הלך הכסף...:(

הלך הכסף...:(

אין יותר סמינרים מושקעים ב- 100 ש"ח... תקראו את הכתבה בקישור

LPgirl

New member
דייי

ומה עכשיו?.. נחזור למשבר הכלכלי? הוא לא יכול לדרוש את הכסף חזרה נכון? כאילו לפחות את הכסף שהושקע בסמינר!

mean girl 16

New member
אל תדאגו. הוא חזר בו.../images/Emo3.gif

איש העסקים כינס מסיבת עיתונאים, בה הודיע כי הוא חוזר בו מכוונתו להפסיק לתמוך בארגונים. זאת, בעקבות הבהרת המשטרה, לפיה הוא לא חשוד בעניין תרומותיו, אלא רק בפרשת הלבנת ההון.

MS6

New member
על מה אתה מדבר?

מי אמר שהוא בכלל סבסד את הסמינר? מי אמר שהוא תרם כסף לבית"ר בכלל?!

gdog

New member
הנה...בבקשה...חח..משה מסכים לחלוטין

מי החליט שהכל ממומן ע"י..?! כל מה שהוא עשה זה בא ונתן הקפצה לשם...היכרות...

הוא ממן גם את התנועה??

מההה?? אף פעם לא ידעתי שהוא גם תורם לנו.. והוא לא אמר בטוח שהוא נישאר.. הוא אמר שהוא לא מבטיח.. ושלא נתפלא אם מחר יהיה משו שונה מהיום (חחחחחח וואי זה מזכיר לי שהרס"פ אמר לנו כזה אל תתפלאו מחר אם יקרה משו חריג ושגם למדריכים שלכם יש רגשות חחחחח אהמ אהמ משה...)

t i t u s h

New member
בטח שהוא תרם כסף לתנועה!

אחרת למה נתנו לא את התואר.."נשיא בית"ר" אני לא בטוחה שאת הסימנר הוא מימן..אבל הוא תורם כסף..ותכלס בלעדיו נראה לי שלא היינו כל כך מצליחים.. (למה נראה לי שאני אתחרט שאמרתי את זה) **רק אל תתקיפו אותי!!האאאאאאאאאאא

Eliavzz

New member
חבר'ה בואו לא ניסחף..

גאידמק אמנם תרם כסף וסכומים לא קטנים. כזכור לי גאידמק יצא בהצהרה שהוא תורפ לתנועת בית"ר במאבק שלה ב"אנטישמיות בעולם" ועל כך הוא מונה ל"נשיא בית"ר" שזהו תפקיד בלי סמכויות (אם אינני טועה). גאידמק תרם כסף לתנועת אייני בטוח שהוא תרם לחניכי בית"ר בארץ אחרת זה היה בחדשות, אינטרנט וכמובן בפורוםץ. כי כל שקל שיוצא לו מהכיס והולך לתרומות יש עליו 998879 מצלמות שמצלמות ו 12124443434 כתבים שמסקרים את האירוע לכל ערוץ, עיתון, אתר או סתם כ י משעמם להם. אז גאידמק לא תרם מעבר לתרומתו הראשונה וממנה מונה ל"נשיא בית"ר". וגם אם כן אז יש לו הוראת קבע לחשבונות בית"ר ושוב למלחמה ב"אנטישמיות בעולם". אז לא להסחף שזהו כבר לא יהיו סמינרים וזהו הלך על התנועה וטררם טררם..

Oded Hashoded

New member
לא הלך שום כסףף!!

עזבו את זה שהוא נשאר הוא גם לא הכי טרם חוץ מבהתחלה אבל מה שכןן את הכרטיסים לשיר נולד מה שהבנתי זה הוא טרםם

למעלה