הלך המצבר...

ronitutti

New member
הלך המצבר...

אחרי שהיה ריק לגמרי, והטעינו לי אותו במוסך, הלך לי המצבר. וזה עוד אחרי יום שלם שנסעתי... מחר אני ח-י-י-ב-ת לסדר את זה. אז עומדות בפניי שתי אופציות. משופץ ב 150 ש"ח בערך, או חדש, ב 600-800 ש"ח. המשופץ מומלץ ע"י אחד מחברי הפורום, והוא אומר שהוא נוסע רק על משופץ, והיום, יותר מתמיד, אני ממש ממש ממש קצרה בכסף. אז אומרים שזול זה יקר. השאלה מה הפעם. אפילו 600 ש"ח יהיו כבדים עליי עכשיו. כמה ההשקעה משתלמת לעומת חדש (וכן, אני מודעת לעניין האחריות). אם מישהו ממליץ על משופץ- אשמח לקבל המלצה מתוך ניסיון על מקום ספציפי באזור חיפה (חוץ מאיציק בק. חיים. עליו המליץ לי אותו חבר פורום..) תודה מראש רונית

ronbug 73

New member
האם הטעינה בסדר? דעתי האישית חדש!

אחרי שהטעינו ותוך יום אחד התרוקן האם הטעינה בסדר? האם אין גניבת חשמל? דעתי האישית בלבד מצבר חדש רצוי ללא טיפול.

ronbug 73

New member
מפעל מצברים בתל-אביב-סיפור

המצבר מת, בפונטיאק של אשתי בדיוק במוצ"ש, נסעתי לאוטודיפו, הבחור התימני הנחמד קבע שהמצבר הלך, מיד הוא לקח אותי למדף המצברים ושלף מצבר במחיר 1200 שקל, באוטודיפו הסבירו לי שהיתה עליית מחירים, הרמתי טלפון לבני, הידוע בכנויו ד"ר באג ומיד קיבלתי המלצה לפנות למצברי "של" שנמצאים ברח' ההגנה 102 בשכונת התקוה תל -אביב. הגעתי בבוקר מוקדם החנתי על המדרכה ונכנסתי לעולם החומצתי של מפעל המצברים זה היה הזוי לחלוטין ריח החומצה מיסטל אותי לגמרי. שוב הופיע בחור תימני והרכיב לי מצבר, בגמר ההרכבה הוא ביקש 600 שקל. שאלתי האם יש גם לחיפושית, המחיר הוא 550 שקל ויש להם אפילו 6 וולט למי שבעניין, קיבלתי אחריות ונסעתי עד לפעם הבאה. בקיצור מפעל המצברים "של" רח' ההגנה 102 שכונת התקוה תל-אביב. אל תיקנו באוטודיפו.

ronitutti

New member
גם אני נגד לקנות שם. בטח מצבר.

סתם גניבה. אבל אני באמת ממש נורא מאוד (להמשיך?) קצרה בכסף. לא יאמן שהגעתי למצב שכבד עליי להוציא 600 ש"ח (או אפילו יותר, מי יודע לכמה זה יגיע..) אז אני עושה לעצמי "נו נו נו", ומתחילה לחסוך, אבל אני חייבת למצוא פה פיתרון יצירתי. אין הצעות אחרות? מפעל מצברים בחיפה? משהו? (מצטערת רון, כבד עליי לנסוע עכשיו לת"א...) סתם לידיעה... הוא הניע לי ממש יפה אחרי שג'ורג' עשה לי כיוון הצתה (וגם חיבר לי את פלאג 3 עם תותב). לפעמים היה צריך לחיצה קטנטונת על דוושת הגז, ואז הוא המשיך בקלות, כאילו כלום. לפני זה הוא היה נכבה לי תיקתק ברמזור, אם לא הייתי נותנת רצוף בדוושת הגז. הצילו
. אני נואשת...

The Red Baron

New member
יש לי מטען מצברים מקצועי של בוש

לוקח לו מספר שעות בהטענה איטית - כמו זה של החשמלאים אם את רוצה אני יכול להתטעין לך אותו .

ronitutti

New member
תודה, קלמן. גם מקס הציע, אבל

כיוון שאני רוצה לבוא עם פולי ביום שישי, ואני צריכה אותו גם לעבודה, אז אני רוצה לסגור את הפינה הזאת עד הערב. (הכוונה להיום..) ולכן שאלתי אם למישהו יש פתרון יצירתי. אז נתת לי אחלה פתרון, אבל לא מסתדר לי מבחינת זמנים. תודה בכל מקרה.

