הלילה משחקים טובים

rapgamer4ever

New member
הלילה משחקים טובים

בוסטון- פילדלפיה: לא מזמן הן נפגשו בלונדון והסלטיקס חזרו מפיגור 22 לניצחון בדו ספרתי כמדומני. בסיקסרס רדיק חסר וזה עלול לפגוע ביכולת שלהם לשמור על המשחק תחרותי.

קליבלנד- אורלנדו: בפעם האחרונה שנפגשו זה הסתיים ב-258 נקודות משותפות.

יוסטון- מינסוטה: אז הליגה ערכה "בירור" בו נמצא שאריזה וג'ראלד גרין לא התנהגו יפה מול הקליפרס ויורחקו, בעוד שכריס פול והארדן רק ניסו להרגיע את הרוחות. אוקיי... בכל מקרה הארדן צפוי לחזור מהפציעה ויהיה תחת מגבלת דקות.
בצד שלנו אני שומר על אופטימיות זהירה, כמובן שיוסטון פייבוריטית אבל בעונה שעברה מתחנו אותם לכמה משחקים צמודים. יש לנו סיכוי במיוחד אם הארדן יחזור חלוד.

פורטלנד- אינדיאנה: קרב מעניין בין הבאקקורטס ובכלל בין שתי קבוצות שנלחמות על הפלייאוף וכל משחק חשוב עבורן.

rapgamer4ever

New member
הרוקטס פירקו אותנו בדקות הספסל

אנדרו וויגינס פשוט היה אסון עם בחירת הזריקות שלו וכמה איבודים שהובילו לדאנקים בצד השני. הפלוס/מינוס שלו היה -31 במשחק הזה, טאונס לשם השוואה +2 (והם משחקים לא מעט דקות משותפות).
במשחק כזה טווח הטעות מינימלי והיו לנו יותר מדי פספוסים שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו. סתם לדוגמה יוסטון החטיאה 2 זריקות עונשין, אנחנו החטאנו 7.
כריס פול היה המצטיין, הוא כל פעם מצא את הפרצה בהגנה שלנו ומסר לעומק הצבע או מצא את הקלעים הפנויים עד מאוד (לא מפתיע שיוסטון קלעה 17 שלשות ב-43%).
הארדן היה חלוד באופן ניכר אבל דוקא היה טוב בהגנה.
&nbsp
בכלל היה ערב מוצלח של הרוקטס בצד ההגנתי. רוטציות טובות ועזרה איפה שצריך.
אנחנו כמו תמיד לא הצלחנו לתרגם את החטיפות שלנו (8 במשחק) לנקודות בפאסט ברייק (רק 7).
בצד שלנו טאונס ובאטלר המניות הבטוחות הופיעו למשחק, טיוס ג'ונס היה טוב מהספסל וזהו בערך. אני מאוד אוהב את המשחקים בהם טאונס תורם בכל הקטגוריות (22-16 עם 3 אסיסטים, 5 בלוקים, 2 חטיפות), רק היה חסר שהשלשות יפלו. אם כי לזכות יוסטון הם גרמו לו לזרוק שלשות קצת פחות נוחות מהרגיל, בעיקר בפתיחה. כריס וובר דיבר כל השידור שטאונס צריך לשחק יותר בפוסט אבל לא הכניסו לו כדורים...
&nbsp
מפה יש לנו עוד 4 משחקים קשים, מקווה שניקח 2 מהם בדרך ללו"ז קצת יותר סימפטי.

אריק גורדון גם היה קריטי. משחק נהדר שלו.

השדרים ציינו שאריק גורדון נראה כאילו הוא הכי מהיר על המגרש היום וגם שיבחו את הסיום שלו בצבע. זה ממש לא משהו חד פעמי. עונה מדהימה שלו, כבר דיברנו על זה בעבר אבל הוא כל כך אקספלוסיבי, בניגוד לתקופה בניו אורלינס, נראה כאילו הוא מצא את עצמו מחדש ביוסטון...

