הלילה שעבר עליי

mariana

New member
הלילה שעבר עליי../images/Emo5.gif

כל הלילה עד שעה 3 בלילה היסתובבתי במיטה ולא יכלתי לישון. לבשתי פיג´מה מה זה חמודה שאריאל קנה לי לפני שנה והרבה זמן לא שמתי אותה ויש לה מכנס קצרצר(למה אני מספרת לכם כי בהמשך תבינו). והתחלתי לגרד את העגן שלי והיה לי מין צמרמורת כזאת, כאילו משהו הולך עליי, לא כאילו באמת משהו הלך עליי, בהתחלה חשבתי שזה הכלב שלי אבל ראיתי שהוא לא נימצא שם. התחלתי להזיע מרוב פחד והתחיל ללכת לי על הבטן ובזמן שמשהו הולך כמובן חשוך כל החר אז עם המכנס מחצתי אותו כלומר תפסתי אותו, והערתי את אחותי בצעקות שתדליק את האור הייתי ממש היסטרית, חשבה שגנבים ניכנסו הבית. פתאום אני קולטת ג´וק כזה ענק כמו אורך של אצבע שלי התחלתי לצרוח כמו מפגרת כל הבית היתעורר. כפרה אני על אחותי עזרה לי, ולא רציתי לעזוב את היד כי חשבתי שהוא יברח ויכנס לי למקומות(את זה משאירה לדמיונכם) אז אחותי הביא נייר טואלת והוציאה ל את זה. ועכשיו אני בבית כולם יודעים שאני שונאת אותם וניגעלת מהם והכי חשוב מכל פוחדת מהם. דווקא אליי הוא הגיע ואיך הוא עבר את כל הפוך הגדול ואיך הוא לעזעזאל ניכנס לי לתוך המכנס. כל הלילה לא ישנתי הפכתי את המיטה לראות אם יש כאלה עוד. כל הלילה היה לי צמרמורת שכאילו הולכים עליי. חברה קמתי עייפה ואמא שלי רק צחקה עליי ואמרה לי שמגיע לי כי עצבנתי אותה אתמול, וחוץ מזה שמתי לב כל פעם שאני רבה עם אמא שלי חיייב לקרות לי משהו באותו יום, אז את הלקח שלי למדתי לסתום את הפה כאשר האמא צועקת עליך. וייי איזה פחד חברה אם הייתם רואים את הגודל שלו חבל לכם על הזמן. איכסססססססססססססססססססססססססססססססססס

@@

New member
למה כל הזמן עוברים עלייך דברים כאלה

מאיפה זה בא לך? לא יכול לעבור עלייך יום אחד בלי לספר לנו מגילת אסתר? אבל בכל זאת אנחנו אוהבים אותך, למרות כל הסיפורים המוזרים שלך.
ריקושט

mariana

New member
לא מעניין אותך אל תקראי.....

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה אני אעשה גם אני שואלת את עצמי למה דווקא לי זה קורה. נראה לי שה´ סוגר איתי חשבון ואני אפילו לא יודעת למה. והסיפורים שלי זה לא מגילת אסתר זה מגילת מרין. אוהבתתתתתתתתתתתתתת יש לך משהו חדש מאתמול?

StormLord

New member
חחחחחח מזכיר לי משהו שקרה לי

פעם אחת חלמתי שיש מלללא דבורים רודפים אחרי בחדר מדרגות של הבניין שלי וממש שמעתי תרעש של הבזזזזזזז פתאום אני מתוערר שאני שוכב על הבטן ועדין שומע תרעש ובבוקר כזה עדין מסטולים מהחלום הטרי אז אני כזה מסתובב לאט למעלה ורואה צרעה ענקית עפה איזה 5 ס"מ מעל הראש שלי בואי נגיד שהקפיצה ששמתי מהמיטה והריצה לסלון היו אחד המהירים בעולם אבל חפיף :)

mariana

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני מבינה אותך. איזה מפחיד זה להיתעורר ולגלות שיש עליך כל מיני דברים מגעילים. רק לחשוב על זה עושה לי צמרמורת

