הלילה-מפגש הנמושות

OrEl74

Well-known member
מנהל
הלילה-מפגש הנמושות

פילדלפיה-לייקרס
הניצחון הראשון העונה של פילדלפיה היה לפני חודש בדיוק על הלייקרס ומאז הם הצליחו לצבור עוד 2 ניצחונות.
הלילה 2 הקבוצות עם המאזן הגרוע בליגה יפגשו שוב, מי תהיה זאת שתשחק פחות גרוע ותנצח?

ומירמור קטן
רוב המשחקים הלילה די משעממים אבל יש משחק שאמור להיות מסקרן בין הבולס לניקס ובכל זאת בערוץ הספורט החליטו לשדר דווקא את טורנטו-שארלוט (שזה גם אמור להיות משחק מעניין אבל הרבה פחות "נוצץ")

GIOVANINI

New member
בובי פורטיס אחת הגניבות בדראפט האחרון

ממש מרשים אותי במשחקים שהוא משחק, לא מאמין שמדובר ברוקי.
הטרייד על נואה מתקרב ומקווה שיביאו SF טוב במקומו.

ואגב אם מדברים על גניבות , באטלר פאקינג נאמבר 30

BeniTaz

New member
מדהים לגמרי

אגב, אני לא יודע אם שמים לב לזה, אבל מדובר במחזור מדהים של רוקיס גבוהים: אוקפור, טאונס, פרוזינגיס, פורטיס, ג'וקיץ' (בחירה 41 ב-2014), קמינסקי, טרנר, לארי נאנס, מאריאנוביץ', קאולי סטיין, בייליצ'ה. הרבה עוד לא פרצו, גם בגלל פציעות אבל יש כאן פוטנציאל אדיר.

rapgamer4ever

New member
בהחלט מחזור מבטיח של ביג מן

פורטיס היה טוב גם בפריסיזן.
אני חושב שמה שהכי בולט הוא שהביג מן מקבלים הזדמנות השנה. חוץ מ3-4 שמות מובילים שציינת אי אפשר לדעת האם יצא מהם שחקני חמישייה, שחקני רוטציה או שהם יפלטו מה-NBA. בינתיים הרבה שחקנים מקבלים הזדמנות וחלקם גם מנצלים אותה.

BeniTaz

New member
רבע ראשון כספי 10 נק'

2-2 מהשלוש, קלע שלשה אחת חלק מרחוק מאוד. איזה ביטחון יש לו רק שימשיך ככה. סקרמנטו משחקים מעולה.

Cade Foster

New member
פול ג'ורג' בLast 10

איבודים: *3,7,7,6,3,5,2,5,4,7
אסיסטים: *3,3,2,6,5,3,3,4,5,3

*יש עוד רבע שלם למשחק כרגע

יש פה עדיין מישהו שחושב באמת שמדובר ביוצר איכותי? אני מעדיף לראות דו קרב בין דיאנדרה ג'ורדן לאנדרה דראמונד בקליעות עונשין מאשר לראות אותו מנהל משחק.

billc

New member
החלטתי לצפות עכשיו, ואומרים ש12 הנק׳ האחרונות של אינדי

הגיעו מפול ג׳ורג׳, לא תצליח לשכנע אותנו שהוא שחקן רע

billc

New member
וכרגיל באלגן בסיום המשחק,בין דיטרויט לאינדי

billc

New member
צריך לזכור שהוא החמיץ עונה,

והדברים שאתה יכול לעבוד עליהם כשאתה מתאמן לבד ולא עם קבוצה זה סקילס אישיים ולא סקילס קבוצתיים, אני מאמין שעם הזמן הוא ישתפר בתחום יצירה לשחקנים אחרים

Cade Foster

New member
הוא היה גרוע בזה גם לפני הפציעה שלו

ההתקפה של אינדיאנה נראית הרבה יותר זורמת כשהיל ואליס מנהלים אותה (בעיקר הראשון).
&nbsp
הוא צריך להפנים שהוא לא פוינט פורוורד כמו לברון ולא פיור שוטר כמו קרי (אפילו שהוא לגמרי היה נראה כמו קרי בחודש הראשון שלו, אבל היה די ברור שזה לא יחזיק לאורך זמן). הפעמים היחידות שאני רוצה לראות אותו מכדרר זה כשהוא לוקח את השומר שלו לסל או כשהוא עוזר בהובלת הכדור (כמו איגודאלה).

BeniTaz

New member
משחק זוועתי של פול ג'ורג' עד לדקות האחרונות

פתאום נכנס לזון מטורף וקלע 20+ רצוף. נכון, כל הכבוד לו.. באמת נכנס לזון מטורף. מצד שני משחק שלם הוא מאבד בלי הכרה ולוקח זריקות טיפשיות ונראה היה שאינדיאנה משחקת טוב בלעדיו. חייב להתבגר במשחק שלו כי כשרון כולם יודעים שיש לו.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שהוא יוצר איכותי

אבל בעצם זה תלוי בהגדרות שלך. לאורי- יוצר איכותי? לילארד? לדעתי ג'ורג' facilitator ברמה שלהם. סקורר טוב מהם.
&nbsp
אני יודע שאתה מבקר את פול ג'ורג' ומתגעגע לתפקיד ההתקפי המוגבל שהוא מילא בעבר אבל אל תשכח שההתקפה של אינדיאנה כיום טובה יותר מאשר הייתה באותן שנים.

