הלילה 1:00 - ההיט בקליבלנד

somone1411

New member
במקום ווייד ובוש הייתי פורש

הם נראים מביך האמת. בוש בעיקר, כנראה בגלל המחלה שהייתה לו ואפשר להבין את זה.
אבל הבחור, גם ווייד, זכו באליפויות, עשו כסף והרבה, נראה לי שהם משחקים בלי חשק.
הדבר הראשון שעולה לי כשאני צופה במיאמי (עוד מאשתקד) זה חוסר רצון. שחקנים מאוד סטטים, לא מחויבים, גם לא בהגנה. קבוצה פשוט בלי עניין לנצח.
&nbsp
האמת שבזמנו כשלברון היה צריך לעשות את ההחלטה אם להישאר במיאמי או לעזוב, אמרתי שאני במקומו הייתי נשאר וכנראה לא הבנתי כמה וויד ובוש גמורים. אפילו צ'אלמרס לא בעניינים.

billc

New member
נראה לי שכספי החליט ללכת העונה חזק על הריבונד

הגיע הזמן,

OrEl74

Well-known member
מנהל
נראה לי שפספסתי בגדול לגבי הפיסטונס

נכטון לעכשיו הקבוצה הזאת מאוד מרשימה.
דראמונד מתפרע ולא נראה שהוא מתכוון להאט את הקצב בקרוב אבל ההפתעה (בעיניי לפחות) זה מרכוס מוריס שנראה שהפרידה מאחיו זה הדבר הטוב ביותר שקרה לו עד היום.
&nbsp
רק 3 משחקים וכמו שאנחנו משתדלים לא לערוף ראשים אחרי פחות משבוע כך אני גם משתדל לא להמליך מלכים אבל נכון לעכשיו הפיסטונס בהחלט נראים כמו קבוצה שצריך לתת עליה את הדעת במזרח.
&nbsp
&nbsp

חחח. אני שמרתי את התגובה הקודמת שלך עליהם במועדפים

נפתח אותה שוב בסוף עונה

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה יש פה לבדוק?

כבר עכשיו יש להם יותר נצחונות ממה שחשבתי :p

מרחבי הליגה

קליבלנד עושה את העבודה.
סקרמנטו עושה את העבודה.
אני מרוצה.

** הקאבלירס פתחו את העונה הביתית עם סרטון הצגה חדש. וככה זה היה לפני תחילת המשחק.

** ג'יימי פוקס מתחבר לויואק רנאדיב [בעלים, סקרמנטו] וביחד הם מחקים את לברון.

** יום חמישי האחרון, ממפיס באינדיאנה: מאט בארנס שומע את הקהל המקומי קורא בשמו של דריק פישר. השמועות דיברו בתחילת החודש על קשר רומנטי בין גלוריה גובן, אשתו הפרודה של בארנס, לפישר. דיווחו על עימות פיזי בין פישר לבארנס, שהיה או לא היה, לא נדע לעולם. חבל שהם מתנהגים ככה, הם צריכים להתנהג בהתאם לגילם וללמוד מהמשולש לאמאר - קלואי - הארדן. תראו, קלואי נשבעה להישאר לצד לאמאר עד שיחלים, ואפילו ביטלה את הליך הגירושין, אבל זה לא הפריע לה להיות ביום ד' במשחק הפתיחה של יוסטון. ככה מתחזקים משולש נכון. ואפילו למייק טייסון היה מה לומר על האהבה של קלואי ללאמאר שהחזירה אותו לחיים [החל מ-26:00].

הידעתם?! גלוריה גובן ואחותה לורה השתתפו בסדרה "Basketball Wives LA". תוכלו למצוא שם בקאסט הנוכחי גם את גרושתו של שאקיל ואת אשתו של כריס פול. לורה גובן היתה נשואה לגילברט ארינאס. כלומר, מאט בארנס וגילברט ארינאס היו משפחה. במקרה שלהם, משפחה כן בוחרים - והם עשו בחירה נוראית. #HoesBeforeBros

**.נמצא המחליף ללברון: דווין וויד מבקר את טיילור סוויפט בהופעה שלה במיאמי לפני כמה ימים ומעניק לה את חולצת המיאמי שלה. בתור מי שבמשפחתו קהל היעד של טיילור סוויפט, וכתבתי את זה כאן בפורום בעבר, אני לא יכול לומר שום מילה רעה עליה. היא פשוט נפלאה.

