הלילה הראשון

LittleMay

New member
הלילה הראשון

הגעתי לבסיס ולא היה לי מושג מה אהיה שם, השליש אמר לי שעד שהוא ימצא לי תפקיד אני אשן ליד חדרי הלוחמים. מיד כשהגעתי לחדר פשטתי את כל בגדי שהיו מיוזעים מהיום החם והתכוננתי למקלחת, בזמן שאני מתארגת שמעתי דפיקה חלשה בדלת. מייד שמתי את החלוק שלי והלכתי לבדוק. זה היה השליש, הוא שאל אותי אם יש לי 10 דקות לשמוע על התפקידים שיש באפשרותי לקבל. אמרתי לו שיכנס, הוא התיישב על המיטה הנמוכה שקיבלתי ואני התיישבתי על כיסא מולו. תוך כדי שאנחנו מדברים שכחתי לגמרי שמתחת לחלוק את לי כלום חוץ ממשולש האהבה המגולח שלי. כנראה שהוא שם לב אליו כי היה לו מאוד קשה שלא להסתכל לשם. תוך כדי שיחה הוא קירב את הכיסא שלי אליו ושם את ידיו על ירכי, קיבלתי צמרמורת אלוהית וכנראה שהוא שם לב אל זה ולכן המשיך לעלות עם ידיו למעלה עד שהגיע למערת האהבה שהיתה מוצפת מרוב חרמנות, תוך כדי שאני מגמגמת הוא פתח לי את החלוק ואת הרגליים והתחיל למצוץ לי בתשוקה משגעת... המשך יבוא...

bugbuster

New member
מאי החביבה.. המתנתי המתנתי,

כדי לא להיכנס לשרשור ההמשך, ואיפוא הוא? ואם כבר, אז כמובן שלום המון המון המון.
ומעניין לעניין לאותו עניין ההמשך? נו?

LittleMay

New member
המשך הסיפור

פתאום התעשתי מחרמנותי והבנתי מה קורה, הבנתי שאני לא יכולה לעשות את זה לדור, אנחנו ביחד מגיל 15, הוצאתי את ראשו ממערת האהבה שלי לרגע, אבל הוא היה חזק יותר ומיד לקח אותי והשכיב אותי על המיטה, הוא הרים את ידי למעלה, "לא אני לא יכול... אההה" איך שפתחתי את הפה הוא דחף את הזין שלו פנימה בחוזקה שגרמה לי לאנחה שאשרה לו שאפשר להמשיך, הוא תפס את שדיי וסחט אותם בזמן שהוא נכנס ויוצא, הרגשתי בשמיים, לאחר שהבין שאני שלו הפך אותי על הבטן והתחיל לשחק לי עם האצבע הפי הטבעת, לאחר דקה הוא כבר היה בפנים, תוך כדי שהוא בתוכי הוא התהפך כך שהוא שוכב על הגב ואני עליו עם הגב, הוא התחיל לפמפם עלי ותוך כדי זה הוא תופס לי את השדיים וסוחט אותן בתאווה, הוא גמר מהר מאוד. הוא הוציא את הזין ואני מייד התנפלתי עליו וליקקתי את נוזלינו המתוקים. זה היה יום ראשון ממש נפלא...

אסתי69

New member
אפשר עוד?

יום שני, שלישי, רביעי, חמישי ותשתדלי לא לנוח בששישבת :)) אהבתי

למעלה