הלילה שלא אשכח

horneyboy

New member
הלילה שלא אשכח

זה היה עוד בילוי בכרך התל-אביבי. באתי לבד, רק כדי לנקות את הראש ולשטוף את העינים. אחרי בירה בפאב, ניגשתי לדיסקוטק סמוך. אחרי שעה של דחיפות בכניסה והתחננות לסלקטורים, חשתי שחרור אדיר עת נכנסתי למועדון ההומה. שעה של דיסקו, וישבתי לנוח בצד. ואז היא התישבה לידי. מיד הבחנתי במיני הלבן שצנח ממקומו הראוי, כשהוא חושף נתח נכבד מהחוטיני הלבן שאמור היה להיות מתחתיו (או שלא?). פטמותיה בלטו מבעד לחולצת הבטן המינימלית. היא החזיקה בידה כוס משקה. למראה המשקה חשתי צמא - לא שתיתי כלום מאז שהגעתי. לפתע היא שאלה: "רוצה שלוק?", "כן, תודה", עניתי. אחר-כך באה שיחה, ריקוד, משקה ועוד שיחה. "נראה לך להתרחק קצת מכל הרעש הזה מסביב?", שאלתי. "למה לא, בוא נרד לחוף", ענתה היא. הורדנו נעלים וצעדנו על החוף. חלק נכבד מההליכה התנשקנו בפראות. הרחנו את ריח הים, והירח האיר את דרכנו. חיבקתי אותה כך שאני תופס את הפלח הרחוק יותר של התחת שלה. בשלב מסוים חזרתי על כך כשהיד כבר מתחת למיני הזעיר. אני זוכר שדייג תמהוני לא הסיר את עיניו מאתנו במשך זמן רב. נכנסנו לחוף הדתי המגודר. אף אחד לא היה שם. היא משכה אותי לכיוון איזור מיטות הפלסטיק הקשורות. היא החלה לזחול על גבי המיטות, ואני אחריה. המחזה שנגלה לעיני היה משגע: פס החוטיני הלבן עבר בחריץ של התחת, ואז בהמשך פיסת הבד שהיתה אמורה לכסות את גבעת הוונוס זזה הצידה, ואפשר היה לזהות את שפתיה הפנימיות של כוסה המגולח למשעי. לבסוף עצרנו על אחת המיטות. בגדיה הזערוריים עפו עד מהרה. גם בגדיי עפו זמן קצר אחרי זה. התנשקנו כשהיא יושבת מעלי בפיסוק ומחככת את שפתי הכוס על הזין הזקור שלי. פטמותיה הזדקרו והאדימו למגע לשוני. בשלב מסוים הזין פשוט החליק לה פנימה לכוס הרטוב. הרוח שנשבה מהים נשאה שני ריחות מוכרים: ריח הים וריח הכוס. היא היתה כל-כך יפה כשרכבה עלי מוארת באור הירח עם פטמותיה הזקורות. הכנסתי לה את היד לפה, היא ליקקה, מצצה ונשכה קלות את אצבעותי. שיפשפתי את דגדגנה עם האגודל הרטוב מהרוק שלה. כשראיתי שהיא מתחילה לזוז מהר יותר, עברתי למגע ישיר בדגדגן. היא לא התנגדה לכך, אלא התחילה לרעוד קלות. הבנתי שהיא קרובה. שיחררתי את המעצור הדמיוני האחרון שעוד היה עלי לשחרר והצטרפתי לתנועותיה. למרות מאמצי להתאפק, גמרתי לפניה. כשגמרתי, ראיתי את השמים תרתי משמע. אני חושב שהירח מעל הזדעזע באותו רגע. הזרע החל להישפך מכוסה. אבל תנועותיה האינטנסיביות לא איפשרו לאיבר להתרכך כה מהר. תוך חצי דקה היא הגיעה לאורגזמה. היא השמיעה נהמה קצרה, והחלה לפרכס עלי. חזה האדים והיא בלעה בשקיקה את אוויר הים. כל אותו זמן השארתי את האגודל על הדגדגן שלה. היא ירדה ממני ודיברנו עוד קצת. לפתע היא קמה והתחילה לברוח. ניסיתי לתפוס אותה בתחת החמוד והחטוב שלה, אך לשווא. היא רצה לתוך הים ואני אחריה. השתכשכנו והשפרצנו מים - כן, זה שרף בעינים. משם המשכנו למקלחות החוף. פתחנו את כל המקלחות ורצנו מסביב לעמוד המקלחת. פתאום היא נעצרה ופשוט התנגשתי בה מאחור. "זהו, מכאן והלאה אתה לא זז", צעקה וכרעה לפני. היא ליקקה לי את הזין עד אשר הוא נעמד, ואז החלה למצוץ כמו מטורפת...