Cade Foster

New member
ההתקפה של אינדיאנה כיום פחות טובה מהחצי השני של אשתקד

כשג'ורג' היה בחוץ (ושיחק 15 דקות למשחק מהספסל ב6 משחקים האחרונים).
&nbsp
תראה, אם קוראים לך סטפן קרי אין לי בעיה שהקבוצה שלי תהיה תלויה ביכולת שלך להיכנס לזון. זה קורה לו כמעט בכל משחק. לפול ג'ורג' זה קרה גם כן בחודש הראשון עד שהרבה אנשים (כולל אני) התחילו לתהות בנקודה מסוימת האם צומח לנו פה סטפן קרי חדש. את התשובה קיבלנו בדצמבר. אתמול הוא היה זוועה עד ל5 דקות האחרונות. באמת זוועה. 11 נקודות ב2 מ-11 מהשדה + 7 איבודים. מי שלא ראה את המשחק שמע בטח רק על ה21 נקודות שלו באותן 5 דקות, אבל לא בכל משחק הוא יצליח להיכנס לטירוף כזה. אני לא רוצה להיות תלוי ביכולת שלו להיות עקבי ולתת דקות כאלה כל משחק (או כל מחצית במקרה של קרי).

rapgamer4ever

New member
פול ג'ורג' הוא לא שחקן ההתקפה הטוב בליגה

על זה אנחנו מסכימים. השאלה היא למי אתה משווה אותו. כמה שחקנים בליגה מסוגלים לייצר מבטים טובים פוזשן אחר פוזשן? ספק אם תמצא חמישה כאלה. וגם אם כן- לרובם אפשר למצוא חסרונות בסגנון המשחק שנוח להם (הארדן מחזיק יותר מדי בכדור, ווסטברוק פרוע וכו').
פול ג'ורג' לא ברמה שלהם, הוא רמה אחת מתחת. זה מתבטא בכך שיש לו יותר משחקים חלשים. בכל זאת כשהוא טוב הוא מדהים וזה קורה לעיתים מספיק קרובות.
&nbsp
יש שחקנים יותר יציבים מג'ורג', כריס פול למשל. אבל כמה משחקים העונה כריס פול ניצח בזכות יכולת אדירה? מעט מאוד. לג'ורג' היו די הרבה כאלה.
&nbsp
מה שאני מנסה לומר הוא שקשה למצוא שחקן התקפה על גבול השלמות. למרות החסרונות אני חושב שהוא עדיף בתור יוצר ראשוני בהתקפה על פני היל או אליס. אפשר וצריך שישפר את קבלת ההחלטות שלו אבל אם אתה תוציא לו את הכדור מהיד ותגביל את התפקיד שלו לפינישר ו-secondary offense לדעתי אינדיאנה תיפגע. להבנתי זה הכיוון שאתה מדבר עליו כשאתה מתגעגע לג'ורג' של עונת ה-MIP.

Cade Foster

New member
הדבר שהכי חסר לי בג'ורג' כרגע בהשוואה לMIP

זה ההגנה שלו. הוא לא אותו שומר עילאי שהוא היה ואני חושד שהוא מחפף בצד הזה כדי לשמור כוחות לצד השני של הפרקט. כמו שלברון עשה לאורך רוב הקריירה שלו.
&nbsp
אני לא מחפש שחקן התקפה על גבול השלמות. אני מחפש שחקן שיעזור לקבוצה שלי לנצח. מעניין אותי לדעת על סמך מה אתה כותב שג'ורג' עדיף על היל או אליס בתור יוצר ראשוני. מבחינתי שתי התכונות הכי חשובות ליוצר ראשוני היא ראיית משחק וקבלת החלטות, לאו דווקא יציבות. להשוות את פול ג'ורג' לכריס פול בקריטריונים האלה (ולדעתי אפילו לאליס או היל עד כמה שזה יישמע לך מפתיע) זה מגוחך. חסרים לו בבירור הרבה רבדים במשחק ההתקפה שלו כדי שיהיה אפשר לקרוא לו יוצא איכותי.
&nbsp
That said, גם אם ג'ורג' לבד שווה לנו מקום בפלייאוף בזכות התעלויות שלו במשחקים כמו אתמול, זה לא שווה את זה אם אינדיאנה לא מצליחה ליישם את הPace and space. המטרה היא לגרום להורפורד/ווייטסייד לראות אותנו ולרצות להיות חלק מזה בעונה הבאה. קשה לי להאמין שהם רואים את הכדורסל שאינדיאנה משחקת כרגע וחושבים לעצמם "שם יש לי סיכוי לקחת אליפות".

למעלה