הלך ההריון

מצב
הנושא נעול.
לכל המנחמים המקסימים!!!

הלך ההריון
הייתי היום במיון לאחר דימום בלילה. הם אפילו לא ראו שק. חרב עולמי
לכל המנחמים המקסימים!!!
עדיין באבל. יושבת שבעה בביתי... אין לי כח אפילו לרצות להתאושש. מעדיפה לבכות ולרחם על עצמי. כל פעם שמנסה להגיד לעצמי די תפסיקי עם זה תהיה פעם הבאה, אני מיד מייאשת את עצמי ואומרת - מי אמר שפעם הבאה יהיה יותר טוב???? אני יודעת שהרבה מכן הצליחו ואחרי הרבה יותר טיפולים ממני, אבל כל פעם שאני נזכרת שבראש השנה בסוף לא יהיה לי תינוק, אני פשוט נשברת. אני כבר לא רואה כלום מרוב דמעות

תבואה

New member
תשעה חודשים ../images/Emo24.gif

לכל המנחמים המקסימים!!!
עדיין באבל. יושבת שבעה בביתי... אין לי כח אפילו לרצות להתאושש. מעדיפה לבכות ולרחם על עצמי. כל פעם שמנסה להגיד לעצמי די תפסיקי עם זה תהיה פעם הבאה, אני מיד מייאשת את עצמי ואומרת - מי אמר שפעם הבאה יהיה יותר טוב???? אני יודעת שהרבה מכן הצליחו ואחרי הרבה יותר טיפולים ממני, אבל כל פעם שאני נזכרת שבראש השנה בסוף לא יהיה לי תינוק, אני פשוט נשברת. אני כבר לא רואה כלום מרוב דמעות
תשעה חודשים

נורא מה שאת עוברת, פשוט נורא. לדעתי תפסיקי להגיד לעצמך "תפסיקי תהיה פעם הבאה".. תני לעצמך להתאבל ולהוציא את כל הכאב החוצה, אל תעצרי אותו. מאמינה שיעברו עוד מס' ימים, מס' שבועות ואת תרגישי חזקה יותר, אל תעמדי עם סטופר ותקצבי לעצמך זמן להתאבל. אחרי שתתחזקי ותאגרי כוחות תוכלי לחשוב איך ממשיכים מכאן הלאה, זה לא הזמן. רק יכולה לתאר מה את עוברת.

גולה1

New member
את עוברת עכשיו תקופה קשה

לכל המנחמים המקסימים!!!
את עוברת עכשיו תקופה קשה
שיקח לך זמן להתאושש ממנה, אין מה לעשות זה שלב שצריך לעבור אותו מקווה שתתאוששי מהר מהר והלוואי שבראש השנה כן יהיה לך ילד אבל עדיין בבטן כי תהיי בהריון! חזקי ואמצי ואספי כוחות מחודשים.

חושבת עליך כל היום ,

לכל המנחמים המקסימים!!!
חושבת עליך כל היום ,
לתשעה חדשים , אני חושבת עליך כל היום ובקרוב אצור קשר , כתבו לך שהכל לגיטמי ,לבכות לפרוק ולזעוק , קחי את הזמן , רצוי גם לשוחח עם הצוות הרפואי , וצריך לאסוף את כל הכוחות להמשך , עוד נדבר דש מבן זוגי

../images/Emo7.gifמצטערת בשבילך

הלך ההריון
הייתי היום במיון לאחר דימום בלילה. הם אפילו לא ראו שק. חרב עולמי
מצטערת בשבילך
בימים האחרונים עקבתי אחרי ההודעות שלך, שהיו אופטימיות. אני ממש בהלם ממה שאירע. מקווה שתאספי את השברים במהרה ותתחילי טיפול חדש שיניב היריון ל- 9 חודשים עגולים ויפים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה