הלילה- משחקיים

rapgamer4ever

New member
הלילה- משחקיים

דאלאס-פיניקס: הראשונה במגמת עלייה והשנייה בירידה, לראשונה נקטע רצף 5 נצחונות בסטייפלס והשנייה בפני סכנת הפסד רביעי רצוף. לראשונה אמור לחזור ג'וש ולשנייה נאש ושאקיל בסימן שאלה. אבל הרומן של שאק ודאמפייר ממושך ומלא אגו, רק בגלל זה אני מהמר על פיניקס. דנבר-סאן אנטוניו: אולי סופסוף נוכל לראות לראשונה השנה את 3 הכוכבים בפול ווליום, מצד שני צ'ונסי לא נוהג להפסיד בבית החדש ושמישהו ינסה לעצור אותו

OrEl74

Well-known member
מנהל
דירק נוביצקי לוהט!!!

דאלאס מתעללים בפיניקס למרות שנאש ושאק חזרו והם מובילים במחצית 64:46. נוביצקי עם 24 נק' ב-10 מ-13 כולל כמה סלים ממש מרשימים בסוף המחצית. מהעבר השני אמרה סטודמאייר (זה שלא מעורב מספיק בהתקפה של פיניקס) קולע 19 נק' ב-8 מ-13 אבל גם אם הוא יקלע 100 הקבוצה שלו עדיין מפסידה.

לקראת סוף שלישי - בדרך לתבוסה

20 הפרש, הסאנס גורמים להגנת המאבס להיראות טוב שזה באמת קשה קיד מריץ את נוביצקי וטרי יפה, יש לו 7 אס' דמפיר 9 ו 14 מרשימים ונוביצקי ממשיך לחרוך רשתות, 35 אישיות ב 15 מ 20 ! משהו רקוב בממלכת הקקטוסים

OrEl74

Well-known member
מנהל
משהו רקוב וקוראים לו אמרה סטודמאייר!

פשוט מגעיל מה שקורה שם, הבחור לא רואה כלום חוץ מהסל. כל כדור שהוא מקבל הוא פשוט רץ לסל ולא עושה עם זה כלום. בהתקפה אחת הוא החטיא דאנק ובהתקפה שלאחר מכן הוא קפצ בערך מהעונשין וניסה להטביע לדאמפיר (שנותן אחלה משחק) על הראש ושוב החטיא, למזלו נשרקה עבירה אחרת זה היה ממש מביך. שאק נראה עייף בהתקפה אבל בהגנה הוא עושה עבודה טובה והרבה פעמים רואים אותו יוצא לגארדים על קו השלוש ולא נותן להם זריקות חופשיות. נוביצקיא החטיא איזה 3 זריקות רצופות בתחילת הרבע השלישי ומאז הוא פשוט לא מחטיא יותר, הבן אדם כבר עם 37 נק'!

בראה קורע את פיניקס

שוב 20 הפרש, אחרי שכבר ירד ל 10 נוביצקי מסיים עם 39 ומחייך על הספסל, בראה 18 עכשיו למנה העיקרית, בילאפס VS פארקר

OrEl74

Well-known member
מנהל
תהנה...אני התעייפתי

לראות את הבראה הזה רז זה ממש מעייף
אני מניח שאשן איזה שעה וחצי ואקום לראות את הסוף של המשחק, תדווח מה היה בינתיים.

rapgamer4ever

New member
אני מבין שראית את המשחק. 2 שאלות:

1. האם ההתקפה של פיניקס באמת הולכת דרך אמארה? מאיפה באו הכמעט 30 נקודות שלו- תרגילים עבורו או סתם יכולת אישית גבוהה לעשות נקודות? 2. שאקיל יורד כל החיים שלו על דאמפייר. הם שמרו אחד על השני במהלך המשחק? הטביעו אחד על השני? מה הייתה התגובה של שאקיל אם כן?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז ככה

הכל בפיניקס עובר דרך אמרה (לפחות במשחק הזה) נאש מאכיל אותו עם כפית והוא פשוט לוקח כל כדור לסל. במחצית השניה הוא אמנם קלע אבל במחצית השניה זה היה פשוט נוראי כי הוא אפילו לא טרח להסתכל לצדדים ורץ לסל בטירוף. אם לשפוט לפי המשחק הזה אז ממש לא ברור לי מה הקטע של הבחור ואם לשפוט לפי פיניקס, אז אני הייתי מעדיף לתת כדורים לשאק ולא לתת כדורים לאמרה רק בשביל לרצות את ה"כוכב" ולהפסיד בסופו של דבר. לא היו דברים מיוחדים בין שאק לדאמפיר, גם השדרים במשחק תהו אם הסיבה שדאמפיר נותן משחק טוב זה ששאק בצד השני אבל לדעתי הוא פשוט שיחק טוב וזהו, בלי שום קשר למי שמשחק בצד השני.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הג'י ג'י בראה הזה מדהים!