horneyboy

New member
הלילה שלא אשכח - המשך

...מפעם לפעם עצרה ושיחקה בלשונה עם איזור החור והכיפה. אחר-כך כבר לא עצרה ושילבה את המציצה עם הליקוקים של קצה הזין. נשענתי על עמוד המקלחת כדי לשמור על יציבות. ואז...אז היא ניסתה לבלוע את קצה הזין. זה עורר תגובת התנגדות של גופה, והרגשתי קצת לא נעים. "תעזבי, את לא חייבת לעשות את זה", אמרתי לה. אבל היא לא ויתרה והמשיכה. עם כל תנועת בליעה לשונה לחצה לי על הזין מלמטה. צעקתי לה שאני עומד לגמור והוצאתי את הזין לחלק קדמי יותר של הפה, לבל תחנק. השפכתי לה בפה החם שלה עוד ועוד, וכמו שבלעה קודם את הזין, עכשיו היא בלעה את מה שיצא ממנו. לא יודע איך הצלחתי להשאר על רגלי כל אותו זמן (וזה אחרי הדחיפות בכניסה למועדון, ריקוד ושחיה). משם הגענו שוב למיטות החוף. רציתי להחזיר לה לפחות חלק קטן ממה שעשתה לי. היא התיישבה על פני, והתחלתי להעביר את לשוני לאורך כל החריץ שבין שפתיה הפנימיות. חשתי איך השפתים מתנפחות. מיציה נמרחו על האף שלי, על פני ועל צווארי. אחר כך היא נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה. הוספתי למשחק גם את יד ימין, כשאני מכניס ללא בעיה שלוש אצבעות לכוס, ואחר כך ארבע. משחק עם אצבעותי בפנים, מחפש נקודה בולטת למעלה. ו...לא להאמין, אבל יש לה את זה! וכך כשחצי כף יד בפנים, אני מניח שתי אצבעות על נקודת ה-G ומתחיל לעסות. בינתים אני מעניק טיפול גם לדגדגן שכבר התקשה ונעמד. מלקק בכל הכיוונים, למעלה-למטה, מצד-לצד, מסביב. מדי פעם מוצץ אותו בין שפתי. שפתיי יבשות אחרי הרחצה בים, אז מוסיף לדגדגן רטיבות מבפנים וממשיך. היא מניחה את ידה על ראשי ומבקשת "אל תפסיק!". רואה את החזה שלה עולה ויורד עם הנשימות, את עיניה הבורקות. מטוס עבר בשמים, אבל היא כבר לא שמעה אותו כנראה. רגליה החלו לרעוד. היא השמיעה צעקה (שכנראה רק בגלל המטוס לא הקפיצה את המשטרה לחוף!) והתחילה לפרוק את תאוותה. גופה רקד על המיטה. אצבעותי שהיו בפנים נלחצו חזק והתמלאו בנוזליה. הנוזלים זרמו לאורך זרועי. עכשיו היה עוד יותר טעים ללקק אותה. זה נמשך כמה דקות ברצף, ניסיתי להביט בעיניה, אבל היא התמזגה עם הכוכבים שזרחו מעלינו ולא ראתה אותי. לאחר שזה נגמר, היא נישקה אותי ברכות ו...שוב רצה לים. הפעם רצתי יותר מהר ממנה ואפילו הקדמתי אותה. במים הרדודים, שכיסו אותנו בערך עד גובה המותנים (טוב, אצלה זה היה בערך עד הפופיק הסקסי שלה) נצמדתי אליה מאחור וחיבקתי אותה חזק. היא סובבה את ראשה והתנשקנו. הזקפה שלי הופיעה וקצת חצצה בינינו תוך כדי החיבוק, אז תיקנו את בעית הריחוק הזה ע"י חדירה מאחור. מעולם לא עשיתי סקס בתוך הים לפני כן! התחלנו לזוז מהר מאוד, היינו נורא מחורמנים. זה היה רטוב, זה אפילו קצת שרף. אבל היא עבדה חזק עם שרירי הכוס שלה, כך שיכולתי להרגיש כל תנועה שלה. תוך זמן קצר גמרנו ביחד, כשאנו מתנשפים ומחובקים בתוך המים. מייד אחרי כן, צנחנו לתוך המים ושחינו-זחלנו לחוף. שכבנו עוד כמה דקות על החול הרטוב. ניגשנו שוב למקלחות, אחרי כן ניערנו ולבשנו את בגדינו. לא יכולתי שלא להתפעל שוב מהמיני והחוטיני עם החולצה-חזיה הקטנה. כשהתקרבנו לרחבת החניה בהליכה על גשר רידינג והשחר כבר החל לעלות, שאלתי אותה "אז מה הטלפון שלך?", והיא ענתה "אני מעדיפה להשאיר את זה ככה. דברים כאלה זוכרים לכל החיים, אבל כרגע אני מעדיפה להשאיר...". קטעתי אותה ואמרתי:"זה בסדר, את לא צריכה להסביר".

Oh Baby!!

אז מה אתה אומר? אני אעשה לך מה שכתבתי שאני אעשה לו ואתה תעשה לי מה שעשית לה??? חבל על הזמן, כמה זה מדליק....

ת"א, ת"א עיר החטאים../images/Emo8.gif

מי מאיתנו לא קרה לו איזושהיא הרפתקאה בעיר הזאת.
ועוד על החוף
תיארת אחלה של עונג

למעלה