דנבר - קליפרס
ההבדלים בין ההתקפה בפתיחה לעומת הסיום הם תהומיים. התפיסה הרווחת היא שאם אנחנו מקבלים את מורי ביום סביר אנחנו לוקחים את זה, אולי אפילו בקלות.
לדעתי הייתה מסירה אחת יותר מידי לגראנט בקלאץ' (ששיחק 42 דקות), הם ממש עזבו אותו. יוקיץ' היה צריך להיות אגרסיבי, ללכת עד הסוף, אפילו להחטיא קצת.
ובכלל, לא ראיתי שיפור ממשי בתגובה שלנו בדאבל על ג'וקר, ואם הוא מקבל את הכדור בפוסט בסוף שעון כמו שציינתי משחק קודם, המהלך אבוד, כמעט מלכודת מתוכננת.
מונטה מוריס לא באמת חתך לסל באגרסיביות כמו שהוא פשוט זז קצת, אז קיבל בערך 4 מסירות פנימה. אין לי מושג מה קרה לתנועה שלנו בהתקפה.
הם די זנחו את הבליץ (בפיקאנדרול) על מורי בפתיחה שאפשר ליוקיץ' יתרון מספרי, מנגד אנחנו לא משכילים לנצל את כושר הקליעה הנדיר של קוואי מבחוץ. 1-6 לשלוש, 26.7% בפלייאוף, אם זה לא הזמן לעבור מתחת לחסימות אז מתי? ספרתי פעמיים שהובילו להחטאה, תנו לו לפחות לשים אחת לפני שאתם חוזרים לאותה אסטרטגיה.
עם הזמן הוא למד את הכיסוי שלנו ומוצא את זובאץ/הארל לשתיים קלות בצבע. מכעיס... כמובן שיש דקות שברור שלג'וקר אין אוויר לשמור, אם היינו יכולים לשלב אזורית היינו חוסכים נקודות קלות.
דנבר: 8-10 מהקו.
מונטרז הארל: 7-10 מהקו. מקווה שנמשיך לנצח את המאבק הצמוד הזה.
לא צריך לספר לי שאף אחד אצלנו לא יודע לסחוט עבירות או מקבל כבוד מהשופטים, אבל זה כבר מוגזם, עלה לנו במשחק.
אנחנו מקבלים שריקות ניחומים בתחילת המהלך ולפני שהגענו לבונוס, לאחר מכן – נאדה, גרזן לראש לא יעזור. פטריק בברלי העז לאחר המשחק להעיר על הפלופינג של ג'וקר. התגובה קרעה אותי מצחוק.
לא פייר לקבל הופעה יעילה בטירוף מ-PG. 12-18 מהשדה?! יותר אסיסטים מאיבודים?! פירק אותנו, העובדה שנשארנו באזור מרשימה.
אני רק מקווה שג'וקר יישאר בריא בהמשך, היה לו סטרץ' במחצית הראשונה של 4 איבודים (7 במשחק) בכמה דקות, 3 מהם ברצף שהובילו לסלים במעבר וקיצצו את היתרון שבנינו. בשלב מסוים הוא היה כל האיבודים שלנו, אני חושב שהיינו ביחס מטורף של 17-0 באסיסטים עד אז.
כשפורטר ג'וניור הולך לריבאונד התקפה וזז בלי הכדור הוא תמיד משחק טוב, חבל שמהלך אחרי הדאנק הנדיר הוא עלה לשלשה קשה בפינה שגראנט היה פנוי לגמרי מתחת לסל.
בכלל כשהספסל עלה הגברנו את הקצב, חבל שאנחנו לא עושים את זה גם עם החמישייה, אנחנו משיגים יותר ממה שציפית במעבר (בינתיים).
אולי אני משלה את עצמי, אבל לא מרגיש לי שאנחנו כל כך רחוקים. אם האריס ממשיך ביכולת הזאת (הגנה גדולה ותרומה יציבה בהתקפה - 10 נקודות/6 אסיסטים) והיה לנו את ברטון כשיר, אנחנו קרובים בהרבה ממה שחשבתי תחילה. הרבה קשור לקליפרס האמת, הם לגמרי beatable באופן כללי.
דאט סייד, כל הפסד צמוד שמלווה בריבוי דקות הוא מבוא לבלואאוט מבחינתי.