הלילה - פעמיים 7 בום!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
הלילה - פעמיים 7 בום!!

4 קבוצות, 2 ימשיכו לגמרים האזוריים ו-2 ייצאו לחופשת הקיץ שלהם. 22:30 הלייקרס יארחו את יוסטון למשחק שביעי ומכריע כשרוב הסיכויין נוטים לכיוונם של קובי וחבריו אבל עדיין קשה לשלול לגמרי את הסיכויים של הרוקטס לנצח את המשחק הזה ואפילו אם הסיכויים שלהם נמוכים הם עדיין קיימים. יש 2 אפשרויות למשחק הזה, או שיהיה מעניין ומותח מההתחלה ועד הסוף או שהלייקרס פשוט יקרעו אותם מהדקה הראשונה ואז צפוי לנו שיעמום ארוך ומבאס. ארטסט ינסה לעשות כמיטב יכולתו על מנת להוציא את קובי מהכלים אבל במשחק שביעי כשהלייקרס פייבוריטים והמשחק ב-L.A דיי ברור למי השריקות במשחק הזה ילכו. צפיה מהנה למי שיש לו ספורט 2 כי מסתבר שבשביל להינות ממשחק NBA טוב במדינה הזאת, צריך לשלם. 4:00 האלופה מבוסטון תארח את המג'יק למשחק מכריע ועל הזכות לפגוש את לברון בסיבוב הבא. כיוון שהמשחק בבוסטון וכיוון שהסלטיקס קבוצה עם המון אופי אני חושב שהסיכויים של בוסטון יותר גבוהים מהסיכויים של אורלנדו. פול פירס ידוע ביכולת שלו להתעלות במשחקים כאלה ורונדו גם ככה עושה מה שהוא רוצה עם המגרש בערך מהרגע שהפלייאוף התחיל ואם ריי אלן יתעורר מהתרדמת שלו בסידרה הזאת המשחק הזה יגמר די מהר עבור המג'יק. לא ידוע לי על שידור של המשחק הזה אבל אם מישהו יודע משהו שאני לא, אני אשמח לשמוע
שיהיה ליל בכיף לכל המתכננים להישאר ערים.

Orenseg

New member
ושוב: זה תלוי בעיקר ברוקטס

אם הם יבואו לשחק חזק וחכם הכל פתוח. הלייקרס לא ממש הוכיחו חוסן מנטלי, ואני לא צריך לספר לכם על הרקורד של קובי כשחקן מוביל במשחקי הדחה. זה לא מראה מלבב. ברור שזה משחק 7 והשריקות ילכו לצד של הלייקרס, אבל אם ארטסט לא יתנפל על אף אחד וברוקס יתפוס עוד יום קטלני, אנחנו נראה בגמר המערב את ארטסט ובאטייה נגד מלו וברוקס נגד בילאפס.

QuickSilverAviv

New member
אני מקווה לרוקטס-נאגטס בגמר המערב

ולדעתי אם הם שם לרוקטס יש סיכויים לא רעים בכלל, למרות שלל הפציעות והחסרים, בגלל צמד הסטופרים שלהם, שאפילו יותר מתאימים לשמור על מלו מאשר על קובי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הגזמת, מה תלוי ברוקטס?

אני אוהב את הקבוצה הזאת אבל שום דבר לא תלוי בהם. אם הלייקרס מפסידים את המשחק הזה זה באשמתם ורק באשמתם. לא משנה איך יוסטון יגיעו למשחק הזה וכמה נחושים הם יהיו הלייקרס עדיין יותר טובים מהם בטח ובטח בסטייפלס.