זה כבר המשחק השני שאני רואה של דאלאס השבוע והוא פשוט שחקן מרהיב. מזכיר קצת את נאש הצעיר עם המון התלהבות ואנרגיות. היום הוא פתח בחמישיה והוא מחזיר למאמן שלו עם 18 נק' ו-4 אס'. ואם כבר הזכרתי את נאש אז הוא היחיד בפיניקס שבאמת תפקד במשחק הזה (שעדיין לא הסתיים) והוא עם 20 נק' ב-7 מ-11 ו-10 אס'. במו ידיו הוא הוביל מיני קאמבק של פיניקס ברבע השלישי (ההפרש צומצם ל-9) ואז אמרה החליט שהוא מלך העולם והרס להם הכל. שאק נראה לי קצת מוקצה על הספסל של פיניקס ויכול להיות שבאמת קורה שם איזה משהו מאחורי הקלעים.

דנוור ספארס - סוף רבע עוף ראשון

30:26 לטקסנים בונר בחמישיה פותח עם 9, דאנקון 8, פארקר 7 לכרמלו כבר 10 אחוזים גבוהים מהשדה לשתי הקבוצות ושליטה מוחלטת בריבאונד 13:4 לאורחים

מחצית בדנוור 61:41

רבע שני בשליטה של הספארס, היל ומייסון תורמים מהספסל, שתי בריחות של הספארס מספיקות לדרוס את דנוור עד המחצית אחוזים מצוינים מהשדה, כרמלו הושאר עם 10 וספג 3 עבירות + טכנית כמו בימים הטובים פארקר 14, בונר 12 כולל 2 שלשות בילאפס גרוע עם 1 מ 7, 3 נקודות בלבד, אסיסט ואיבוד קלייזה ואנדרסון 7 כ"א מהספסל 27:12 בריבאונד, נתון שלא רואים כל יום בינתים, אולי משחק החזרה של הספארס לעונה

סיום 108:91 ס"א

שני נסיונות קאמבק בשלהי הרבע השלישי ופתיחת הרביעי לא עולים יפה שלושת הגדולים קולעים יחד 64 נקודות בונר 14, מייסון והיל 11 50% מהשדה, רק החטאה אחת מהקו בילאפס מתקן קצת מהרושם ברבע הרביעי ומסיים עם 5 מ 13 ל 12 נקודות כרמלו 16, ננה וקניון 12 נתון מענין, כאשר מלו על המגרש דנוור רק במינוס 2 JR סמית התעורר בחצי השני וסיים עם 15 9 החטאות מהקו לדנוור, 50% מהשלוש לא הועילו ובאו מאוחר מדי הספארס לא כל כך רחוקים מראשות הבית שלהם, ואפשר להגיד שהם רק התחילו את העונה דנוור, דווקא במשחק בו היא פייבוריטית לא עומדת ברף הציפיות

OrEl74

Well-known member
מנהל
פארקר חזר וסן אנטוניו בהרכב מלא

והקבוצה מטקסס מזכירה לכולם מה היא שווה באמת. פארקר 22 ו-8 אס' (גם 7 איבודים) מאנו 21 נק' דאנקו 21 נק' 12 ריב' 7 אס' ו-5 חסימות כשהחבר'ה האלה משחקים כמו שהם יודעים צריך משהו מאוד מיוחד בשביל לנצח את סן אנטוניו.

ThEgReEnKiNg

New member
דאנקן בעונת MVP

הוא מראה שהוא יכל להיות מפלצת סטטיסטית הרבה יותר גדולה , אם רק היה רוצה.

rapgamer4ever

New member
לא מסכים

המאזן הטוב (יחסית) שלו נובע הרבה מאוד מלחימה של המחליפים, גאונות של פופוביץ', לוח משחקים קל והגנה חזקה (שהוא לא תמיד שותף לה, אגב- שומר כוחות להתקפה). היכולת ההתקפית של דאנקן היא רק עוד מרכיב, בינתיים יש הרבה שחקנים שהרשימו יותר ממנו.

למעלה