הלילה הפיאסטה בול

ofribecker

New member
הלילה הפיאסטה בול

משחק ה BCS ההראשון בהיסטוריה בין שתי קבוצות שאינן מחטיבות של ה BCS. TCU או טקסס קריסצ'ן יוניברסיטי, מהמאונטיין-ווסט-קונפרנס או MWC, תפגוש את בויזי סטייט מהווסטרן-אתלטיק-קונפרנס או WAC. שתיהן בלתי מנוצחות ועם נצחונות איכותיים על מספר קבוצות חזקות במהלך העונה. TCU מתאפיינת במשחק קבוצתי מאוד, אין שם כוכב זוהר אחד כלשהו, אלא הרבה שחקנים שנותנים תרומה גדולה כל אחד. ארבעה שחקנים רצו שם יותר מ 40 יארד למשחק כל אחד (כולל הקווטרבק אנדי דאלטון) ולא פחות משישה רסיברים מובילים עם 20 עד 45 יארד בתפישות למשחק. ההגנה של ההורנד-פרוגס סופגת מעט נקודות וזה מתבטא בכך שבתשעה משחקים (מתוך 12) הם ספגו 14 נקודות או פחות והממוצע עומד על 12.5 נקודות ספיגה למשחק. בספיישל טימס יש להם נשק בדמות ג'רמי קרלי שהחזיר העונה שני פאנטס לטצ'דאון. TCU מתגאה בנצחונות על יוטה, BYU ווירג'יניה. בצד של הבויזי סטייט ברונקוס יש כוכבים. קלן מור, הקווטרבק מסר עד כה שימו לב, 39 טצ'דאונס ורק 3 אוינטרספשנס. הוא הופל בסאק רק 5 פעמים במהלך כל העונה ומוסר 255.8 יארד בממוצע למשחק. ג'רמי אייברי ודאג מארטין, שני הראנינגבקס המובילים עושים כ 6 יארד לכל נשיאת כדור ונכנסו בסיכום כולל 21 פעמים לאנדזון. בויזי מתגאה בנצחונות על אורגון (מפסידת הרוז-בול) ובחוץ על טאלסה ועל פרזנו סטייט. מי שתנצח כאן תסיים עונה שלמה ללא הפסד אך ללא אליפות הקולג'ים.

ליבי הכחול בכוננות ספיגה

הבעיה היא שהם לא רק ניצחו את יוטה BYU אבל שחטו אותן מקוה שלא מצפה לנו גורל דומה

../images/Emo58.gif

אין מלים פשוט אין מלים לתאר את גודל ההישג הזה אשתדל להרחיב בהמשך בינתיים בוקר טוב לכולם

ofribecker

New member
../images/Emo58.gifפיאסטה בול

כל הכבוד לבויזי סטייט!!! איזה משחק, איזו הגנה! 17 - 10 בסיום ועונה מושלמת. הם צריכים להיות מדורגים בין השלוש הראשונות! קבוצה מדהימה!

../images/Emo58.gif

בפייק היתה לי הרגשה שהוא זומם משהו וזה למעשה המהלך שהביא ל-TD המנצח פשוט גאון בפעולה עונה מושלמת וזה מתוק בעיקר כשגם פרשני ESPN ניבאו נצחון ל-TCU מהסיבה שהזכרתי לפני עד לפני 4 שנים הם יכלו לראות עצמם אלופים במצב כזה אבל מאז שהשיקו משחק אליפות "רשמי" אין מצב וחבל ואגב לדעתי גם אין מצב שהם ידורגו לפני פלורידה אחרי ההצגה של טיבו נגד סינסי אבל נגד זה כבר אין מה לעשות שמעתי לפני כמה שעות תכנית רדיו ספקולציה על איך בויזי היו מצליחים ב-PAC 10 וזה רלוונטי בייחוד על רקע הנצחון על אלופת הפאק 10 אורגון בתחילת העונה אבל במצב זה הם בטח היו משחקים ברוז בול שנחשב יותר יוקרתי משום מה קשה להאמין אבל אשתקד בויזי ו-TCU נפגשו באיזה בול זניח ובהזדמנות צריך לתת קרדיט גם לקרפדות הקרניים על עונה נפלאה שניצחה באותו משחק 16-17

DEJ

New member
למה בין השלוש הראשונות?