Orenseg

New member
ברור שהלייקרס טובים יותר (בדרך כלל)

אבל בסדרה הזו המשתנה העיקרי הוא היכולת של הרוקטס. ברגע שהם משחקים חכם, הם לא נופלים מהלייקרס (כמו שהם נראים בסדרה הזו). אפילו את משחק 5 הלייקרס פתחו מפוחדים והרוקטס שיחקו מצוין - אבל ברגע שהם הפסיקו לשחק המקומיים החלו לרוץ ובתוך פחות מ2 דקות נכנסנו לגארבג' טיים. ברור שאם הלייקרס מפסידים את המשחק, זה רק באשמתם. זו אשמתם שהם הגיעו למשחק 7. את המשחקים הקודמים הם הפסידו בגלל משחק רך ונרפה. אם ימשיכו ביכולת הזו, הרוקטס מסוגלים לקחת את 7.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין לי ספק שהם מסוגלים לקחת אתה המשחק הזה

אבל זה יהיה יותר בגלל הלייקרס ופחות בזכות יוסטון. עצוב להגיד אבל עד עכשיו פיל פשוט מפשל, הלייקרס שווים הרבה הרבה יותר מאיך שהם נראים בסידרה הזאת ופיל פשוט חוטף סטירות מהמאנים שמולו ולא מגיב בהתאם.

Orenseg

New member
תלוי

הלייקרס הסריחו כמעט כל הסדרה, אבל ניצחו בגלל שהרוקטס איבדו את הראש (משחקים 2, 3 ו5). לדעתי ההבדל בין ניצחון והפסד עשוי להיות היכולת שהרוקטס יציגו. המפתח לניצחון של הרוקטס אמור להיות ארון ברוקס כמובן. עד עכשיו ברוקס רשם בניצחונות 26.3 נקודות ב57.4% מהשדה, ובהפסדים 11.3 ב35.3%. באף אחד מההפסדים הוא לא הגיע ל38% מהשדה. הוא מאוד סטריקי, וזו בעיה שהרוקטס סובלים ממנה מאז שקיבל את המפתחות לחמישיה באמצע פברואר. זה לא קשור ללייקרס ול'שמירה' שלהם עליו, יותר ליום שהוא תופס.

כן, והיום שהוא תופס לא קשור בכלל למי שומר עלי

עליו. כשפיל ג'קסון יקבל כבר את העובדה שפישר לא מסוגל לשמור עליו, והוא במילא גם לא מביא את הקליעה הטובה שיש לו, אין סיבה שהוא יהיה על המגרש, לפחות לא בדקות שברוקס שם...

Orenseg

New member
במקרה של ברוקס זה לא קשור

בכל הסדרה הוא שיחק בעיקר מול פישר, ובסדרה מול הבלייזרס הוא שיחק בעיקר מול בלייק. בשתי הסדרות היו לו משחקים מצוינים לעומת משחקים נוראיים. בעונה הסדירה כרכז פותח היו לו משחקים נוראים מול הסאנס, הספרס, הלייקרס, הראפטורס, הבולס, המאבס, הבאקס והסיקסרס. אף אחת מהקבוצות האלה לא יכולה להתגאות ברכז שהוא גם שחקן הגנה גדול. אפשר להבין למה הוא מתקשה (סופומור, לא רכז טבעי, קיבל לפני פחות מ3 חודשים את משרת הרכז הפותח בקבוצה עם שאיפות פלייאוף רציניות). לא חושב שאפשר לייחס את חוסר היציבות שלו רק להגנה הלקויה של פישר לעומת ההגנה העדיפה של בראון/פארמר.

אני חושב שאפשר לייחס לזה חלק מהחוסר יציבות

לאור העובדה שגם ראיתי משחקים, והלייקרס הרבה יותר טובים עם פארמר ובראון מעם פישר וגם בגלל שפשוט רואים לפי הפלוס מינוס. אני לא זוכר ואין לי כח למצוא איפה זה אבל לפארמר יש +48 לסדרה, לבראון +5 ולפישר -14 (כמעט בטוח במספרים...) אז כנראה שמשהו רץ יותר טוב איתם... דבר שני, זה שברוקס טוב לא מבטיח ניצחון. כן אני יודע שברוקס היה טוב בנצחונות וגרוע בהפסדים, אבל בנצחונות זה היה בשילוב עם שחקנים אחרים שהיו טובים (ארטסט ויאו בראשון, סקולה ולאנדרי והגנה מצויינת של הייז בשני ובשלישי) בניגוד להפסדים שיחד עם ברוקס גם השאר פישלו..

