הלילה ליגת ה-NBA חוזרת

rapgamer4ever

New member
הלילה ליגת ה-NBA חוזרת

אחרי שבוע אולסטאר ארוך שגרם לנו להתגעגע.

2:00
וושינגטון- יוטה: הוויזארדס דשדשו כל העונה בזמן שמצאתי להם תירוצים: פציעות, חוסר יציבות, אוטוטו הם יתחילו לשחק כדורסל חיובי. עכשיו נגמרו התירוצים. זוהי הקריאה האחרונה. וושינגטון חייבת לתת פוש או שיסיימו בלוטרי.

3:00
קליבלנד- שיקאגו: הליגה שיבצה את המשחק בתקווה לקבל קרב צמרת אבל באטלר ונואה פצועים ושיקאגו ברצף הפסדים.

5:30
קליפרס- ספארס: המשחק המרכזי. הקליפרס ללא בלייק יעמדו בפני מבחן אמיתי. לדעתי הלילה ימחיש לנו שהם לא יכולים להסתכל בעיניים של הגדולות בהיעדרו.
הספארס יוצאים למסע החוץ המסורתי שלהם, לרוב זה השלב בו הם מעלים הילוך. בואו נראה האם יש להם עוד לאן לעלות.

אני מקווה שהפוסט הזה יבלע בין כל הדיונים על הטריידים של הערב

בולס כרגע מקום 7 במזרח

באטלר בחוץ לחודש, רוז זה מפתיע שהוא בכלל עדיין משחק,מירוטיץ' גם כמה שבועות בחוץ.
בקיצור יש לי חשש כבד שהבולס לא רואים פלייאוף העונה בהתחשב בתחרות שיש על מקומות 3-8

fatnoam

Active member
ההחלטה ללכת לטנקינג תתבצע אם הם יצליחו למצוא טרייד

לפאו גאסול. באטלר חתם בתחילת השנה, אם הם מצליחים למצוא לו טרייד תמורת נכסים מעניינים, אז בסוף שנה קורה הבא:
השלד הצעיר והמעניין של באטלר, מירוטיץ׳ והאחרים נשאר. שחקנים משלימים ובנץ׳ יוניט יש בדמות סנל, גיבסון וכדומה. דריק רוז מסיים חוזה, והנכסים שיגיעו תמורת גאסול מאפשרים הרבה תמרון מבחינת כסף וטרייד Assets.
&nbsp
אם יצליחו לקבל תמורת גאסול בחירת דראפט, צעיר מבטיח ועוד איזה משלים, יהיו להם הרבה נכסים בשביל סיין אנד טרייד לאיזה כוכב, וגם מקום בקאפספייס לפרי אייג׳נט מעניין. מי יודע, אולי גם רוז יחתום ויחזק את הספסל (לדעתי הם אדיוטים אם הם נותנים לו לפתוח בשנה הבאה ולא מחפשים רכז).
&nbsp
&nbsp
מצד שני, אם לא ימצאו טרייד על גאסול, אז הם ינסו להגיע לפלייאוף ולתת ראן אחרון.

rapgamer4ever

New member
אם הבולס לא יגיעו לפלייאוף זו תהיה תדהמה ביחס לציפיות שהיו

בתחילת העונה. האפשרות הזאת נראית סבירה כרגע. לא בטוח שזה יהיה אסון, אולי זו הכאפה שהם צריכים כדי להפנים שלקבוצה הזאת אין בסיס להתחרות על התואר.
&nbsp
שיעבירו את טאג' גיבסון תמורת חוזה נגמר ובחירת דראפט. אני מאמין שגם למירוטיץ' יהיו קונים. נואה וגאסול יסיימו חוזה העונה אז אפשר לומר שהבולס איחרו את הרכבת והם לא יוכלו לקבל שום דבר עבורם. בכל מקרה אני חושב שזה המסלול הנכון מבחינת הבולס: בנייה מחדש דרך הלוטרי.

fatnoam

Active member
למה שהבולס יבנו דרך הלוטרי?