The Red Baron

New member
מה השם של המצבר ?

וכמה זמן אחריות ? ז"א האם לא שווה לקנות מצבר מסוג של וורטה ב 800 - 700 שח ? לא שמעתי אף פעם על מצברי "של" . ז"א האם המחיר הנמוך יחסית הוא גם פונקציה ישירה של איכות ? נב: במחירים של מצברי החומצה היום שווה לשקול לקנות מצבר ג'ל כמו אופטימה שאומנם עולה כמעט פי 2 אבל מחזיק מעל 8 שנים (מניסיון ) לא פורק כמעט וגם לא נוזל .

idan578

New member
לקנות חדש עם אחריות...

אני אישית לא שמעתי על מצבר משופץ ולא ניראה לי שקיים דבר כזה כי היום המצברים הם בעצם ללא טיפול ומצבר הולך פעם בשלוש-ארבע שנים אז ככה שההשקעה לטווח הרחוק שווה את המחיר של מצבר חדש ומה שכן יש גם אחריות של 20 חודשים על רוב המצברים שיש כיום בשוק אז לשיקולך...

מצטרף לחברי, וממליץ לבדוק תחילה , טעינה...

ובמקרה של טעינה תקינה, לקנות מצבר חדש בלבד, 55 אמפר , מחברה מוכרת, ניתן להסתפק במצבר בעל אחריות מופחתת. כלומר מצבר בעל אחריות ל12 חודש בלבד, לרוב המצבר שורד יותר מ24 חודש, לא קימים מצברים מחודשים, אלא משומשים במצב טוב, שאורך חייהם לא ידוע, ועלול להיות אכזבה גדולה במחיר זול, שיהפך ליקר, משום שתוך זמן קצר, תתקעי, ותאלצי לקנות מצבר חדש, בברכה צביקה

max2

New member
תביאי לי את המצבר בשישי

אם הוא סתם התרוקן ולא עבר התעללות אז אפשר להציל אותו.

Avi 66

New member
יש פירוקיות (לפחות במרכז) שניתן לקנות אצלם

מצבר משומש בסביבות ה200 ש"ח כולל אחריות ל 3 חודשים. בוחרים את המצבר שירד מהרכב הכי חדש שהגיע לפירוקייה וסוגרים עיניין.

ronitutti

New member
לא מכירה כאלה באזור חיפה, אז אם מישהו יודע...

אשמח לעזרה. אני עוד שעה יוצאת מהבית.

enigma101

New member
יש חנות בת"א ( אצל הפרסי )

אני קניתי אצלו מצבר חדש! לחיפי 55 אמפר של חברת " של " עם אחריות לשנה. במחיר מצחיק של 300 ש"ח בהתחלה הוא רצה 330 אבל הורדתי אותו. אני תמיד קונה ממנו חלקים הוא הכי זול הוא גם מוממלץ מפורום ג'יפלוג. "פרוחזאד" - חלקי חילוף טל: 035622602 רח' אלוף שדה 23 פינת שונצנו ( ליד לינקר ). ויש לי גם אפשרות יצירתית : חיפי שלי זקוקה לאוברול לכן היא מושבתת. המצבר שלה מחובר למטען אצל חבר, המצבר בן בערך כ- שנה , במצב מצויין. אני המכור לך אותו ב.... ב... נו טוב מופעל עלי לחץ חברתי, פיזי מתון , ע"י סינדרלה (חיפי) שחתמה על כרטיס "אדי" תקבלי אותו בחינם! כמחווה של רצון טוב וכמשפט האומר " המציל חיפושית אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלאו " נ.ב אני גר בראשל"צ צרי עמי קשר ב 0545891425 בהצלחה

ronitutti

New member
תודה, תמיר... אבל אחרי שיחה עם אחד החבר'ה,

לא בטוח בכלל שזה המצבר. אפילו סביר שזה לא המצבר. אז בינתיים, תודה על ההצעה, אני שומרת לי את הזכות להזכיר לך אותה. נראה מחר מה יהיה..

G.O.D

New member
תגידי תודה...

אם לבחור הזה ילך המצבר הוא בבעיה הרבה יותר גדולה... וברצינות, ניראה פרוייקט מרשים ביותר. כבל מאריך ונקודת חשמל ויש לך עוד 110 ק"מ של נסיעה....

למעלה