@@

New member
תפתחו מועדון ביחד

דווקא ילך לכם לא רע. אז אני גם אצרף סיפור, גם לי קרו דברים בעבר. יש לציין שיש לי פחד רציני מזוחלים או יותר נכון מלטאות. יום
בחוץ ואני תולה להנאתי (לא צריך להגזים) את הכביסה, הרגשתי שמשהו נחת לי על הכתף, הבטתי לעבר הכתף והמשכתי לתלות כביסה כאילו לא קרה כלום,ופתאוםםםםםםםםםם אני מגלה שעל הכתף שלי נחת חרדון ,(לטאה ענקית) בלי להסס תפסתי אותה ביד וזרקתי אותה, באותו זמן אח שלי השקה את הגינה , אני רצה לעבר הבית אבל אני מרגשיה שנתקעתי, שקעתי בבוץ, חבר´ה זה היה מפחיד נורא
מאז הפחד שלי לזוחלים התגבר פי שתיים. בא לכם לשמוע עוד סיפור? או.קיי. אני לא אחכה לתשובה שלכם. אני גרה במושב למי שלא יודע, הלכתי למחסן שהכל שם מאוד מעופש, חיפשתי ספר ופתאוםםםםםםם קפצה עליי חולדה נשכה לי את החזה וברחה. מה אתם אומרים על זה? גם אני אוה
ת אותכם ריקושט

mariana

New member
הרגת אותי עכשיו

עוד מדברת עליי. איזה קטע החולה קפצה עלייך אמא איזה פחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד. את יודעת אף פעם לא ראיתי חולדה גם לא באלי לראות. ועם החרדון עוד יותר מצחיק.חחחחחחחחחחחח
איכסססססססססססססססססססס אז בואי גם את תצטרפי למועדון שלנו. יש לך גם אחלה סיפורים.

@@

New member
מה קורה פה?

כל אחד מאמץ לו איזה מונלוג + אייקון.
ריקושט

mariana

New member
אז תעשי גם את

בהתחלה ג´ס עשתה וגם אני רציתי לעשות אז היא אמרה לי איך עושים ואז גם רונן עשה תכנסי לעידכון פרטי המשתמש ושם למטה יש חתימה עם אייקונים אז תכיני לעצמך משהו וזה יופיע באופן אוטומטי הבנתוששששששש?

@@

New member
אבל אני לא אוהבת את החתימה שלי

סתם עשית ניסיון, יש לך הצעה?

mariana

New member
לא יודעת בואי נחשוב

את יכולה לכתוב איזה סיסמה שמאפיינת אותך. או שאת יכולה להוסיף אייקון שמאפיין אותך. או לרשום איזה משפט ידוע שאת דוגלת במשפט זה. לא יודעת לא עולה שוב דבר לשכל הקטן שלי. או שתרשמי סנצ´וריייייייייייייייייייייייייייי חולה עלייך ואיך החתימה שלי????

@@

New member
אחלה סיסמא יש לך

אבל את לא עוזרת לי נו, תחפשי משהו

mariana

New member
אולי...

"ברוך השם שאני נושם" או "ברוך השם שאני סותם" כל מיני פתגמים כאלה: כמו "אשת חייל מי ימצא" "I´M NOT A GIRL NOT YET A WOMAN" כל מיני משפטים מתוך שירים שיכולים לאפיין אותך, זה כבר תחשבי לבד כי אני לא מכירה שירים ישראליים.

GALI02

New member
חחח ריקי- כל הכבוד

אני לא רוצה לדמיין מה אני הייתי עושה אם משהו כזה היה מטייל עליי..בררר...

@@

New member
גילגול

אין לך מושג איזה משקעים זה השאיר לי, אני מפחדת פחד מוות מזוחלים

GALI02

New member
בעעעעע מרין

זהמזכיר לי סיפור שקרה לי בבסיס. וזה קשור לנעל, ג´וק וגילי שמאז מנערת טוב טוב את הנעליים לפני שהיא נועלת אותם בבוקר.

ליאור 30

New member
חחחחחחחחח מרין הרגת אותי

רק תזכירי לי בבקשה על מי בדיוק איימת אתמול בחלומותתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את שמה לב מה קורה למי שמאיים (עלי)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העיקר שעבר בשלום ושזה היה רק ג´וק חולה עלייך ליאור

למעלה