הלילה עם גבי גזית

הלילה עם גבי גזית

הראיתם אמש את "הלילה עם גזי גבית" בערוץ 2 ? כשזה שמע כי התוכנית הכלכלית לא עברה במליאה, היה גזי שלנו מאושר. מה זה מאושר, הוא חייך לרוחב פניו. מזל שיש לו אוזניים, אחרת החיוך לא היה נעצר והראש שלו היה נופל. אך גזי גזי.

השחצנות שלו, כ"כ מרגיז לפעמים

אבל מה שכן. חיצי הביקורת שהוא שולח - אין טוב ממנו. חד, ממולח - פשוט נהדר. מאז שהושמעה הביקורת על הכיוון המוטה שמאלה של התוכנית - השתנה שם משהו. יותר דיונים בנושאים חברתיים - אזרחיים. שמתם לב?

שמאלן נשאר שמאלן.

שום דבר לא השתנה בתוכנית. כנראה זה מתאים לבוס שלו ישראל סגל. מכל מקום, שמחתי לשמוע שהתוכנית יוצאת קצת לחופשה. נקווה שתחזור מאוזנת יותר. חשובה לי דעתך, גיא. ומה דעתכם חברים ?

ים ושמש

New member
דעתי שאנטי דתי ושמאלן זה יותר מידי

בתוכנית אחת לפני השינה...סיוט.

rshamir

New member
דעתך האמיתית היא

שכל דבר שלא עונה לשם בנימין נתניהו הוא יותר מדי, תמיד וצריך להיות מוחרם. האם היית מוכנה לקבל אנטי דתי ושמאלן לא לפני השינה? לא נראה לי.

mmuse

New member
ובצדק

כל אדם שאין לו דעות משלו, אלא כל דעותיו הם אנטי לדעות של אחרים, אני לא מוכן לקבל אותו! ואני מדבר על כל תחומי החיים ולא רק על פוליטיקה!

ים ושמש

New member
אני מוקפת בהם כל היום......יום יום../images/Emo13.gif

מעניין מה מפריע כל כך, לאנשים מסוימים עלי לומר,הגנתי על נתניהו? בכל הפורומים כל אחד מגן על אדם זה או אחר-על השקפת עולם זו או אחרת.... ותמיד צץ ה"נחמד",מין לנגנטל כזה,שמנסה לתפוס ולאחוז בשני העולמות.... וסופו שמאבד את שניהם. אדם ,מרגע שבנה את השקפת עולמו ידבוק בה גם אם היא בניגוד לסביבה הריגעית הסובבת אותו. אין פה שום אנטיות מתוך בחירה-אני משתלבת נהדר בכל חברה-אם יש בה עניין. יש לי חברים רבים מהשמאל-באתי מבית שמאלני-הייתי ב"שמו"ץ".אז מה?! עדיין בפורומים אנהל דו-שיח עקרוני ולוהט על פי תפיסת עולמי והעדפותי.

anat30g

New member
גזית חד כתער

אבל היה עושה טוב לתוכנית - אם חיצי הביקורת שלו היו נשלחים לשני הצדדים במידה שווה. הרושם הוא כשיש מולו מרואיין מהשמאל, שהוא אוהד, אז הוא פחות חד והשנינות שלו דוהה במקצת וזה חבל.

bono76

New member
לא רק שמאלן...

גם הנטייה לדרמטיזציה ולניפוח דברים, לנסות להוציא סקופים מכלום. אני מסתכל עליו והוא נראה כ"כ פטתי לפעמים. עם הזמן אני מבין האלטרנטיבה בשעה זו, בערוץ 1, הרבה יותר טובה.

למעלה