הלילה שני משחקים high profile

rapgamer4ever

New member
הלילה שני משחקים high profile

יוסטון- גולדן: הארדן בחוץ אבל ניתן להניח שהווריורס יבואו להצהיר כוונות אחרי ההפסד שלהם במחזור הפתיחה ליוסטון. פול והחברים ינסו לשמור את זה צמוד.

קליפרס- אוקלהומה: שתי הקבוצות במומנטום חיובי, במקרה הזה שחקני המפתח כשירים ויכול להיות משחק מעניין. כרגיל משחק שמשודר ב-TNT יכול להוציא מאוקלהומה את המיטב.

billc

New member
משחק בנתיים מעניין ביוסטון בלי דוראנט והארדן

billc

New member
יוסטון מובילה בנקודה בסיום המחצית

למרות שיש הרגשה באויר
שזה לא יימשך עד סוף המשחק

DRORIKO8

New member
בלי שני הכוכבים אבל עדיין משחק נהדר

המשחק ברובו היה די צמוד, ואף קבוצה לא ברחה לשניה, הרבה בזכות ג'ראלד גרין שהתפוצץ עם 8 שלשות ועשה שיא קריירה(29 נקודות). אם זאת ברבע האחרון המכונה של גולדן סטייט בכל זאת היתה גדולה על הרוקטס והדקות האחרונות כבר הפכו לגארבג'. אם אנחנו מדברים על גרין של הרוקטס אז גם לגרין של גולדן היה משחק לא רע בלשון המעטה, כשהוא מסיים עם טריפל דאבל 21 בקריירה ושובר את שיא הטריפל דאבלים של המועדון(שהיה שייך לשחקן בשם טום גולה). סטף מסיים עם 29 נקודות, למרות משחק די פושר בסטנדרטים שלו, אבל המהלך שהכי אהבתי שלו היה בסוף כשהוא בנה תרגיל בשביל לעזור לדריימונד לשבור את שיא הטריבל דאבלים. הוא מסר לו כדור וחתך לסל כדי לקבל ממנו אסיסט. איך אני אוהב את החבר'ה האלה.

billc

New member
אולי אתה מתכוון שיא קריירה מבחינת שלשות , כי גרין קלע יותר

מ29 נק מלא פעמים בקרירה שלו

DRORIKO8

New member
אכן כך

או שעידו גור הטעה אותי, או שלא שמעתי נכון והוא דיבר על השלשלות. האופציה השניה יותר אמינה כי עידו גור הוא לא חאפר. עמכם הסליחה.

Anfield

New member
ניצחון טוב מאוד שלנו

ניצחנו בבק טו בק פעמיים בלוס אנג'לס.
ההגנה במחצית ה1 הייתה מהבזיוניות ביותר שתראו השנה בליגה בכלל, הם קלעו כל כך הרבה סלים בצבע ורובם בדאנקים.
מחצית 2 היה סביר, בגדול היה קשה מאוד פשוט עם גריפין וג'ורדן, גם המחליף סנטר שלהם עשה בלאגן שכחתי את השם שלו. התרגיל הקבוע של לפנות את הגבוה בצבע גמר אותנו.
יחד עם כל זה, התקפית היינו טובים ולכן ניצחנו.
ג'ורג' במשחק מעולה עם אחוזים גבוהים מאוד, ווסטברוק ווסטברוק, אנטוני מאוד השתפר בתקופה האחרונה ביעילות הזריקות שלו, המטומטמות נכנסות הרבה יותר והטובות משתפרות כי הוא הרבה יותר נייד משום מה בחודש האחרון.
טרנס פרגוסון ממשיך לקבל דקות בהעדרו של רוברסון, הוא החטיא כמה שלשות פנויות אבל בגדול אני אוהב את הפוטנציאל של השחקן הזה, כבר רשמתי שהוא יכול להיות שחקן הגנה מעניין ויש לו יד טובה לשלוש.
עכשיו קצת מנוחה עד ראשון בלילה בפיניקס.

DRORIKO8

New member
קצת קשור וקצת לא

ראיתי את הדקות האחרונות ולא ראיתי שם את תיאודוסיץ'. איך הוא משתלב עד עכשיו בקבוצה? אני עובר עכשיו על דף השחקן שלו והנתונים לכאורה לא רעים בכלל, 5 אסיסטים למשחק ,8 נקודות 24 דקות. לאלה מביניכם שרואים משחקים של הקליפרס, אפשר להגיד שהוא צלח את המעבר ל-NBA?