** דיווח ב'וול סטריט ג'ורנל': החל ממשחק ה'אול סטאר' הקרוב, יופיע לוגו מסחרי על חולצות השחקנים. הליגה הגיעה להסכם עם חברת KIA למשחקי ה'אול סטאר' של 2016 [טורונטו] ו-2017 [שארלוט], אותה חברה שבלייק גריפין קפץ מעל מכונית שלה ב-2011, שלוגו של החברה יופיע על חולצות השחקנים. מדובר בהסכם השיווקי הראשון באחת מארבע הליגות הבכירות, שמפרסם ספונסרית חיצונית על חולצות השחקנים.

**
NFL: מחר [א'] דנבר ברונקוס תארח את הגרין ביי פאקרס למשחק המרכזי. שתי הקבוצות עדיין בלתי-מנוצחות [0-6]. זו הפעם הרביעית בהיסטוריה ששתי קבוצות בלתי-מנוצחות בשלב הזה של העונה נפגשות. הפעם הראשונה? מפגש ב-1921 בין אקרון פרוס [0-7] לבאפלו אול-אמריקנס [0-6], ששוחק בבאפלו ונגמר בתיקו 0-0 [!].

** רציתי לכתוב על זה בפגרה, אבל ההודעה לא נשלחה לי, ואז איבדתי עניין. אני אנסה שוב: זה ערוץ ה'יוטיוב' של קייטי נולן, כתבת ספורט ב-FOX SPORTS 1 . אולי האישה היחידה היום בתרבות הפופ שמשלבת ספורט והומור. היא נהדרת. הערוץ פעיל, והיא משתפת בתכנים מגוונים מענפי ספורט שונים. זה מה שהיה לה לומר על המאמן החדש של קליבלנד קאבלירס לפני שנה [במקרה גם קייטי נולן מפרמינגהאם, מסצ'וסטס - אם לא היתה סיבה מספקת לאהוב אותה], וזה הריאיון המשעשע עם סטיב קר בפגרת העונה, אחרי הולדת האחות הקטנה לבית משפחת קארי- הסקאוטינג ריפורט על ראיין קארי .

**
והמלצה נוספת : מסתבר שיש ראפר יהודי שהביא שיר למקום הראשון במצעד האמריקני ולא קוראים לו דרייק. ליל דיקי [Lil Dicky], משלב ראפ עם קומדיה, הצליח להכניס את הסינגל שלו עם סנופ דוג לראש המצעד הקומי. עם אלבום הבכורה שלו, ששוחרר בסוף חודש יולי האחרון, הצליח להיכנס למקום הראשון גם במצעד הראפ והאינדי, למקום השני במצעד האר אנד בי ולמקום השביעי במצעד הכללי.

אני כותב עליו לא בהקשר של ה-NBA, אלא רק כדי לצרף את הקישור לקליפ הנפלא שלו לשיר Jewish Flow .

