הלך לי הגב

xofer

New member
הלך לי הגב

הלכו לי הברכיים. בעצם כל הרגליים. והצוואר. אומן ת"א. פצצות. אז אל תגידו טראנס זה לא למועדון.

xofer

New member
והרמיקס של primi t.b - sesto sento

ממש חזק, הטרק המקורי אינפקטדי רצח ופה יצא משהו גואה-פולאון-כזה. מתוך הדיסק remixer שלהם.

xofer

New member
מה עוד ניגנו שם...

הממ... xerox - science is god astrix remix i believe in the power of american natives חזק כרגיל ברמיקס של פסייסקס. ככה זה, הכי טוב שדיג'אים לא מוכרים "מהחבר'ה" מנגנים, שמים לך מוזיקה שאתה שומע גם בבית, להיטים כאלה.

RN2

New member
הרמיקס של דומסטיק לא של פסייסקס

eranle25

New member
חח די לתקן !

ואני חושב אולי שהוא התכוון לרמיקס של גובלין.....כי הרמיקס של דומסטיק שווה לתחת !!!! "אבל אני שררררר מהתחתתתתתתתת....מהתחתתתתתתתתתתת.....מהתחתתתתתתתת"

RN2

New member
אה גם גובלין עשה לזה רמיקס??

אולי זו הגירסה האיכותית!

eranle25

New member
אף פעם לא מצאתי גרסה שלו אבל

נראה לי שהוא הוציא קודם גרסה משלו...לא יודע.

eranle25

New member
מה שאז שמענו

במצעד האהבה שנה הקודמת במשאית של הומגה לא? ונדמה לי גם עופר אמר פעם מזמן לגבי זה משהו ...לא זוכר.

RN2

New member
חשבתי שההוא הוא זה של דומסטיק בעצם

המממממממ

eranle25

New member
זה ששמעתי ברדיו היה של דומסטיק..

בהתחלה לא אמרו ואחרי זה כן...

RN2

New member
תן הימור ! כמו בווינר !

מה עם זה באמת? עדיין משחק?

eranle25

New member
לא

הפסקתי מזמן...כולה 3 פעמים שיחקתי בזה וזהו. מה גם שעונת הספורט נגמרה גם מזמן....נחכה לסתיו/חורף נראה.

Z R u b A V e L

New member
העיקר שנהנת...

חווית מסיבות הטראנס היא הרבה יותר עוצמתית כשהיא בטבע כי פשוט כל האלמנטים להנאה נמצאים כבר שם... מסיבה במועדון צריכה להיות ממש ממש מיוחדת בשביל להנות ותאכלס המסיבות היחידות שאני יכול לאמר שיצא לי להנות וממש ממש להתפרק שהיו בתוך מועדון זה מסיבה ש KOXBOX תיקלט בארץ בת"א באיזה מועדון דיי גדול שאני לא זוכר איך קוראים לו מסיבה אחת של סיימון ומסיבה של שפונגל כשהם השיקו את האלבום החדש שלהם פה... וזהו אה ו סיינקרו הגאון הזה שנתן סט מטורף בדינמו. קיצר אחי מסיבות במועדון מבאסות תתחת.(לדעתי)

למעלה