Anfield

New member
הוא היה טוב בדקות לפני שנפצע

הסיבה שלא ראית אותו היא שהוא היה פצוע.
לגבי איך הוא באופן כללי עדיף שאחרים יענו זאת פעם ראשונה שאני רואה אותו.
נגדנו הוא היה טוב אבל באמת שהייתה אצלנו טיילת בצבע, היה קל לצבור אסיסטים ונקודות.

מי זה אנחנו?אתה כותב כאילו כולנו חברים שלך בוואצאפ חח

אני צריך לנחש על אזה קבוצה מדובר?

Anfield

New member
סורי, אוקלהומה

חשבתי שזה ברור כבר.
האמת שהכתיבה יוצאת לי באופן חופשי אז לפעמים אני לא שם לב לדברים האלה בכלל.

rapgamer4ever

New member
באמת היה משחק טוב משני הצדדים

הקליפרס פספסו כמה שלשות שהיו יכולות להפוך את זה לעוד יותר צמוד.
גריפין היה טוב בצורה בה הניע את ההתקפה. הקליפרס שיחקו קבוצתי עם סגל די מוגבל. דאנדרה היה פנטסטי.
&nbsp
בצד שלכם ווסטברוק ממשיך לתקוף את הסל ולייצר את היתרון הראשוני, ככה אוקלהומה צריכה לשחק. פול ג'ורג' בעיקר על תקן פינישר וסטופר הגנתי. כרמלו השמן לא החטיא אף מיד ריינג', זה היה חריג.
מעניין שהריצה המכריעה בפתיחת הרבע הרביעי הייתה ללא אף אחד מהכוכבים.

rapgamer4ever

New member
יוסטון- גולדן משחק ענק

איזו רמת כדורסל, וואו.
בגולדן כיכבו שלושת החשודים העיקריים- קרי, קליי ודריימונד. שני הראשונים עם shot making מהסרטים והשלישי עם הרבה נוכחות בריבאונד, מסירות מהפוסט, קלע את זריקות העונשין שלו- תרומה התקפית נהדרת.
בנוסף דיוויד ווסט התעלה ונשא בנטל סקורינג חשוב בדקות שקרי נח.
&nbsp
בצד של יוסטון- מי אמר שהארדן לא משחק? אריק גורדון במשחק מדהים היה הכי טוב על המגרש. כל-כך אקספלוסיבי בכניסות שלו לסל, לגולדן פשוט לא היה לו פתרון במשך 3 רבעים. הוא עבר את דריימונד גרין בצורה שלא ראיתי מהרבה שחקני פרימטר וכשההגנה התכווצה שחרר מסירות לקלעים פנויים.
עוד הצטיין כריס פול שחגג באחד על אחד על פצ'וליה, בל, מקאו- למעשה כל מיס מאץ' שקיבל. והרבה מסירות מבריקות לקאפלה שגם היה מאוד אפקטיבי.
האקס פקטור היה כמובן ג'ראלד גרין שהפציץ שלשות מטורפות ללא הכרה.
&nbsp
שתי הקבוצות התקשו להשיג עצירות במשחק, או יותר נכון לכפות זריקות קשות על היריבה. בסופו של דבר גולדן סגרה את המשחק דוקא עם קוון לוני שמסוגל להכיל שחקני פרימטר באחד על אחד, כלומר עם 5 שחקני הגנה סולידיים ומעלה. יוסטון לעומת זאת שיחקה יותר מדי דקות עם חורים בהגנה (גרין, אנדרסון) או שחקנים שנתקלו במיסמאצ'ים קשים מדי (קאפלה, בלאק).
&nbsp
האלמנט החוזר במשחק היה חילופים אוטומטיים בהגנה והשגת יתרון באחד על אחד. גורדון וכריס פול עשו את זה מול מגוון שומרים של גולדן, בעוד שהווריורס דבקו יותר בהנעת כדור אבל מול הרכבים מסוימים של הרוקטס נאלצו גם ללכת על המיסמאץ' (שהם שחקני ההגנה שציינתי לעיל). אני חושב שבסדרת פלייאוף פוטנציאלית כשגם הארדן ודוראנט ישחקו אנחנו נראה הרכבים מאוד נמוכים בשני הצדדים, שעושים חילופים אוטומטיים בהגנה ומכריחים את היריבה ליצור יתרון באחד על אחד. יש איזושהי תקווה ליוסטון בכך שלטעמי הארדן הוא שחקן האחד על אחד הטוב ביותר בסדרה. כנראה שזה לא יספיק מול קבוצת כדורסל היסטורית אבל זה יכול לספק סדרה פנומנלית בין שתי קבוצות שמגדירות את הכדורסל מחדש.

