הלילה : לוטרי

הלילה : לוטרי

ההגרלה שתקבע מי תבחר ראשונה בדראפט בסוף יוני (כנראה) את ג´ייסון ויליאמס. ההגרלה תערך במחצית המשחק בין הנטס לסלטיקס . לשיקגו וגולדן סטייט הסיכויים הטובים ביותר לזכות בבחירה מס´ 1 בגלל המאזן הגרוע , למילווקי הסיכוי הקטן ביותר, ולי בכלל יש הרגשה שהולך להיות לקליפרס מזל משמיים (או שאולי כל העסק מכור ווושינגטון ג´ורדנס תקבל את מה שהיא רוצה). בכל מקרה - יהיה מעניין.

אם העסק מכור

אז וושינגטון יקבלו מה שהם רוצים . כולם יודעים עד כמה ג´ורדן חשוב לסטרן.

Kgt1

New member
בכלל אם אנחנו בנושא הדראפט עולים לי

לראש מספר שמות של אירופאים שיכולים בהחלט להיבחר בבחירות הגבוהות (ג´נובילי, בודירוגה??). מישהו יכול לספר לי על הכוכבים הגדולים העונה של הNCAA?? איכשהו לא הצלחתי לעקוב כל כך (חוץ מג´ייסון ויליאמס).

Kgt1

New member
את זה יכולתי לעשות לבד, אבל

סטטיסטיקות מעניינות אותי פחות. התכוונתי לכך שהאם מישהו שעקב אחרי הליגה העונה יכול לספר לי משהו מעניין על אולי איזה כוכב עתיד.

קיר קמט

New member
מייק דאנליבי ג´וניור

סתם , אני לא ממש עקבתי אחריו , אבל ממה שכן ראיתי ממנו , הלבן הכי טוב שראיתי. מה שאני כן יכול להגיד - אחד השחקנים המוצעים בדראפט , מרקוס בוזר מדיוק , הוא סתם א-פ-ס.

קיר קמט

New member
הלוטרי זה לא רק לשבעה מקומות

האחרונים ? (ואחר כך זה פשוט לפי הסיום בעונה הסדירה)

עידו17

New member
הלוטרי הוא ל-13 קבוצות

הלוטרי מששתפות כל הקבוצות שלא העפילו לפלייאוף, וכל כמה שנים הוא גדל. השנה ישתתפו בו 13 קבוצות, כאשר אפילו למילווקי, שפיספסה את הפלייאוף בחצי-משחק, יש סיכוי לזכות בבחירה הראשונה.

קיר קמט

New member
טוב , נו

אני סתם אקווה תקוות שווא שמייק דאנליבי ג´וניור יגיע עד לבחירה שלנו (אי שם בסיבוב השני.)

קיר קמט

New member
ובהזדמנות זו

אני רוצה להודות לדיוויד סטרן שהואיל להבין את חומרת מעשהו והחליט לא לקבור אותנו סופית אלא רק להפוך אותנו לממפיס הבאה , או משהו תיכנסו !!!!!!!!!

יש!!!!!! שיקאגו קיבלה בחירה שנייה

את הדראפט הזה אין סיכוי שג´רי קראוז ידפוק תהיה לו התלבטות קשה את מי לבחור את דואן ווגנר או את ג´ייסון ויליאמס זה בעצם לא כל כך משנה כי שניהם אול סטארים לעתיד

מה שדי בולט מסדר הבחירה

הוא שליוסטון יש 2 גארדים טובים (פרנסיס ומובלי) ולכן רוב הסיכויים שהם לא יקחו עוד אחד . אפשר לנסח את זה גם אחרת : יאו מינג מגיע לטקסס .

bertie

New member
יוסטון רוקטס לשלטון

ישששששששששששששששש!!! זכינו בבחירה הראשונה אין מאושר ממני הגיע הזמן לעונה טובה אחרי כמה שנים של בצורת go steve go rockets!!!!!!!!!!!

למעלה