הלילה

הלילה

הלילה אני שלך. הלילה אני רוקדת רק בשבילך. הלילה מעומעמים האורות בחדר, הלילה מראה גדולה נתלית על הקיר, הלילה נרות מודלקים ומטילים צלליהם על הקירות. משתקפים במראה שלנו. ריחם מציף אותנו, מחדד את חושינו. הלילה אתה ישוב על כסא , בבואתך נשקפת במראה ואני רוקדת סביבך. ידי מלטפות את גופי, נוגעות לא נוגעות בך. מגיעה עדיך מאחור וגופי הנרקד רוכן לקשור את ידיך. שערי מלטף את עורפך ומעביר בך צמרמורת. נעמדת מולך עם מבט מתגרה בעיניים, חיוך ערמומי, ומעבירה ידיים לאורך גופי המתפתל בקצב המוסיקה. מבית השחי אל המותניים, יורדות אל הירכיים ומחליקות אל בין הרגליים, חשות בחום הפורץ דרך המכנסיים ומחליטות להמתין עוד קצת. הלילה הכל קורה לאט, יש לנו אינספור שעות, דקות, שניות.

חיבוקון

New member
הלילה

הלילה את שלי, נהנה לראות את גופך החתולי רוקד מולי בתנועות חושניות, כאילו מתגרה, הזמן כאילו אינו קיים, היקום מסביבנו, נותן דרור למעשינו אני עוטף אותך בזרועותיי מרגיש איך את ממשיכה בריקודך החושני בתוכם, מקבל ממך את חום גופך נותן לך את חום עורי, לשוני, ידי אנחנו נמצדים רוקדים יחד לצלילי המוזיקה, נותנים לצלילים המשכרים לעטוף אותנו, לגרום לעיניים שלנו להיעצם, לתחושות שלנו להתחדד, פה לפה לשון על לשון רוקדים את ריקוד האהבה.

bugbuster

New member
הלילה אתם ניצפים

מי עוד מביט בכם בהתעלסות? מבין צללים? או במובהר? בהרשאה. בהסכמה. האם רק הוא? או אחדים? פנטזי סמוייה על מעגל גברים? מה..?

avi46

New member
זה יותר גרוע

מלנסר את הענף שיושבים עליו אז לפחות נישארים עם הביצים מחוברות......

למעלה