית שת עמית רבין כך שזה מהימן.

sela v

New member
הבחור נמצא או שאתה מכיר

את זה שכתב את ההודעה?

jeshu

New member
הוא זה שכתב את ההודעה ישושב פה לידי ומאשר שהאבדה נמצאה.

הודעה לגבי יובל טל - הוא נמצא !

שלום לכולם, ראיתי שכבר ההודעה הזו הופיעה כאן, אולם אני אחזור על זה למקרה שמישהו פסח עליה. נוצר קשר עם יובל טל ביום רביעי שעבר ע"י נציג של חברת הביטוח שנשלח לאזור איי אנדמן, ולאחר מכן שוחח עם אביו. הוא נותר באזור וממשיך לטייל. תודה לכולכם על העזרה הרבה שמסרתם לי, טוב לדעת שיש אנשים טובים מסביב לגלובוס. שלכם באהבה ובשלום עמית "גנן על" רבין

למעלה