Cade Foster

New member
העונה וחצי האחרונות

גורמות לי להבין עד כמה מדובר בשחקן מפוספס. הוא משחק כמו אולסטאר וכל זה אחרי שהפך לבדיחה עם עניין הכשירות שלו.

fatnoam

Active member
אגב ראיתי את המשחק הזה

וויגינס באמת נוראי. טיוס ג׳ונס הרבה יותר טוב מטיג.
&nbsp
היה משחק טוב של טאונס אבל אני לא מבין איך אתה יכול לומר שהוא ברמה של בוגי או דייויס, הוא ממש לא באיזור חיוג שלהם עדיין.

rapgamer4ever

New member
דיוויס הביג מן הטוב בליגה

מעולם לא טענתי אחרת.
לגבי בוגי אני חושב שיכולות הכדורסל שלו די דומות לטאונס. הוא עושה יותר על המגרש אבל זה כולל גם הרבה יותר טעויות, למשל הוא מכדרר ומוסר ברמה גבוהה יותר אבל הוא גם מכונת איבודים עם 5 כאלה למשחק, זו כמות מטורפת שממש פוגעת בקבוצה.
טאונס פינישר יותר טוב מקאזינס ולדעתי גם קצת עדיף בהגנה.
לדעתי יכולות הכדורסל שלהם די דומות, אני לא אתווכח אם תגיד שלקאזינס יש את האדג'. לטאונס יש יתרון ברור בכל מה שקורה מסביב, עם כל הטכניות והאי ירידה להגנה והדרמות של קאזינס אני אעדיף את טאונס בקבוצה שלי בלי לחשוב פעמיים.

fatnoam

Active member
עם זה אני חייב להסכים

אגב, כבר השם של ג׳ימי מתחיל להשתרבב לדיוני ה-MVP פה ושם, ובאמת במשחק הזה הוא פשוט היה אדיר. אני בכלל מרגיש שלטאונס גם יותר נוח להיות אופציה 2, אחרי ג׳ימי.

Cade Foster

New member
ברוך הבא ל2018

כל ביג מן בליגה הזאת מרגיש נוח יותר כמס. 2 (לכל היותר). טאונס לא השתפר משמעותית מאשתקד (יש שיגידו שאפילו הלך אחורה. אני לא יודע, יובל יוכל להרחיב) אבל ההבדל במאזן של מינסוטה לעומת אשתקד הוא שמיים וארץ. העובדה שצמד הביג מנים הכי טוב בהיסטוריה (כנראה) בקושי נמצא בתמונת הפלייאוף עם ניו אורלינס בזמן שפורטלנד עם צמד גארדים קטלני (אבל רחוק מלהיות הטוב בהיסטוריה או אפילו הטוב בליגה) ובלי יותר מידי מסביב עשתה פלייאוף בקלות לאורך 2 עונות ממחישה שבין מנים פשוט לא יכולים להוביל כיום קבוצות מנצחות.

rapgamer4ever

New member
טאונס לא הלך אחורה

הגנתית הוא השתפר גם ברמת המאמץ וגם בקבלת ההחלטות.
התקפית הוא משחק יותר רחוק מהסל. הוא הפך לקלעי שלשות נהדר (שלשה וחצי למשחק ב-41%) ומתוקף העובדה ש-4 שחקני החמישייה שסביבו מרגישים יותר בנוח בתוך הקשת, הוא עובד פחות בפוסט.
היוסאג' שלו ירד ב-4 זריקות למשחק ואני לא מת על הנתון הזה כי הוא הסקורר הכי יעיל שלנו ביי פאר, אבל כשהוא כן מקבל כדורים בלואו פוסט בדרך כלל זה גורר דאבל טים ומסתיים במבט פנוי.
בעונה שעברה הוא הוביל את הליגה בנקודות בצבע (14), העונה הוא ירד ל-10 למשחק וזה משקף את ההתרחקות הכללית שלו מאיזור הסל.

