הלילה זה יקרה :) אני הולך לחלום את החלום הצלול היזום הראשון שלי תאחלו לי בהצלחה...
Z Zenith New member 19/2/02 #1 הלילה זה יקרה ../images/Emo104.gif אני הולך לחלום את החלום הצלול היזום הראשון שלי תאחלו לי בהצלחה...
W wee man New member 19/2/02 #3 מאוחר מדי בשביל להגיד בהצלחה ../images/Emo130.gif אז אני פשוט אשאל, איך הלך? ינון
Z Zenith New member 19/2/02 #5 היה חלום צלול קטן ../images/Emo104.gif הצלחתי חלקית... הצלחתי לחלום שאני נוסע עם חבר באוטו באיזה מקום בלתי אפשרי והצלחתי להקטין את מימדי האוטו בשביל שיוכל לעבור במסלול הצר ברגע שהגענו לסוף המסלול, התעוררתי.
היה חלום צלול קטן ../images/Emo104.gif הצלחתי חלקית... הצלחתי לחלום שאני נוסע עם חבר באוטו באיזה מקום בלתי אפשרי והצלחתי להקטין את מימדי האוטו בשביל שיוכל לעבור במסלול הצר ברגע שהגענו לסוף המסלול, התעוררתי.
V Variety New member 20/2/02 #6 יפה מאוד, אז הצלחת במשימה! וזה רק מוכיח שרצון טוב זה המפתח. חלומות פז, Variety-
Z Zenith New member 20/2/02 #7 הבעייה היא... ../images/Emo104.gif שאין לי את הזמן להשקיע כל פעם בשביל זה... אין לי את ה6 שעות שינה, שעה של עירנות ועוד שעת שינה.. עכשיו אני ברגילה... אני יכול להרשות לעצמי להשתולל קצת, אבל אני צריך שיטה להכנס למצב הזה בשעות הת"ש...
הבעייה היא... ../images/Emo104.gif שאין לי את הזמן להשקיע כל פעם בשביל זה... אין לי את ה6 שעות שינה, שעה של עירנות ועוד שעת שינה.. עכשיו אני ברגילה... אני יכול להרשות לעצמי להשתולל קצת, אבל אני צריך שיטה להכנס למצב הזה בשעות הת"ש...