Orenseg

New member
בגלל לא משנה שהלייקרס עדיפים עם בראון ופארמר

או שיש להם +/- טוב יותר. הנקודה היא שברוקס יכול לתפוס יום מול רכז שומר מצוין, או לחנוק לקבוצה שלו את הסיכויים לניצחון אפילו כששומר עליו בנו אודריך. גם ארטסט כזה, וכשאלה שני השחקנים שמחזיקים בכדור ומנהלים לך את המשחק אתה תלוי בעיקר בקריזות שלהם.

mk77

New member
יוסטון עושים במכנסיים

כמה מתנות ל.איי חילקו להם בסוף הרבע השלישי והם יכלו להוריד ל 10-15 אבל ברוקס עשה שטויות וסקולה מחטיא מהקו כמו טירון

אם כבר, אז הכל תלוי בלייקרס

כל משחק שהלייקרס באו והיו חייבים לקחת את לקחו. בראשון ליוסטון עוד היה את יאו, הלייקרס באו שאננים ונוצחו במשחק צמוד. בשני ובשלישי הלייקרס ניצחו ושוב הורידו רגל מהגז במיוחד אחרי הפציעה של יאו וחטפו בראש, כבר למשחק הבא הלייקרס באו בידיעה שזה מאסט ווין, וקרעו את יוסטון בלי מאמץ, בשישי שוב שאננים והפסידו. מה שמראה יותר מכל כמה זה תלוי בלייקרס זה המשחק השישי. בתחילת המשחק יוסטון רצו בטירוף ל23-3 או משהו כזה ואחרי זה ברבע השלישי בדיוק אותם הרכבים הלייקרס רצו 16-2 נדמלי, כשהם רוצים הם הרבה יורת טובים אני פשוט לא מצליח להבין איך אתה יכול להגיד שזה לא נכון...

Orenseg

New member
אז במשחק 1 הם לא רצו?

כשהלייקרס גמגמו בפתיחת משחק 5 וכבר היו בפיגור 6, זה לא היה מאסט ווין? הם נראו איום ונורא. רק כשהרוקטס החלו לאבד את הראש והכדורים הלייקרס נזכרו שהם הפייבוריטים ושהם צריכים לקחת את המשחק הזה. ובמשחק 2, כשארטסט השתולל 7 דקות לסוף המשחק עד שנזרק ממנו, למרות שההפרש היה סביר (בסביבות ה10 נקודות) ועוד היתה אפשרות שהקבוצה שלו תוכל לנצח את המשחק? זו בעיטה בדלי. ובמשחק 3, כשהם חזרו בפיגור 2 מהפסקת המחצית ושיחקו כדורסל אידיוטי להפליא, שהוביל לרבע שלישי עם 24% מהשדה (6 מ25), 0 אסיסטים ו+10 ללייקרס? הם שיחקו חלש ולא היה שום סיכוי שיצליחו לנצח את המשחק הזה. הלייקרס לא הבריקו במיוחד באף אחד מהמשחקים בסדרה הזו. כל הניצחונות שלהם באו על רקע חולשת היריבה, לא מתוך יכולת מצוינת של קונטנדרית ששואפת לקחת אליפות.

נו, בטח שהם רצו

הם רצו סוויפ, כמו שכל קבוהצ רוצה, אבל יש רוצים ובאים במנטליות של" אנחנו מנצחים את זה או שימות העולם" ויש את "אנחנו רוצים לנצח אבל אין סיכוי שנפסיד במילא כי יאו פצוע ואנחנו כל כך יותר טובים כי בדיוק דפקנו להם 40 הפרש בראש"... אין בכלל שאלה שהלייקרס קבוצה יותר טובה, אז איך בדיוק המשחק תלוי ברוקטס? אם הלייקרס ישחקו כמו שהם מסוגלים לא תעזור היכולת של יוסטון (בטח שבלי יאו)... במשחק השלישי היה הפרש של 6 עד אמצע הרבע הראשון, סבבה קורה, אבל הלייקרס התעשתו וקרעו אותם או לא, אני לא מבין מה הבעיה..