עד שהם יבחרו שחקן שיבשיל, ג׳ימי יסיים חוזה ויברח משם.
&nbsp
הם עכשיו קבוצה מרובת נכסים, שישתמשו בנכסים, וינסו למשוך כוכב. הקליפרס לא מבסוטים על בלייק? קחו את גאסול ומירוטיץ׳, או גאסול והחוזה הגמור של נואה או לא יודע מה.
&nbsp
מספיק שליד ג׳ימי הם יצרפו אולסטאר אחד, ושאר השחקנים כבר ירצו לחתום שם.

rapgamer4ever

New member
יש להם פחות ממה שאתה מעריך

1. גאסול הוא לא נכס לטרייד כי הוא מסיים חוזה בעוד 30 משחקים. אף קבוצה לא תיתן עבורו משהו רציני בשלב הזה.
דבר שני- גאסול יהיה בן 36 בקיץ כשיחתום על חוזה חדש. סיכוי מאוד טוב שזה יהיה אוברפיי כי שחקנים בגיל הזה דועכים ללא התראה מוקדמת. תראה מה נהיה מפול פירס.
&nbsp
2. מירוטיץ' שחקן בינוני לאללה לפי דעתי. הוא לא יותר טוב מאיליאסובה.
&nbsp
בקיצור גאסול+מירוטיץ' אפילו לא מתקרבים לערך הטרייד של בלייק. המקסימום שאתה יכול לקבל עבורם הוא שחקן חמישייה לגיטימי. או בחירת דראפט אחת מוגנת לוטרי, משהו כזה.
מצדי לתת לקליפרס את כל הקבוצה חוץ מג'ימי תמורת גריפין אבל הקליפרס לא תיקח.
&nbsp
3. איזה אולסטאר שיקאגו יכולה לצרף ולאן זה יקח אותה? האם אתה חושב שחוזה מקסימום לדוויט הוא התשובה? או לוויטסייד?
חוץ מדוראנט יהיו לך בקיץ כל מיני שחקנים טובים אבל לא כאלה שיכולים להפוך את שיקאגו לקונטנדרית. אני מדבר על הורפורד, באטום, דרוזן. לא אולסטארים עוצרי נשימה שיעשו לווסטברוק חשק להגיע ב-2017.
&nbsp
4. ג'ימי באטלר חתום במינימום עד 2019 (בעיקרון עד 2020). זה מספיק זמן כדי לבנות גרעין מוצלח. כרגע יש להם את בובי פורטיס שנראה כמו פרוספקט מעניין. דאג מקדרמוט קלעי מוכשר שאם יעבוד קשה אולי יתחיל להזכיר את קורבר. יחד עם בחירות דראפט ששיקאגו תשיג דרך הלוטרי ודרך טריידים על כל מה שיש לה, אני חושב שזה יכול להוות פתח למציאת כוכב נוסף דרך הדראפט.
המסלול שאני מציע לא מבטיח כלום אבל לי נראה שאם הבולס ימשיכו לנסות לשים פלסטר על פלסטר הם לא יגיעו לרמה של קונטנדרשיפ.
כרגע יש להם ג'ימי באטלר אחד ואוסף של שחקנים בינוניים ביותר, אני חושב שזו לא הדרך להצלחה.

botend

New member
באטלר בליגה מ-2011

הוא כבר השנה לא בחוזה רוקי. חתם אם אני זוכר נכון על משהו כמו 90 ל-5 שנים כשהשנה האחרונה אופצית שחקן.
&nbsp
זה לא כזה קל לבנות דרך הדראפט, וקשה לדעת איך שחקנים יסתגלו לליגה של הבוגרים. גם כאלו שהיו כוכבי מכללות (מקדרמוט הוא דוגמא לכך, גם ג'ימר פרדט, טיילר הנסברו ובטח עוד כמה לבנבנים שלא חשבתי עליהם בשלוף
)

rapgamer4ever

New member
נכון זה קשה... אבל אני לא רואה אפשרות אחרת

איזה מהלכי טרייד/פרי אייג'נסי יכולים לבנות שם קונטנדרית?

למעלה