rapgamer4ever

New member
עוד קצת על המשחקים

בבוסטון קיירי היה חסר ולא היה מי שיקח צעד קדימה וישא בנטל הסקורינג. הסלטיקס נעצרו על 80 נקודות בלבד והפסידו לפילדלפיה בהובלת אמביד שהיה דומיננטי בצבע.
&nbsp
הקאבס איבדו יתרון 23 מול אורלנדו ומצאו את עצמם בפיגור נקודה עם פוזשן אחרון ביד. שריקה גבולית לעבירה על אייזיאה הצילה להם את המשחק. בדקות הקלאץ' המג'יק הגיעו למבטים טובים והחטיאו את רובם. מה אני אגיד על קליבלנד- לא ככה אמורה להיראות קונטנדרית שהפסידה 4 רצוף, ובקושי מצליחה לגרד ניצחון ביתי מול נמושה.
&nbsp
פורטלנד עשתה ריצה ברבע האחרון וניצחה את אינדיאנה. אליקו בטח ירחיב. נרקיץ' היה נהדר, דפק לאולדיפו בלוק מהסרטים ודיבר איתו טראש.
שתי הקבוצות סגרו את המשחק בהרכב של 3 גארדים. בצד של פורטלנד אלה היו נאפייר, לילארד ומקולום. באינדיאנה קוליסון, ג'וזף ואולדיפו.

DRORIKO8

New member
פורטלנד-אינדיאנה היה די מנומנם

ואז דמיאן הגיע....

פורטלנד - אינדיאנה: משחק רע, אבל הכישרון הכריע

פרולוג: מה זה הרוחות האלה? כל הדברים עפים! ומה זה הקור הזה? הבטיחו ש"הסערה" תיגמר בשישי בבוקר! בוקר כבר לא יהיה, רבותיי, תנו לי לומר לכם את זה. אבל בכל אופן, זה לא מה שרציתי להגיד. רציתי לדבר על 'Twitch'. שמעאתם
על ה-
הזה? זו פלטפורמה אינטרנטית שמיועדת בעיקר ל'גיימרים' [אבל לא רק], ובדומה, בערך, לאתר הקאלט והמופת 'יוטיוב', מאפשרת לחברים בה לשדר את עצמם מציגים את מרכולתם. הטוויסט הוא שכל שחקן יכול לקבל תרומות כספיות בזמן-אמת על עבודתו, כאשר התרומה משמשת להתקדמות בתוך הענף, למשל ברכישת ציוד, תשלום חשבונות וכ'ו. בסלנג המתחדש קוראים לזה 'ריספקט' - לתרום זה אומר 'לכבד' את העבודה של השחקן. יש אנשים שרואים בגיימינג אומנות של ממש, כך שאין להם בעיה לשים את הלירה או שתיים בשחקן שאחריו הם עוקבים. ברוב המקרים התרומות הן צנועות ביותר אם בכלל, שכן מדובר בקהל דמוגרפי שאינו עצמאי מבחינה כלכלית. אבל זה לא הכל. מסתברא שיש 'טרנד' חדש של סרטונים ב'יוטיוב' שזוכים לתפוצה אדירה, ועוסקים בתרומות "מסתוריות" של אנשים שנכנסים לצ'ט ותורמים סכומי עתק - באלפים, אם לא במאות אלפים - ואז בוחנים את הריאקשנים של השחקנים שזוכים לתרומה. תרומה כזו במידה רבה מסדרת להם את הקריירה. אני חושב שקיימת אופציה של ביטול התרומה בעת הצורך, שזה כבר טרולינג למתקדמים. אם כן, זה הקטע שרץ ברשת והוא מאוד פופלארי, ואם לא ידעתם, אז לא נורא, זו לא בושה, זה רק אומר שאתם בגיל שעוד לא התחלף לכם הקול. אבל הנה עכשיו אתם יודעים מה הילדים עושים עם הכרטיס אשראי שלכם, וכשהנושא יעלה בשיחה בין אנשים תדעו במה מדובר ותוכלו לשחק אותה "מבינים", ממש כמוני. אני בכלל חושב להמציא גירסה ישראלית לזה, גירסת חרדים זה מה שעולה לי בראש - מלא, מלא אברכים משדרים את הכישרון שלהם כל אחד בתחומו [למשל: אחד קורא בתוירה ממש מהר, אחד אחר קורא רמב"ם תוך כדי עמידת ראש, אחד נוסף מצייר את המדרש, אחד אחר עושה חידושים לסוגיות מורכבות כמו האם קים קרדשיאן צריכה ללדת שוב...] ואנחנו הצופים בוחרים למי לתרום.

שודר בערוץ ספורט 5 HD .