rapgamer4ever

New member
ההתרשמות שלי ממשחקי הלילה

1. קליבלנד-מיאמי:
רוב המשחק קליבלנד הובילה ב-10 נקודות אבל זה לא היה כוחות. אחרי תצוגת התכלית ההגנתית מול ממפיס הם שיחקו מצוין בהתקפה והניעו כדור הרבה יותר טוב ממה שהורגלנו מהם. פרט לדקות פה ושם הם שיחקו עם המון מסירות, אף אחד לא מחזיק בכדור יותר מ2-3 שניות והמבטים הפנויים הגיעו והוחטאו לא מעט פעמים. לאב היה פנטסטי, דלבדובה עם קבלת החלטות מבריקה.
בצד של ההיט ניכר שהם עדיין לומדים אחד את השני. נועם הבטיח לי משחק פיק אנד פופ של דראגיץ' ובוש אבל וויד דוקא היה ה-facilitator המרכזי. הוא קלע את הזריקות שלו אבל זה פשוט לא מספיק בכדי להוביל התקפה מנצחת. מיאמי איטית מדי במעבר שלה מהגנה להתקפה כך שיותר מדי פוזשנים משוחקים מול הגנה מסודרת.
וויטסייד היה נהדר הגנתית. דראגיץ' עוד בקשיי הסתגלות- הוא מקבל את הכדור בנקודות שלא נוחות לו על המגרש וכשמנסה to push the pace הוא מוצא את עצמו לבד.
&nbsp
2. אורלנדו-אוקלהומה:
נתחיל מזה שהמשחק היה חוויה.
הת'אנדרס מנצחים משחק שני ברצף שבו היו פחות טובים מהיריבה. בדומה למשחק מול הספארס יש להם יותר מדי חורים בהגנה, ההבדל הוא שהפעם רמת המאמץ הייתה נמוכה. איבאקה מאוד מאכזב, הוא לא סותם את החורים כפי שעשה בשנים האחרונות. הכישרון של ווסטברוק ודוראנט יכול לנפק קאמבק מטורף מול אורלנדו אבל לא מול קבוצות טובות יותר.
בינתיים אני לא מרגיש שיש חדש תחת השמש באוקלהומה. הסתמכות אדירה על היכולת של הכוכבים באחד על אחד, דוראנט שיחק הלילה 53 דקות.
אורלנדו קבוצה מוכשרת אבל יש לה בעיה כפולה בחמישייה: היא גם לא קולעת היטב מבחוץ וגם אנדרסייזד. קשה לנווט בין שני החסרונות האלה. משחק הפוסט של ווצ'ביץ' אנדרייטד, קשה לשמור עליו באחד על אחד.
&nbsp
3. יוסטון- גולדן:
הרוקטס פתחו את המשחק בצורה סופר אגרסיבית, חששתי שמישהו הולך להיפצע. בכל אופן השתלטה אוירת פלייאוף על המשחק, ניכר שהקבוצות לא אוהבות זו את זו. גולדן נכנסה לאטרף הגנתי בחסות דריימונד גרין שהיה אדיר ופשוט השמידה את יוסטון.
גולדן כבר שני משחקים מזכירה לנו למה היא האלופה וקרי מזכיר למה הוא ה-MVP.
קליי תומפסון מאכזב, הוא ממשיך את הקו מהפלייאוף האחרון ונוטה לתקוע קצת את ההתקפה. זו הסיבה שלוק וולטון שיתף אותו במשחק פחות דקות מאשר בארנס ואיגודאלה.
ביוסטון לואסון והארדן מהווים בעיה בהגנה, כפי שציפינו. הנטל ההתקפי מהארדן יורד אבל הוא לא מאוד פעיל בלי הכדור ביד. הוא עולה ליותר מדי שלשות off the dribble (זרק 22 פעמים משלוש בשני משחקים) במקום לנסות ולערב את האחרים.
מונטרזל הארל הוא נקודת האור של יוסטון, שחקן שהם לקחו בבחירה ה-32 בדראפט האחרון. הוא נראה טווינר בין עמדה 3 ל-4, מאוד אתלטי וחזק. הוא מצטרף לסוללת הפייטרים שיש לרוקטס, אולי תהיה לו קריירת NBA טובה.
&nbsp
כמה מילים על המשחקים שלא ראיתי:
4. דטרויט עולה למאזן 3-0 למרות לו"ז לא קל. דראמונד בלתי נתפש עם משחקים של 8 ו-9 ריבאונד התקפה. הוא מצליח להימנע מבעיית עבירות ואפילו קולע טוב יותר מהעונשין. אני צריך לצפות בהם מתישהו.
5. מינסוטה שוברת שיא פרנצ'ייז! לראשונה בהיסטוריה היא פותחת את העונה 2-0 עם שני ניצחונות חוץ. ועכשיו ברצינות- טאונס כל-כך הרבה יותר טוב בהתקפה ממה שציפו. יש לו משחק פוסט, הוא מסיים בשתי הידיים, קולע מהעונשין ומהמיד ריינג'.
למרות שדנבר קבוצה פח אני מאוד מרוצה מהנתונים ההגנתיים של הוולבס. בשנה שעברה עצרנו את היריבה על פחות מ-80 נקודות רק פעם אחת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
קשה להסיק מסקנות אחרי 2 או 3 משחקים אבל בכל זאת...

