מדהים! פשוט מדהים הצירוף מקרים הזה.
בדיוק השניה הזאת נכנסתי לפורום בשביל לכתוב הודעה כזאת בדיוק, רציתי קצת שינחנמו אותי וירגיעו אותי... גם לי היה PACK 3 סבבה לגמרי לפני שבוע בערך, ואז בPACK 4, גם כן לפני שבוע נכנסתי לסחרור ואז אלון תפס אותי ופתחתי מצנח... קצת מבאס אבל לא נורא, ישר אחר כך עליתי לPACK 5 עם עידו, ואז זה כבר נהייה יותר מבאס ומסובך, יוצא לבד, ועושה היפוך לאחור... כאן כבר הלך לי ממש חרא! התברברתי והתהפכתי והסתחררתי כמו מטורף ונכנסתי ללחץ עד שבסוף עידו פתח לי מצנח... מן הסתם לא עברתי אותו ועשיתי אותו שוב היום... בתקווה שיילך לי טוב... שוב פעם אותו הדבר אבל הפעם נלחצתי קצת פחות ופתחתי לבד למרות שלא הספקתי בכלל לעשות היפוך... עליתי לPACK 6 עם אוהד (נשמה.. מצטער (-:... תכף תבינו), וזה היה פשוט קטסטרופה!!! התברברתי והסתחררתי יותר בטירוף ממקודם, ושוב פעם הייתי קצת בלחץ ולא עשיתי טראק בזמן וגם אפשר להגיד שפתחתי מאוחר... אבל זה הייתה צניחה מאוד מבאסת ולאוהד גם מאוד מפחידה כי הוא בקושי רב מאוד הצליח לתפוס אותי ... מסכן... שוב פעם אוהד, אני מצטער... בקיצור אחרי שכתבתי מגילה... בבקשה תרגיעו אותי!!! כי זאת פעם שנייה שאני לא עובר PACK ופעם שלישית שאני לא מצליח לייצב את עצמי באוויר... פעמיים צילמו אותי ואמרו לי מליון פעם מה אני צריך לתקן, והבעיה היא שאני יודע מה אני צריך לתקן, באימון עגלות הכל מעולה, וכשאני עולה לאוויר וקופץ אני חושב על הדברים שאני צריך לשים עליהם דגש אבל פשוט לא עושה אותם! משהו מוזר... למשל, חושב על ליישר רגליים, כאילו מעביר את המסר למוח, המוח אומר אוקי... נעשה... וכלום לא קורה! מה עובר עלי?!?! טוב.. אני יפסיק לכתוב עכשיו... גם ככה אף אחד לא הגיע לכאן... אולי איזה מישהו משועמם, או בטח אני כשאני קורא את זה אחרי ששלחתי אבל.... טוב די!!!!!!! כמה אני יכול לכתוב?! שמישהו ירגיע אותי... ויגיד לי איך אני מצליח לתקן את הטעויות באוויר... בבקשה......................... ביי שחף...