מפגש שני ואחרון העונה בין הקבוצות. מיילס טרנר יעדר גם הפעם. אינדיאנה מחפשת ניצחון ראשון בפורטלנד מאז ה-28 בנובמבר, 2007, משחק שבו ברנדון רוי [זוכרים?] כמעט רשם טריפל-דאבל לזכות פורטלנד. היתה זו העונה השניה של רוי בליגה והראשונה שבה נבחר ל'אול סטאר'. באפריל אשתקד נפצע שחקן העבר בתקרית ירי מכדור תועה. היתה זו עונה טובה מבחינה מקצועית - עונה ראשונה כמאמן הסתיימה בחודש מארס עם אליפות מדינת וושינגטון לבתי-ספר תיכונים. בעקבות הפציעה, החליט לעזוב את תפקיד המאמן בקבוצת ניית'ן הייל ולחזור לקבוצה שבה גדל כילד, קבוצת בית הספר התיכון גארפילד, שראתה את מאמנה הותיק אד אסקינס עוזב לתפקיד העוזר באונ' וושינגטון סטייט. לפני מס' ימים חזר רוי עם קבוצתו החדשה למגרש של ניית'ן הייל, בדיוק היכן שהדריך את הקבוצה לאליפות בעונה שעברה במאזן כולל של 0-29 וניצחון בגמר על לא אחרת מאשר אותה גארפילד שהוא מאמן כיום. המשחק הסתיים בניצחון של גארפילד, ששומרת על מאזן מושלם של 0-15 העונה בהובלת ג'יימון קמפ, הבן של. ניית'ן הייל במאזן 14-1 בלבד. ניית'ן הייל לא עלתה לכותרות בעונה שעברה רק בגלל נוכחותו של רוי על הקווים. בקבוצה שיחק מייקל פורטר ג'וניור, אחד הפרוספקטים הטובים בכל ארצות-הברית. פורטר ג'וניור הצטרף לאונ' מיזורי, נפצע בתחילת העונה ויעדר עד לסיומה;

ברבע הראשון, פתיחה טובה של יוסוף נרקיץ', שהנוכחות שלו בצבע איתגרה את הגבוהים שלנו. הוא פתח 4 מ-4 מהשדה, אבל גם התנועה שלו בהתקפה סגרה עם הגוף הגדול את הגבוהים שלנו לטובת סלים קלים בצבע. בדקות האחרונות של הרבע אינדיאנה עשתה ריצת 0-9 על המחליפים של פורטלנד ועלתה ליתרון נקודה. 16 שניות לסיום הרבע, טי ג'יי ליף נכנס בפיגור 1. הפוזישן האחרון של אינדיאנה ברבע נגמר באנד וואן של אולדיפו בחדירה אגרסיבית ויפה על כל ההגנה. אבל זה לא קבע את תוצאת הרבע, שכן ה-4 השניות האחרונות שנותרו על השעון הספיקו לסי ג'יי מקולום לשחרר זריקת סטפ-בק סוף שעון אדירה מהפינה! 29-28 פורטלנד. רבע טוב גם של תד יאנג, ובדקות האחרונות גם דרן קוליסון התעורר עם שני סלים חשובים שעזרו להוריד את היתרון הגדול של פורטלנד ופצחו בריצה שלנו. אולדיפו עם 9 נק' ברבע. בפורטלנד, אל-פארוק אמינו הוביל עם 9, וכאמור גם נרקיץ' עם 8 ב-4 מ-4 מהשדה.

ברבע השני, דקות לא טובות של טי ג'יי - התקפית, קיבל בחילוף את שבאז נפייר עם הגב לסל, אבל לא היה אגרסיבי ובחר לא לקחת אותו לסל, הוציא במקום זה לשלשה של סטיבנסון, שהחטיא זריקה שאתה לא רוצה במיוחד שיקח אותה. הגנתית, התקשה לסגור את הצבע ונאכל. למרות כל זה, אינדיאנה היתה ביתרון. פוזישן התקפה - 8:20 לסיום המחצית, טי ג'יי קיבל על הקשת, חדר בצעד ראשון מהיר על זק קולינס, שזה שחקן שהוא יכול להתמודד איתו ביתר קלות וביטחון, ועלה לזריקה יפה מהבייסליין לשתי נקודות. 6:57 לסיום המחצית, טי ג'יי ירד בשיוויון 39. בהמשך הרבע באו דקות קרות של פורטלנד בהתקפה, אבל אינדיאנה לא ניצלה מבטים טובים לבריחה, ובנוסף שליטה של פורטלנד בריבאונד התקפה מיזערה נזקים. הדקות הללו היו שייכות ללילארד, שסחב את הקבוצה כמו ה'אול סטאר' שהוא גם השנה לא יהיה [וצריך להיות]. 47-52 לפורטלנד במחצית. שתי הקבוצות ללא שלשה ברבע השני. היה זה רבע לא טוב של שתי הקבוצות, אבל דמיאן לילארד עשה את ההבדל. גם השיפוט היה לא מאוזן ולטובת המארחת.