מה עובר על הארדן?
פתיחת עונה די מזעזעת שלו, נאמנם הוא די מספק את הסחורה על 6.5 ריב' ו-5.5 אס' אבל הבן אדם פשוט לא פוגע בכלום ובשני המשחקים ששוחקו עד עכשיו הוא קלע רק 10 מ-39 זריקות שהוא לקח.
אולי פשוט ההגנות מתמקדות בעיקר בו ולא ממש מעניין אותם מה שחקנים אחרים ביוסטון יעשו?
&nbsp
אוקלהומה מאוד מרשימים התקפית אבל ההגנה שלהם מזעזעת.
שוב, מדובר על 2 משחקים בלבד אבל הם חוטפים 122 נק' למשחק (הלייקרס אגב, חוטפים 123 נק' למשחק)
יש הרבה עבודה באוקלהומה, כרגע לדעתי קשה מאוד לכנות אותם קונטנדרים למרות שכפי שציינת, הם הצליחו לנצח 2 משחקים שהם היו אמורים להפסיד אז זה בהחלט מעיד משהו על האופי של הקבוצה הזאת.
&nbsp
פילדלפיה...אוויי פילדלפיה.
טאנקיג מטורף במשך שנתיים ויש להם באמת יופי של שחקנים כרגע אבל לאן זה מביא אותם?
לתבוסות בשני המשחקים הראשונים בהפרש ממוצע של 23 נק'.
עלוב למדי, מקווה בשבילם שזה ישתפר בהמשך.
&nbsp
והלייקרס קבוצה פח!
לא חשבתי שהם יכולים להראות רע יותר מבעונה שעברה אבל מסתבר שזה אפשרי.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
זו לא רק הקליעה של הארדן

לא ראיתי את המשחק הראשון שלו העונה אבל ספציפית מול גולדן הוא גם לא קלע וגם היה פחות impactful מהרגיל. כשהארדן מוסר 6-7 אסיסטים זה בד"כ מתווסף לכמות גדולה של הוקי אסיסט ומסירות טובות שמסתיימות בהחטאה. מול גולדן הוא פשוט לא שבר את ההגנה הרבה פעמים ולא נתן את אפקט הסופרסטאר שיכול להיות קיים גם בערב קליעה רע.

Anfield

New member
משהו רע מאוד עובר על איבקה

או שאין לו כוח לשחק בינתיים או שהוא לא בכושר.
ההגנה היא פשוט לא אותו דבר בלי הגיבוי שלו.
הוא נראה נורא נגד אורלנדו, ממש נורא. נגד ספרס הוא היה סביר מינוס.
אני מקווה מאוד לשיפור בהגנה, כרגע זה על הפנים.

מסכים לגבי ווץ', הוא היה מעולה

תמיד אומרים שהוא רק שחקן פאנטזי אבל אתמול הוא היה טוב מאוד, בשני צידי המגרש. חסם את ווסטברוק מספר פעמים. בהתקפה הוא היה נהדר. התחיל את המשחק 9-9 עם מגוון מהלכים בפוסט וגם הרה קצת טווח. מאוד התרשמתי ממנו.
&nbsp
&nbsp

FrecCo

Active member
ראסל ווסטברוק הוא השחקן הכי טוב בעולם כיום

לא רואה שום טיעון הגיוני שיפריך את הטענה הזו.
זו כבר היה באוויר בעונה שעברה כשהוא עשה בערך 82 משחקים עם טריפל דאבל.
עכשיו דוראנט איתו על המגרש והוא ממשיך במשחקים מטורפים. הוא גם השחקן הכי קלאץ' בNBA. יותר מסטף, יותר מלילארד, יותר מפירס. הוא תמיד לוקח את הכדור האחרון ופשוט תמיד קולע.
סיק מאן
&nbsp

בגלל זה אני לא הבנתי מה רצו פה דיבורים על KD MVP

אם הכל מתקתק אצלהם כרגיל בלי פציעות.
אם שניהם ממשיכים עם אותה יכולת עד סוף העונה, אני לא רואה במה KD בבירור עדיף על ווסטברוק מבחינת מועמדות ל MVP.
מזכיר את הסיפור של שאק וקובי בזמנו ששניהם היו מצוינים אבל שאקיל לקח את הMVP.
מצד שני שאקיל בזמן הזה היה השחקן הכי דומיננטי בהיסטוריה לדעתי.

דוראנט הרגע שם 43 נקודות וזה עוד כשהוא חלוד ולא ממש

ניסה להשתלט על המשחק בשום שלב. ברור שאם שניהם ימשיכו באותה יכולת 82 משחקים אז ווסטברוק יהיה ה-MVP של הליגה. זה גם אומר שאוקלהומה יעשו עושה של 82-0, ווסטברוק ישים 41 נקודות למשחק ושאר דברים הזויים, אין היגיון בהשלכת 2 משחקים על עונה שלמה.