Orenseg

New member
וזו הבעיה

אנחנו כבר במשחק 7. אתה טוען שהלייקרס עדיפים אם הם ישחקו בהתאם ליכולת שלהם, מה שהיא לא הראתה בששת המשחקים הקודמים. הלייקרס לא קבוצה חזקה מנטלית. לאורך כל הסדרה היא משחקת הרבה פחות טוב ממה שהיא שווה באמת. היא משחקת ברמה נמוכה כמעט כמו הרוקטס, למרות שזו מוכשרת הרבה פחות (במיוחד בלי יאו). זה כבר המשחק הרביעי או החמישי ברציפות שלפניו אני טוען שהוא תלוי קודם כל ברוקטס. יש לזה סיבה - בניצחונות שלהם, הם משחקים בדחיפות רבה יותר מהלייקרס, נלחמים יותר ופשוט טובים יותר. בהפסדים שלהם, הם לא. אם הרוקטס יביאו את הגישה הזו למשחק 7, והלייקרס ימשיכו לשחק כמו ששיחקו בכל הסדרה, אדלמן יחזור לגמר המערב. האפשרות שהלייקרס ימשיכו לשחק בשאננות שמאפיינת אותם לאורך כל הסדרה לא נראית לי מופרכת במיוחד. עד שהם לא יוכיחו אחרת, אין סיבה לחשוב שזה ישתנה.

rapgamer4ever

New member
לפי דעתי זה הפוך

יוסטון נראית טוב יותר כשהלייקרס מחפפים בהגנה. כשהלייקרס לא אגרסיביים. כשהלייקרס לא נלחמים. כשהלייקרס כן עושים את כל הדברים האלה, פתאום יוסטון נראית מוגבלת (כי היא באמת מוגבלת) ומפסידה. אני לא מצפה מהלייקרס לשחק כמו קבוצה גדולה, אבל לדעתי מספיק שיבואו במנטליות מאסט ווין כמו בגיים 5 וילחמו כמו גברים. זה יספיק להם.

חחחח אפשר לקחת את זה לשני הכיוונים

אתה אומר בהפסדים של יוסטון לא מתפקדת ובנצחונות היא מתעלה... אני אומר בהפסדים של יוסטון הלייקרס נותנים את המקסימום ובניצחונות של יוסטון לא שומרים וגורמים לרוקטס לשחק טוב יותר. אני מודע לכך שמהמשחקים שראיתי (1-6, מלבד מספר רבעים פה ושם) יוסטון איכשהו קולעת קליעות חופשיות בניצחונות ופשוט לא קולעת אותם בהפסדים, אז ברור שגם לרוקטס יש מילה בעניין לפי היכולת שהיא נותנת, אבל לדעתי זה יורת הלייקרס מיוסטון...

Orenseg

New member
נו, זה בדיוק מה שכתבתי

הלייקרס היו שאננים ורכים לאורך כל הסדרה. הם גרמו לרוקטס להראות הרבה יותר טוב ממה שהם באמת, אם הלייקרס היו נותנים את המקסימום במהלך כל הסדרה זה היה נגמר בסוויפ. הם טובים משמעותית מהרוקטס, גם עם יאו. העניין הוא שהם לא נתנו את המקסימום, וכשהרוקטס נראו כמו קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמם זה נגמר בניצחון שלהם. היכולת הנוכחית של הלייקרס לא תספיק מול הנאגטס ובטח לא מול הקאבס.

תום116

New member
הבן אדם היחיד בעולם

שיכול לטעון שמשחק 7 בסטייפלס סנטר, יכול להיות תלוי ביוסטון ולא בלייקרס. אני שואל את עצמי, איך אפשר בכלל להגיע לדעה כזאת? כאילו, רבאק. שהלייקרס עולים כמו שהם עלו היום, שראית רצח בעיניים מהשנייה הראשונה, זה תלוי אך ורק בהם. בכלל, כל משחק בסטייפלס סנטר, תלוי בנו. יש מקרים שזה בעיקר(קבוצות מהטופ נאמר, קליבלנד או בוסטון), יש מקרים שזה רק(כמו היום), אבל בשורה התחתונה- כל משחק בית שלנו זה קודם כל בידיים שלנו. כל דבר אחר, פשוט שטות. איך אפשר לטעון שמשחק בסטייפלס סנטר תלוי ביוסטון איך, הזוי.

למעלה