הלינק למוסיקה שלי..

Bluescale

New member
הלינק למוסיקה שלי..

http://rapidshare.com/files/22444323/Wild2.mp3.html זוהי מויקה שאמורה לעזור בנושא של WILD. ישנם תוספות של רעש שלג בתדירות גבוה ונמוכה. טקטוקי שעון מופיעים בשלב מסוים במוסיקה וברגע שהם מופיעים תתרכזו בם. בעזרת המסיקה כן הצלחתי לבצע חצלול ב WILD אז בהצלחה לכולם !!!

Bluescale

New member
אגב אשמח לקבל תגובות על המוסיקה

שהלחנתי

goldy

New member
לא יודע מה איתך

אני מקבל הצעה לאיכסון אתר ולא קובץ מוסיקה...

Bluescale

New member
סליחה שלא הבהרתי על אופן השימוש

אבל זה היה כתוב בתחתית האריזה באותיות קטנות (או במקרה הזה מאחורה ההודעה
) אם תמשיכו לגלגל למטה תראו את הדבר הבא: You want to download the file http://rapidshare.com/files/22444323/Wild2.mp3 Feature-Overview Premium Free Download-Limit No limits¹ Limited Max. parallel downloads Unlimited 1 Use RapidUploader to upload files Support for Download-Accelerators No Resume aborted downloads No Downloads start without delays No Extra slots, if the servers are full No RapidShare Direct-Downloads No When are YOUR files deleted? Never!² 45 days without download Select your download: באופציה Select your download תבחרו Free מן הסתם, ולאחר שתמתינו בתור להורדה בערך כמה שניות או דקה, תצטרכו להקליד את הקוד שיופיע. בד"כ הקוד מורכב מארבע אותיות וספרות. לאחר שתקישו את הקוד תלחצו על DOWNLOAD או פשוט תקישו במקש ה ENTER. מקווה שעכשיו הכל יסתדר.

YossiF22

New member
מנגינה נחמדה...

אני ינסה לעשות עם זה wild שיהיה לי זמן . אגב באיזה תוכנה עשיתה אותה?

Bluescale

New member
FL6.08 Studio edition

וכמובן בהקלטות עם Sound Forge 8.0 להתרכז במנגינה אבל בעיקר בתקתוקי השעון באמצע

Lil KeKe

New member
אחי אתה פשוט אלוהי

איזה חזק זה!! אתה פשוט גדול אין עליך

Lil KeKe

New member
אגב לאלה שמתקשים בהורדה

תגידו מה אתם לא מורידים אף פעם מראפיד שייר?! ינובים =] אוקי, כנסו ללינק, לחצו על FREE שרשום לכם למטה, חכו עד שהזמן יעבור, ואז תקישו את הקוד שיש שם, ואז תלחצו על הלינק שמצד ימין לקוד, זהו.... הורדה ! תהנו =]]

Lil KeKe

New member
סליחה אבל אני חייב להגיד את זה שוב

אתה פשוט גדול אחי !!! אין עליך איזה חזק זה תכין עוד כאלה אתה אחד התותחים רק שתדע =]

Bluescale

New member
../images/Emo13.gif תודה רבה

אני שמח רק מזה שישתמשו במוסיקה הזו כי היא עזרה לי לעשות WILD. אני חושב על להלחין עוד מנגינות זהות (כהמשך למנגינה הקודמת) אבל נכון להרגע אני עובד על דברים אחרים אז כך שיופיע בהמשך :) שוב תודה

Lil KeKe

New member
כן תעשה עוד !

אבל בבקשה תנסה ליצור מוזיקה דומה לקודמת, רק שבחדשה הצלילים ישתנו באופן מהיר יותר ולא יהיו יותר מדאי צלילים רציפים, כי ככה, אם היא תשתנה מהר אז כל פעם נצטרך להתרכז בצליל החדש, ולא הישן, כי הישן ידוע כבר... מקווה שהבנת... תודה!

EndOfAllHopes

New member
תודה

כמו כמה טראקים שניסיתי ליצירת חיצלולים, גם זה לא נתן לי להירדם, המנגינה "הכריחה" אותי להישאר ער. כמה איזה רבע שעה לא יכולתי לסבול וזרקתי את האוזניות...אבל כנראה שהבעיה היא שלי, כי כמו שאמרתי גם שאר הדברים מהסוג הזה לא נתנו לי להירדם!. אבל!!! שמעתי אחרי 4.5 -5 שעות שינה, ואח"כ שחזרתי לישוןת ארחי שהורדתי את האוזניות, היו לי איזה שניים-שלושה חיצלולים!!!! אז תודה והלילה אני אנסה שוב.

למעלה