אין היגיון בלהגזים גם

82-0 לא יהיה, שני משחקים הם ניצחו כשהם היו הקבוצה הפחות טובה על המגרש.
זה לא יעבוד נגד קבוצות חזקות. אגב ווסטברוק,זוכרים את סקוטי ברוקס?
רובנו אמרנו שהוא לא מצליח להשתלט על ראס ושההתקפה שלהם בלאגן אחד גדול.
בינתיים אני לא רואה שדונובן מיישם משהו חדש בהתקפה שלהם.
למה אני בכלל מציין את זה בזמן שהם ניצחו עם סטטיסטיקה מפוצצת? זה לא יספיק נגד קבוצות גדולות לדעתי, זה למה.
אגב לא מנסה להשליך, אבל אנשים פה דיברו על תסריטים שKD MVP מבלי ששוחק משחק אחד.

rapgamer4ever

New member
הטיעון שלי הוא

בוא נחכה בסבלנות ונסתמך על יותר משני משחקים. בעונה שעברה הוא ממש אבל ממש לא היה הכי טוב בעולם.

בעונה שעברה, משלל סיבות, הסטט' של ווסטברוק לא תורגמה

לניצחונות.
אם OKC יתנו עונה מעולה במונחי מערב, ווסטברוק יתן עוד עונה של 28-8-7 (בתקווה באחוזים יותר טובים כי הוא לא אמור להיות יוצר יחיד יותר) הוא יהיה חזק בדיון הMVP, ובזכות.

לדעתי, אמנם, הסבירות לכך נמוכה, אם OKC יתנו עונה מעולה במערב זה אומר שדוראנט יתן עונה בריאה בסטנדרטים שהתרגלנו ממנו (הלוואי)
ומה לעשות ש32-7-5 באחוזים הסקסיים האלה 50-40-90 הרבה יותר מרשים מהסף טריפל דאבל של ווסטברוק.

אז לדעתי כל עוד הם משחקים ביחד, ואוקלהומה מנצחת, יכול לצאת מOKC רק MVP אחד וזה יהיה דוראנט.

-קארל אנתוני טאונס גרם לגארנט לקפוץ בספסל כמו שלא ראיתי אותו קופץ הרבה זמן, נראה שנרקם שם בין השניים כימיה מעולה, דבר שיכול רק לעזור פלאים לKAT.

-קליבלנד מציגים ניצוצות משחק מהתקופה לפני הפלייאוף אשתקד, משחק שוטף, כל עוד זה ימשך לבלאט יהיה מאוד קל לשמור על רוטציה רחבה.

- אנדרה פאקינג דראמונד, אני אוהב אותו מאוד, ראיתם איך נלחמתי עליו בדירוג השחקנים, הוא עוד לא שם, אבל הוא ממש רוצה, זה מה שגם הורג לו את האחוזים מהשדה, צריך להפסיק להכריח..
אבל בנתיים בתחילת העונה, מתייצב בשלושה משחקים סביב ה-60% מהקו, אם יתייצב באמת, זה מספיק בשביל להוריד הרבה מאוד מאמנים מהגב שלו בהאק-אנדרה, כי כמו שכבר הבנו זה לא יהיה אפקטיבי.
19 אופנסיב ריבאונד בשלושה משחקים, כנראה הדיבורים על TT כריבאונדר ההתקפי הטוב בליגה צבטו בלב של דראמונד.
הוא בקצב של 19נק' - 16.3ריב' - 6אופנסיב - 2 חס'.
פתיחת עונה מעולה של הבחור המאסיבי הזה, חייב לשפר את האחוזים מהשדה, חייב למצוא דרכים אפקטיביות להיכנס לשטף התקפי, וצריך לשמור על השיפור שהוא מפגין מהקו.

rapgamer4ever

New member
אנדרה דראמונד

כפי שזכור לך אני נתתי קונטרה בדירוג השחקנים. אני חושב שהפתיחה שלו אינה מקרית והשינוי הגדול ביותר הוא ההימנעות מעבירות. בעונה שעברה דראמונד שיחק 30 דקות וביצע 3.5 עבירות בממוצע, כלומר ברוב המשחקים הוא נכנס לבעיית עבירות שהגבילה לו את מספר הדקות.
העונה הוא בינתיים משחק 37 דקות למשחק ומבצע 3 עבירות. זה בונוס אדיר שמעלה את התרומה שלו all over the board ב-20%. אם הוא יצליח לשמור על אחוזי העונשין המשופרים הוא כבר יהיה סנטר מהטופ בליגה.

למעלה