ברבע השלישי, לילארד החטיא שני לייאפים [היה לבד! לבד!] ובזכות זה אינדיאנה נשמרה במשחק בדקות הראשונות מבריחה אפשרית שהיתה מביאה את היתרון לדו-ספרתי. הפייסרס נכנסו לדקות קרות ובהמשך ישיר לרבע השני לא נראינו טוב. עם זאת, הבלייזרס שיחקו לידיים שלנו ובמקום להניע כדור כמו שעשו ברבע הראשון ולחפש את השחקן בצבע, ירדו לרמת המשחק שלנו. 5 דקות לסיום הרבע, אחרי ריבאונד התקפה ארוך קוליסון קיבל וקלע שלשה מהפינה שנתנה יתרון 2, וזאת למרות הדקות החלשות שלנו. פה לא נעצרו הדקות הטובות של דרן, שתרם עוד שלשה שהעלתה ליתרון 5, כ-3 דקות לסיום הרבע. 2:26 לסיום הרבע, טי ג'יי נכנס ביתרון 5. פוזישן התקפה - קוליסון החטיא שלשה, הכדור החוזר נחת לידיים של טי ג'יי שעלה מיד להוק שאט, אבל זה היה חזק מדי. שיוויון 74 בסיומו של הרבע השלישי. גם הרבע הזה הסתיים עם באזר ביטר: לילארד הוריד שעון, כפה זריקה שלא נכנסה, הריבאונד היה של אל ג'פרסון, ששיחרר קדימה לאולדיפו, אבל שבאז נפייר חטף והספיק לעלות לזריקת אוף באלאנס משלוש. זה היה רבע שבו לילארד החטיא 3 לייאפים [ב-2 היה פנוי], אבל בסה"כ סחב את הקבוצה שלו על הגב בעוד רבע די חלש של שתי הקבוצות. קוליסון עם 11 ברבע.

ברבע הרביעי, פוזישן התקפה - טי ג'יי כפה שלשה, החטיא. שתי שלשות מהירות של נפייר ולילארד העלו ליתרון 8. 9:34 לסיום, בחזרה מהפסק-זמן, טי ג'יי ירד. בהחלט דקות רעות שלו. בשלב הזה מקמילן בחר לחזור מוקדם לשחקנים הבכירים לפני שהמשחק יברח. אמצע הרבע, עבירת שוטינג על דמיאן שלחה אותו לקו, משם עשה יתרון דו-ספרתי וגמר סיפור. חייבים לדבר על השיפוט הנוראי במשחק הזה. הרבה פאולים בצבע שלא קיבלנו, "ואני לא אחד שמדבר על השופטים" [=משפט שכל מאמן בישראל אומר, כל שבוע, למרות שהוא הכי מדבר על שופטים]. אולדיפו עם כמה צ'אקות החזיר אותנו לחיים לקראת סיום, הוריד ל-8, אבל המשחק לא באמת היה בהישג יד. חסימה גדולה של נרקיץ' עליו הובילה ל"תגרה" [=במונחים של ה-NBA של 2018], שהסתיימה בעבירה טכנית לשני הצדדים. 45 שניות לסיום, טי ג'יי חזר בפיגור 11. 85-100 לפורטלנד בסיום.

