הלילה: Disco80 ו-Genghis Khan !

mishat

New member
הלילה: Disco80 ו-Genghis Khan !

אז ככה.. מה צפוי הלילה ? יש דברים שאני בטוח בהם ויש כאלה שהם בסימן שאלה דבר שאני בטוח בו - זה שהערוץ הרוסי השני (מס' 182 ב-yes ומס' 102 ב-hot) ישדר את Disco80. זה יקרה בין השעות 04:35 עד 06:10 (שעון שלנו). אני כמעט בטוח שמדובר בחלק השני של המופע של שנה שעברה - חלק שמעולם לא ראינו - כי עד כה לא שודר. מעבר לכך - הערוץ הרוסי הראשון (מס' 181 ב-yes ומסק 101 ב-hot) כנראה ישדר גם הוא משהו. לצערינו הערוץ משום מה לא מפרט יותר מדי מה הוא ישדר - אלא רק שבין השעות 23:00 עד 06:00 (שעון שלנו) יהיו קליפים והופעות לכבוד השנה החדשה.. אז, מה ישדרו ? זה יהיה או 2005-Disco80 או הופעה של Genghis Khan שהייתה לפני שבועים. עם זאת, יתכן ולא זה ולא זה לא ישודר הלילה, אלא (לפחות) אחד מהדברים ישודר ב-13 לינואר... מניסיון - גם אם אחת ההופעות האלה תשודר - זה יקרה לא לפני שעה 01:00 שעון שלנו.. מאיפה אני לוקח את כל הדברים האלה ? אינטרנט.. פורומים שונים - מהם אני אוסף מידע. בקיצור - זכרו שהערוץ הרוסי השני ישדר את Disco80 - לכן שימו הקלטה מראש ואילו - לפני שאתם הולכים לישון - תזפזפו לערוץ הרוסי הראשון - אולי ישודר שם משהו מעניין... וכמובן - שנה טובה לכולם !

iggygoldie

New member
אני לא מאמין שלא בטוח ישדרו את השנה

אני כ"כ מחכה לדיסקוטקה של השנה אם לא ישדרו אני כ"כ אתבאס

mishat

New member
אל תתבאס...

אל תתבאס.. גם אם לא ישדרו - אני אמור לקבל את זה בעוד בחודש לידיי - אז אחפש דרך לשים את זה באינטרנט.. ובכלל - אולי הסרבר של sandbird4 יחזור עד אז (זאת כבר שאלה אליו) - אז בכלל לא תהיה בעיה לשים את זה באינטרנט...

mishat

New member
גם אני ../images/Emo13.gif זאת אווירה מיוחדת..

טוב נו - אז לפחות ההופעה של שנה שעברה תשודר... היא הייתה לא פחות מוצלחת לטעמי

iggygoldie

New member
סגור לדעתך שלא ישדרו את של השנה?

השנה היו יותר זמרים שאני אוהב מאיטליה בגלל זה אני ממש מתרגש לראות את זה.

mishat

New member
אני לא סגור על כלום..

אז ככה. אני יודע שהערוץ הרוסי הראשון ישדר מחר בלילה (מחר - לא היום) - אבל ישדר רק בתוך רוסיה - 3 שעות של Disco80... יתכן וזאת תהיה ההופעה של השנה. לי יקליטו אותה ואני אמור לקבל אותה בעוד כחודש.. לעומת זאת - אני קורה גם בפורום של Disco80 - באתר הפסטיבל - ושם ישנן גרסאות שונות של מה ישודר ומתי - אנשים בסך הכל שומעים רדיו / רואים טלוויזיה / רואים דברים באינטרנט וכל אחד מביא את פיסת האינפורמציה הידוע לו.. אז שם מדברים על כך שיתכן והלילה תשודר הופעה של Gengis Khan... מה זה יתכן ? מישהו מהפורום שמע באותה תחנת רדיו שאירגנה את ההופעה - שההופעה תשודר הלילה... בקיצור - לצערינו הערוץ משום מה החליט השנה לא לפרט יותר מדי בקשר ללוח השידורים של הלילה ולכן נשאר רק לנחש ולהמתין... צריך להבין.. בשונה מאצלנו - ברוסיה חוגגים את השנה החדשה במשך 13 ימים - החל מהלילה ועד ליל ה-13 לינואר.. יותר מזה - החל ממחר ועד ה-9 לינואר זהו חג אחד גדול שאף אחד לא נדרש להופיע למקום העבודה שלו (חוץ מנותני שרותים חיוניים, נהגי אוטובוסים, רדיו, טלוויזיה וכו' - ז"א מי שממילא עובדים בימי שבת/ראשון). לכן, אם בשבילינו הלילה ערב הסילבסטר, אז בשבילם - גם הלילה של מחר זהו חג...

mishat

New member
סופית ! הלילה הופעה של Genghis Khan

סופית - הלילה תשודר הופעה של Genghis Khan בערוץ הרוסי הראשון - מס' 181 ב-yes ומס' 101 ב-hot... עם זאת, אני עדיין לא יודע באיזו שעה... מה שכן, חבר סיפר לי שהערב שודר פרומו בעניין, כך שההופעה תשודר... סביר להניח ששידור ההופעה יחל היכנשהו בין 1:00 ל-4:00 בלילה... אז, תזפזפו לערוץ הזה.. בלי קשר - אני מזכיר - Disco80 של שנה שעברה ישודר בערוץ הרוסי השני בין השעות 04:35 ל-06:10... מס' הערוץ 182 ב-yes ומס' 102 ב-hot... תהנו

mishat

New member
Genghis Khan עכשיו !

ההופעה התחילה.. אם מישהו ער כרגע לראות

iggygoldie

New member
101 נקווה שיחזרו אליהם ובמהרה

היו השירים הנהדרים: מוסקבה, סמוראי וישראל ישראל (בליווי חבורת ילדים חובשי כיפות ומצגות של מגני דוד)

iggygoldie

New member
אני ער הישראל ישראל היה אדיר

נקווה שיחזרו אליהם בקרוב

למעלה