הלכה לאיבוד מכשפה

מצב
הנושא נעול.
הלכה לאיבוד מכשפה

הלכה לאיבוד מכשפה
המוצא הישר יבוא על שכרו 5 ימים אני מחפשת אותה כדי להתחיל טיפול. אחרי יומיים זרקתי מקל פיפי אחד עברו עוד 3 ימים הלכה גם מבחנה אחת עם דם אני לא בהריון ספונטני (למרות שפינטזתי בחמשת הימים האחרונים). מה קורה למכשפה שלי ? למה שצריך אותה היא לא מגיעה ? ולמה בא לי לבכות ???

עמית@

New member
את בטוחה שהיה ביוץ? אולי פשוט לא

הלכה לאיבוד מכשפה
המוצא הישר יבוא על שכרו 5 ימים אני מחפשת אותה כדי להתחיל טיפול. אחרי יומיים זרקתי מקל פיפי אחד עברו עוד 3 ימים הלכה גם מבחנה אחת עם דם אני לא בהריון ספונטני (למרות שפינטזתי בחמשת הימים האחרונים). מה קורה למכשפה שלי ? למה שצריך אותה היא לא מגיעה ? ולמה בא לי לבכות ???
בייצת ולכן גמאין מחזור?

אממ... לא חשבתי על זה

בייצת ולכן גמאין מחזור?
אממ... לא חשבתי על זה
האמת שבתקופת הנסיונות לילד ראשון זה קרה לי. עמית בזמנו טען באחד הטיפולים שהשחלות פוליציסטיות אבל תמיד הגיע מחזור והרבה פעמים הוא איחר הרבה זמן. חשבתי רק שהריון סידר את המערכת. טעיתי.

מצטערת, לי יש את הפרטית שלי

הלכה לאיבוד מכשפה
ואני מבטיחה לך שהיא לא שלך. מה עם איזה בדיקת הורמונים להבנת המצב?

ואיך אני מקבלת הפניה לבדיקה הזאת?

ואני מבטיחה לך שהיא לא שלך. מה עם איזה בדיקת הורמונים להבנת המצב?
אפילו בשביל בדיקת הריון הייתי צריכה הפניה מרופא המשפחה (במסגרת השטויות החדשות של המאוחדת
)

רופא משפחה / רופא פוריות

אפילו בשביל בדיקת הריון הייתי צריכה הפניה מרופא המשפחה (במסגרת השטויות החדשות של המאוחדת
)
רופא משפחה / רופא פוריות
גם בכללית לא דוקרים אותך בלי הפניה מפורשת מהרופא.

liati7

New member
מצטערת נגמרו הספרים../images/Emo6.gif

הלכה לאיבוד מכשפה
מצטערת נגמרו הספרים

מקווה שמצאת אותה ואת יכולה להתחיל טחפול. אצלי היא מסתובבת כל פעם באותו אזור והחודש גם החליטה "לצאת לנופש" שבוע, בסוף חזרה והתחלתי טיפול. מחזיקה לך אצבעות להצלחת הטיפול

anguly

New member
הפעם האחרונה שאיבדתי מכשפה

הלכה לאיבוד מכשפה
באמת נבעה מחוסר ביוץ - השפעת יתר של דקה שנמשכה 3 חודשים.... שווה לבדוק - אם הבעיה הורמונלית - יתנו לך ארגסט - ואז המכשפה תבוא לבקר אותך....

נמצאה האבדה היום בבוקר. תודה לאל !

באמת נבעה מחוסר ביוץ - השפעת יתר של דקה שנמשכה 3 חודשים.... שווה לבדוק - אם הבעיה הורמונלית - יתנו לך ארגסט - ואז המכשפה תבוא לבקר אותך....
נמצאה האבדה היום בבוקר. תודה לאל !

מצב
הנושא נעול.
למעלה