הלילה - ירח מלא

ענבל30

New member
הלילה - ירח מלא ../images/Emo29.gif

מחר דווחו לנו איך ישנו (או שלא) הקטנטנים
רומי אתמול לא ישנה טוב - אבל הערב, בינתיים - טפוטפוטפו

וגל אמרה: יאאח בשמיי

והנה שוב:ya-eah ba shamaii זה היה התיאור שלה לירח מלא! ואז היא אמרה לו: שלום:

ענבל30

New member
אוש - גל המתוקה! ../images/Emo25.gif

לא אכפת לי שרומי עוד בלי שיניים... לא הזיז לי כשהתיישבה רק בגיל 10 חודשים... אין לי בעיה שהיא עוד לא מנסה ללכת... אבל אני כבר מחכה בקוצר רוח שתדבר! אתמול באמצע האמבטיה הגיעה סבתא לביקור... רומי כמובן דרשה את נוכחותה לצד האמבט, וכשהיא נעלמה לרגע לחדר השני - רומי צועקת "טה-טה!" נכון שזה נחשב?

בטח שנחשב!

בימי שבת, שכהייתי אומרת לאייל "בוא נבדוק אם סבא וסבתא קמו, אייל היה עומד ודופק בכוח על דלת הבית של ההורים שלי (דלת שמחברת בין הבית שלהם לשלנו) וצועק "טהטה! טהבה!" (גם אם הם עוד לא קמו - הם קיבלו השכמה
). כל הכבוד לרומי המתוקה

אפשר לדבר בידיים....

תגשי לאתר המצורף ותלחצי על SIGN BABY - נראה לי רעיון מדליק ומאוד נכון. הקטנים יודעים לתקשר הרבה לפני שהם בשלים פיסית כדי לדבר. יש לינקים לאמזון לספרים ווידאו.... אני מתכוונת לקנות וללמד את שי. אבל לי יש עוד זמן כי זה מגיל 6 חודשים ואנחנו עדיין לא 3....

אייל עבר לישון במוצ"ש במיטה של

"הגדויים" (=הגדולים), כלומר עבר ממיטת התינוק למיטת ילדים. קצת יותר קשה לו להירדם והוא מבקש שאשאר לידו ("אימא, לטף פה-פה-פה!" מסביר לי איפה בדיוק ללטף אותו
). לוקח לו בערך שלושת רבעי שעה להרדם. למרבה השמחה שלי - כשהוא מתעורר הוא לא יורד מהמיטה אלא יושב וקורא לי (הדלת שלו ממילא סגורה והוא לא מגיע לידית). בכל אופן - למרות הירח המלא, הלילה הוא התעורר רק פעם אחת, כי הטיטול הלו היה מלא בשתן. לילות שקטים
וימים יפים
שרון

etilly

New member
מה? יש קשר???../images/Emo29.gif

יש קשר בין ירח מלא ושינה טובה??? כי נעה (חודשיים פלוס) אתמול, ישנה המון!!! (יחסית למה שהיא ישנה בדרך כלל) משש עד עשר (אני הערתי אותה בשביל ציצי, אם לא, היא היתה ממשיכה לישון!) ואחר כך רק בחמש היא התעוררה ועכשיו שוב ישנה כמו מלאך! סוף סוף נחתי כמו שצריך!!

לאה_מ

New member
אצלנו היה מצויין (למרבה הפלא) ../images/Emo13.gif

אורי ישן כל הלילה (השכבתי אותו קצת אחרי 21:30, הוא נרדם בערך ב-22:00 והגיע אלינו למיטה בשעה 6 בבוקר).

ענבל30

New member
גם רומי ישנה מצויין - כרגיל ../images/Emo57.gif

ואני חושבת שיש לנו מספיק הוכחות ש
מלא לא מפריע לשינה טובה
(למי שתהתה - לא רעיון שלי... אבל רעיון רומנטי משהו, לא?) שרק יהיו המון לילות טובים כאלו... לכולנו!

נירית1

New member
אצלנו לא היה שום שינוי

קרן שכבר מגיל חודשיים ישנה לילה מלא - ישנה מצויין, אופיר שכמה לינוק כל שלוש שעות המשיכה גם אתמול במנהג הזה. ה
כנראה לא משפיע עלינו

אתמול בעוד איתמר לא מצליח להרדם

עד השעה 10 וחצי!!! וזה חריג מאד מאד, כי בדרך אחרי 8 אין אם מי לדבר במקרה הסתכלתי החוצה וראיתי ירח מלא... וממש חשבתי על זה שהוזכר הנושא הזה לא מזמן בהקשר של בעיות שינה... בקיצור הוא קם פעם ראשונה בשתיים שזה סביר (4 שעות) אבל... אח"כ ב4 ובחמש וחצי ובשש ובשש וחצי..... בקיצור... לבן כמו בירח היה הלילה... אהה.. ואני כמובן לא הצלתחי בכלל להרדם בעצמי עד 1!!! איזה באסה...

Shellylove

New member
הקטנטנה ישנה טוב, אבל

אמא שלה (שהיא מזל סרטן - מושפע מאד מהירח) ביומיים האחרונים במצב רוח קצת על העוקם בלי סיבה מיוחדת - כלומר, זו כנראה הסיבה. לא חשבתי על זה קודם, אז תודה!

אצלינו זה הולך בדמקה../images/Emo103.gif

לילה אחד משה ישן כמו פילון, ולילה למחרת הוא קם בארבע ועושה הצגה של שעה. הוא כבר לא נרדם אחרי דקה של התעוררות. אין לי מושג למה. הלילה לפי ה"דמקה" יוצא לילה "שחור" אבל תמיד נוכל להאשים את הירח

ה- ../images/Emo29.gif היה מ-ה-פ-ך רציני....

נורי אמנם נרדם רק בעשר. אבל ישן טוב טוב וכמה פעמים זז קצת והמשיך לישון במקום לדרוש ציצי כמו בדרך כלל. והשיא הוא שהוא ישן עד תשע בבוקר והתעורר אחריי!!!

למעלה