הלך לאיבוד------>

הלך לאיבוד------>

בונבון העונה לשם: ע**!!! שנרדם מהר מדי... ואוהד את הקבוצה הכי מגעילה.... (אינשללאה אמן לא תצליחו!!) ושאוהבת אותו איזה אחת... טרללללה!!! כל המוצא נא להחזיר!!!

חזר מאיבוד

מגעילול העונה שלם ע** שנרדם כי היה עייף ואוהד את הקבוצה הכי הכי ושיש לו חולצית של צ´ה גוורה חדשית ושאוהב איזה אחת טרללה והוא לא יודע אם שווה לו לחזור

יוו...איך באמת החולצית..?

אתה באמת לא רוצה לחזור..? יוווווווווו!!! מגעילללללללללללל ואני לא ישנתי מאתמול!! תהיה נחמד אלי! אני עדיין גוססת-------->
למה זה ירוק לכל הרוחות? שיהיה אדום!!!

הממממממ

אמרתי שאני מגעילול ןלמה לא ישנת? אמרתי לך שתלכי לישון לא? אני צריך אותך חזקה וערנית ויפה ואל תגססי לי ואוהב המונית ובאמת שיהיה אדום והחולצית יפה עלי

למה לא הלכתי לישון?

ומי יעשה לי את העבודה...אתה?! יווו באמת החולצית יפה עליך? תביא נראה!!! ו....... לא יכולה לישון!!!!!!!!!! אני חושבת שאני מתפגרתומפחידה את עצמי מרגע לרגע... אוהבתתתתתת!

למי יש

קול סקסי........? אהה..לך נרגעתי---אני יכולה לזכות בפרס הצפרדעות!! מודה ומתוודה, אני חולה ומעשנת יותר מדי!!
--------> חמה אין אייקון של צפרדעעעעעעעעע?

לך לך לך

לך יש קול חמודי אינטיליגנטי צפרדעי ואני מאוהב בבחורה מבת ים או שלא והמממממממ כולם מעשנים סיגריות לייט פתאום אני לא מבין את הזוועה הזאת זה סטייל חדש ולא ברור מזכיר לי חרא של ספור

מי חוב"ת בכללללללללל?

למה להעליבבבבבבבבבב? ו.......... לייט נותן לך אשלייה שאתה לא מעשן! ותקפוץ לי בייב! למה אתה לא בא להכין לי תהההההה? אני כאילו, חולה?!

לקפוץ?

יווווו והכל מאהבה ואני אכתוב לך תשיר פה תביתני על מה אני מתכוון ומתי את חוזרת הבייתה? כבר מתגעגע לקול החמודי שלך

בוא נראה....

יוצאת מי-ם בערך בשעה 15:00 אהיה בית בין 17:00-16:00 תלוי איך השותפנ שלי תנהג!! היא קצת מסוכנת!

כבר צריך שעת ליידי

ואני מאוד עייף ומבטיח לא לפהק לך הפעם והממממממ אני אתקשר בצ´נייה שאני אגיע הביתה שזה בסביבות 10 כמו כל יום

למה אתה עייף?

הלכת לישון מוקדם אתמול.. אתה צריך לראות את העיניים שלי כמ ושל נרקומן.. אני רוצה לישון שנה!! ותתקשרררררררררררר יוווווווווווווווו אוהבתתתתתתתתתתתתתת

candybox

New member
אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!

תפוס במיידית את השדון!!!!!!! ונוווווווווווווווווווו תסיימו כבר תסיפור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bduya

New member
אההההה

אתה אוהב אותה? אז זו היא? אההה.. אממ.. גודייבה אחת.. יפה לך.. חיחי.. אוהבת אותך
יומקסים

למעלה