DRORIKO8

New member
גורדון במשחק באמת גדול

מעבר לתרומה ההתקפית מאד התרשמתי מהיכולת ההגנתית שלו. להעדרות של הארדן היו יתרונות וחסרונות. מצד אחד זה נותן לפול יותר מקום להתבטא ובנוסף גם פול וגם גורדון שומרים הרבה יותר טובים. מצד שני זה עדיין הארדן

somone14111

New member
יוסטון צריכים טרייד על אריזה

הייתי מעביר אותו עכשיו תמורת ג'ו ג'ונסון, גם קולע יותר טוב וגם מגן יותר טוב.
אריזה לא ייתן הרבה בפלייאוף.
&nbsp
במקום זה, גרין ממלא את החסר עם משחקים אדירים. אין ספק שהארדן משמעותי יותר ליוסטון מאשר דוראנט לגולדן, לכן התוצאה.

rapgamer4ever

New member
ג'ונסון בגילו כבר לא זז

למרות שמעולם הוא לא היה שומר ברמה של אריזה, אז האמירה שלך על ההגנה שלו מופרכת מיסודה.
&nbsp
אריזה יתן בפלייאוף בדיוק את מה שנתן בפלייאופים קודמים- הגנה, קשיחות, יכולת לקלוע את ה-open 3. הוא מאוד חשוב עבור יוסטון.

somone14111

New member
אריזה מסיים משחקים עם 3 נק'

ועוד שהארדן לא משחק, זה לוקסוס גדול מדי ובטח כשאתה משחק עם CP3. אריזה חלש מאוד התקפית, לא יוצר ולא לוקח על עצמו, אלא חי על זריקות פנויות מבחוץ ורוב הזמן הוא גם כך לא קולע אותן.
&nbsp
אני רואה את ג'ו ג'ונסון העונה, הוא עדיין שחקן טוב שמסוגל לשים את הכדור על הריצפה ולקלוע מבחוץ. וזה אגב לא חייב להיות JJ, יש מספיק SF טובים שהייתי מביא, גם גלינארי טוב. אני מדבר על שחקן שיוצר, שיכול לתת לך 15+ נק' למשחקים בהם הארדן ופול נשמרים טוב ואין אופציה אחרת.

יוסטון לא צריכה עוד שחקנים שמורידים כדור לרצפה

יש לה את הארדן, פול ואריק גורדון. היא צריכה שחקנים שעושים הגנה טובה על שחקני פרימטר וקולעים שלשות. אריזה הוא בדיוק זה. כמעט 3 שלשות למשחק ב-38%. רק פעם אחת בקריירה נתן אחוזים טובים יותר כששם 40% בעונתו האחרון בוושינגטון. גם הגנתית הוא עדיין שומר טוב. הוא אף פעם לא היה ברמה של קוואי/טוני אלן/ג'ימי באטלר ואלה אבל הוא בהחלט פלוס הגנתי שיכול לשמור על רוב שחקני הפרימטר בליגה.

rapgamer4ever

New member
אריזה קולע 12 למשחק, והתפקיד שאתה מתאר נקרא רול פלייר

לא צריך אלף שחקנים שייצרו לעצמם זריקה. ליוסטון יש את הארדן, פול וגורדון שמייצרים לעצמם ולאחרים. גם אם יוסטון יכולה להיעזר בשחקן נוסף אז בטח שלא על חשבון אריזה שהוא מאוד חשוב להצלחה שלהם.
&nbsp
ראית משחק אחד של אריזה קולע 3 נקודות ומשחק אחד של ג'ו ג'ונסון קולע 20, ממליץ לך להכיר אותם עוד קצת.

למעלה