מרחבי הליגה
קליבלנד עושה את העבודה.
סקרמנטו עושה את העבודה.
אני מרוצה.
** הקאבלירס פתחו את העונה הביתית עם
סרטון הצגה חדש. וככה זה היה
לפני תחילת המשחק.
** ג'יימי פוקס מתחבר לויואק רנאדיב [בעלים, סקרמנטו] וביחד הם
מחקים את לברון.
** יום חמישי האחרון, ממפיס באינדיאנה: מאט בארנס שומע את הקהל המקומי קורא בשמו של
דריק פישר. השמועות דיברו בתחילת החודש על קשר רומנטי בין גלוריה גובן, אשתו הפרודה של בארנס, לפישר. דיווחו על עימות פיזי בין פישר לבארנס, שהיה או לא היה, לא נדע לעולם. חבל שהם מתנהגים ככה, הם צריכים להתנהג בהתאם לגילם וללמוד מהמשולש לאמאר - קלואי - הארדן. תראו, קלואי נשבעה להישאר לצד לאמאר עד שיחלים, ואפילו ביטלה את הליך הגירושין, אבל זה לא הפריע לה להיות ביום ד' במשחק הפתיחה של יוסטון. ככה מתחזקים משולש נכון. ואפילו למייק טייסון היה מה לומר על
האהבה של קלואי ללאמאר שהחזירה אותו לחיים [החל מ-26:00].
הידעתם?! גלוריה גובן ואחותה לורה השתתפו בסדרה "Basketball Wives LA". תוכלו למצוא שם בקאסט הנוכחי גם את גרושתו של שאקיל ואת אשתו של כריס פול. לורה גובן היתה נשואה לגילברט ארינאס. כלומר, מאט בארנס וגילברט ארינאס היו משפחה. במקרה שלהם, משפחה כן בוחרים - והם עשו בחירה נוראית. #HoesBeforeBros
**.נמצא המחליף ללברון: דווין וויד
מבקר את טיילור סוויפט בהופעה שלה במיאמי לפני כמה ימים
ומעניק לה את חולצת המיאמי שלה. בתור מי שבמשפחתו קהל היעד של טיילור סוויפט, וכתבתי את זה כאן בפורום בעבר, אני לא יכול לומר שום מילה רעה עליה. היא פשוט נפלאה.
** דיווח ב'וול סטריט ג'ורנל': החל ממשחק ה'אול סטאר' הקרוב, יופיע לוגו מסחרי על חולצות השחקנים. הליגה הגיעה להסכם עם חברת KIA למשחקי ה'אול סטאר' של 2016 [טורונטו] ו-2017 [שארלוט], אותה חברה שבלייק גריפין קפץ מעל מכונית שלה ב-2011, שלוגו של החברה יופיע על חולצות השחקנים. מדובר בהסכם השיווקי הראשון באחת מארבע הליגות הבכירות, שמפרסם ספונסרית חיצונית על חולצות השחקנים.
**
NFL: מחר [א'] דנבר ברונקוס תארח את הגרין ביי פאקרס למשחק המרכזי. שתי הקבוצות עדיין בלתי-מנוצחות [0-6]. זו הפעם הרביעית בהיסטוריה ששתי קבוצות בלתי-מנוצחות בשלב הזה של העונה נפגשות. הפעם הראשונה? מפגש ב-1921 בין
אקרון פרוס [0-7] לבאפלו אול-אמריקנס [0-6], ששוחק בבאפלו ונגמר בתיקו 0-0 [!].
** רציתי לכתוב על זה בפגרה, אבל ההודעה לא נשלחה לי, ואז איבדתי עניין. אני אנסה שוב:
זה ערוץ ה'יוטיוב' של קייטי נולן, כתבת ספורט ב-FOX SPORTS 1 . אולי האישה היחידה היום בתרבות הפופ שמשלבת ספורט והומור. היא נהדרת. הערוץ פעיל, והיא משתפת בתכנים מגוונים מענפי ספורט שונים. זה מה שהיה לה לומר על
המאמן החדש של קליבלנד קאבלירס לפני שנה [במקרה גם קייטי נולן מפרמינגהאם, מסצ'וסטס - אם לא היתה סיבה מספקת לאהוב אותה], וזה הריאיון המשעשע עם סטיב קר בפגרת העונה, אחרי הולדת האחות הקטנה לבית משפחת קארי-
הסקאוטינג ריפורט על ראיין קארי .
**
והמלצה נוספת : מסתבר שיש ראפר יהודי שהביא שיר למקום הראשון במצעד האמריקני ולא קוראים לו דרייק. ליל דיקי [Lil Dicky], משלב ראפ עם קומדיה, הצליח להכניס את הסינגל שלו עם סנופ דוג לראש המצעד הקומי. עם אלבום הבכורה שלו, ששוחרר בסוף חודש יולי האחרון, הצליח להיכנס למקום הראשון גם במצעד הראפ והאינדי, למקום השני במצעד האר אנד בי ולמקום השביעי במצעד הכללי.
אני כותב עליו לא בהקשר של ה-NBA, אלא רק כדי לצרף את הקישור לקליפ הנפלא שלו לשיר
Jewish Flow .