- המשך -

אינדיאנה קלעה 4 מ-21 [1 מ-8 משלוש] ברבע האחרון - טוב מספיק ל-12 נק' בלבד. אמנם חלק מההחטאות הגיעו בשלב לא תחרותי של המשחק, אבל ישבנו על אחוז נמוך ברוב שלבי המשחק. סיפור המשחק הוא הנקודות מהזדמנויות שניות של פורטלנד - 24 מול 10 של אינדיאנה. לא שמרנו טוב את הריבאונד, הובסנו קשות לסלים קלים, וזה היה כל ההבדל. שתי הקבוצות לא עברו את ה-40% מהשדה ומסרו 17 אס' כ"א. אם כן, משחק לא טוב. מעבר ללילארד שבא לעבוד, הם קיבלו דקות טובות גם מנרקיץ' בצבע עם המון פוטבקים, אל-פארוק אמינו עם כמה צ'אקות והרבה נוכחות בריבאונד, ומשחק טוב נוסף של נפייר שקלע את הזריקות שלו.

השחקן המצטיין: דמיאן לילארד. 26 נק' [21-8 מהשדה, 8-2 משלוש, 8-8 מהקו] ו-8 אס' [3 איבודי כדור] ב-40 דקות משחק [פלוס 10];

אל-פארוק אמינו עם 12 [2 שלשות] ו-9 ריב' [1 בהתקפה]; יוסוף נרקיץ' עם 19 נק' ו-17 ריב' [4 בהתקפה]; סי ג'יי מקולום עם 16 [4 שלשות] ב-36 דקות; שבאז נפייר עם 13 נק' [2 שלשות] ב-29 דקות מהספסל;

באינדיאנה, דרן קוליסון סחב בדקות היותר טובות והוביל מומנטום. מסיים עם 23 נק' [14-9 מהשדה, 6-5 משלוש] ו-3 אס' [ללא איבודי כדור] ב-36 דקות; אציין לטובה את תד יאנג, שהיו לו כמה דקות טובות במחצית הראשונה. מסיים עם 10 נק' ו-14 ריב' [4 בהתקפה] ב-37 דקות; ויקטור אולדיפו לא במשחק גדול. הגיע למספרים שלו, אבל היה נו-שואו מבחינתי. מסיים עם 23 נק', אבל רק 9 מ-25 מהשדה [1 מ-9 משלוש]; סאבוניס עם ערב של 9 נק' ו-10 ריב' [2 בהתקפה]. התקשה מול אמינו ונרקיץ'; בוגדנוביץ' בעוד משחק חלש [8 נק'] שבו לא קיבל מספיק נגיעות ולא היה מעורב כבתחילת העונה. הפעם הגיע לכמה מבטים שהחטיא והיה צריך לקלוע, אבל עם נשק כזה בקבוצה הייתי מצפה לראות אותו יותר מעורב. מקמילן לא שיחק איתו ברבע האחרון ובמקומו בחר ללכת עם קורי ג'וזף, שאיכזב גם הוא [2 נק' ב-26 דקות]; לנס סטיבנסון [החולה] באחד המשחקים היותר אנמים שלו העונה, ואולי הראשון מאז החודש הראשון של העונה, מסיים ללא נק' [0 מ-6 מהשדה] ב-10 דקות משחק;

ליין ליף: טי ג'יי במשחק רע מסיים עם 2 נק' [3-1 מהשדה, 1-0 משלוש] ו-2 ריב' [1 בהתקפה] ב-11 דקות משחק [מינוס 15];

המשחק הבא -- כבר הלילה, הערב השני של בק-טו-בק יפגיש אותנו עם הלוס אנג'לס לייקרס. לשחק ב'סטייפלס סנטר' זו תמיד חוויה לכל אוהד אורח, אבל לא לטעות, זה משחק שצריכים לראות בו #באנקר ולא פחות מזה, ובמיוחד אם לונזו לא ישחק. יש לנו הרבה מה להפסיד אם לא ננצח . . . רגע, מה? כן . . . יצא לי משהו מוזר.

billc

New member
המזרח מתחיל להיות מעניין בתחתית, מאמן שרלוט חזר אחרי 21

משחקים ויש להם סגל לא רע, ומספיק משחקים בקנה

גם שיקגו פעם ראשונה ראית אותה ומול גולדן נראו לדעתי קבוצת פלייאוף לגיטימית , השאלה אם הם רוצים לעשות טאנקינג או לא
לדעתי זה יהיה טעות מצדם לעשות טרייד על מירוטיץ תמיד היה לו את המשחק, עכשיו יש לו גם את האופי

למעלה