אחד משני המקומות הראשונים. בתום כל המשחקים, תישארנה שתי קבוצות בלתי מנוצחות בלבד. אין שום צורה ספורטיבית (אפילו אם שואלים את סמי בכר) שבה ניתן לקבוע כי קבוצה שנוצחה הינה יותר טובה מקבוצה שלא נוצחה לכל אורך העונה. (אין ספוילר כי אי אפשר להבין מההודעה הזו מי ניצח).

ofribecker

New member
העניין היחיד הוא

שהקבוצה שתפסיד במשחק האליפות הגיעה למשחק האליפות , והפסידה (בהגדרה) לזו שתהיה אלופה, ולכן יש הצדקה מסוימת שהיא תהיה מקום שני. בכל מקרה אני מסכים שבויזי תהיה לכל הפחות ראויה גם למקום שני.

DEJ

New member
נכון, אבל

לבויזי ול-TCU כלל לא ניתנה הזדמנות להגיע למשחק האליפות (כהגדרתך). הן ניצחו את כל משחקיהן, ולא קיבלו הזדמנות להגיע לשם. נמנעה מהם ההזדמנות, באופן בלתי ספורטיבי בעליל, מלהוכיח את עליונותן המושלמת אל מול אלו שנבחרו בטקס מלכת היופי של הקולג'ים, גם אם אלו לא שיכנעו במשחקיהן (כבר הזכרת את טקסס נברסקה, שהוכרע על גורל פילדגול בשניה האחרונה). המנצחת בפיאסטה זכאית לראות עצמה כאלופה, לא פחות ממנצחת ה-BCS. (לא ספוילר - עדיין לא ניתן לדעת מי ניצחה)

REDSKINS

New member
../images/Emo207.gif שאלה לגבי הדראפט הקרוב

מי נחשבים כQBים המובילים שיבחרו בדראפט השנה? ומי שעוקב אחרי המכללות מה דעתך עליהם ומי יהיה לדעתך הבריידי / בריס / מנינג הבא?

ofribecker

New member
אז ככה

יש שלושה קווטרבקים מובילים בטוחים: טים טיבו (פלורידה), קולט מקקוי (טקסס), סאם בראדפורד (אוקלהומה, למרות שנפצע). מביניהם מי נראה לי שהכי יצליח ב NFL? שאלה לא קלה בכלל. טים טיבו נראה לי הכי מנוסה ועם הכי הרבה קבלות עד כה, אבל זה לא בהכרח נותן לו עדיפות ב NFL. סאם בראדפורד נפצע לתקופה ארוכה העונה ולא ברור לי כמה זה ישפיע על הקריירה שלו. קולט מקקוי השתנק ברגע האמת במשחק אליפות הביג-12 מול נבראסקה ומסר 3 אינטרספשנס בלי טצ'דאונס, ורק במזל טקסס ניצחה 13 - 12 שם. השאלה שאני שואל את עצמי זה איזה מהם הייתי הכי רוצה לראות בקבוצה שלי אם הייתי צריך לבחור, כי זה משקף את האמונה שלי בהם. במקרה הזה התשובה שלי היא טים טיבו. אבל, אני עדיין לא רואה אותו כטום בריידי או פייטון מאנינג הבא. הבריידי\מאנינג הבא יכול לבוא גם מתוך כאלה שכבר נמצאים בעונותיהם הראשונות ב NFL היום. למשל קולט ברנאן עונה שניה ברדסקינס שעדיין לא שיחק כמעט בכלל, או, צ'ייס דניאל, רוקי בניו אורלינס שעדיין לא ראה מגרש, או אולי טרוי סמית' עונה שלישית בבולטימור ששיחק מעט מאוד עד עכשיו. אבל על אף אחד עוד לא הייתי שם את הכסף.

REDSKINS

New member
תודה על התשובה + שאלה נוספת

פורטיס לא בטוח ישאר עוד עונה וטמפה בוחרים לפנינו בדראפט (בחירה 3) ואני מתאר לעצמי שהם יקחו QB. אז אני ישאל אותה שאלה לגבי RB , ואם יש מישהו שאתה רואה לאו דווקא ה"בריידי" של הRBs אבל ג'ונס-דרו / פיטרסון / כריס ג'ונסון הבא ?

ofribecker

New member
כן

הייתי הולך על מייק הארט. עונה שניה ב NFL באינדיאנפוליס קולטס. הוא הגיע ממישיגן לאחר שהיה שם הלב (תרתי משמע שים לב לשמו) של הקבוצה. יש לו אופי של ווינר בנשמה, הוא שחקן נשמה, מנהיג, ועושה המון יארדים אחרי קונטאקט ולא מפמבל. הוא יהיה כוכב גדול להערכתי.

למעלה