הלילה הירח והים

בת-קול

New member
הלילה הירח והים

חשכת הליל כשמיכה תכסה את גופינו קרן ירח כסופה תבהיק את עורנו המשולהב נצנוץ רחוק של כוכבים יחשוף בעיננו ערגה החול החם יהיה תחתינו כמצע והמיית הים תהיה לנו כמנגינה ואנחנו אחד לשני כמו לא קיים העולם נתמזג ביופי שאין כמותו אל הטבע אל אימא אדמה בעת תנץ החמה ויתפוגג לו הליל נותיר בחול החם עקבותינו והקצף הלבן ימחה את תשוקתנו

ושוב אני נדחפת.. :)

אתם כולכם מאבקים לי המון שירים. שולחת אליכם תודות :) בת-קול, הנה עד כמה אני מזדהה עם מילותייך. אם זה..ממממ.. אירוטי מידי - מתנצלת. שחף בודד שמים שקטים מתכהים ורוח ערבית מלטפת לחי רגלינו טובעות בחול נזהרים לא ליפול.. עוד בריזה משחקת במים המלחשים אל החוף דוחקת אדווה אל אצבעותינו ועינינו עוקבות אחר האופק הנצרב בשקיעה כווייתו מאדימה עננים חום היום גווע אל קרירות המים ופתאום אנו בם מתסיסים אותם בחום גופינו ואצבעותיי נלכדות בשלך שפתיי בשלך חזי בשלך ובעוד השמש צולל אל ליל אתה צולל בי ירכיי עוטפות אותך לוחצות אותך לתוכי עד תישק עטרת בגוש יוקד אנקותיך מתערבלות בשלי ושתיהן נבלעות בצריחת השחף והוא – מצווח שולח מבט נוזף אל הכובשים את חופו הגלים מתגברים ודוחקים בך מרפדים את הלהט הגובר את קצב הטבע החודר וחוזר וחודר.. חול, שמים וים מתמזגים אתנו לאחד לאקסטזה לא יודעת שובעה המשחררת שחף בודד אל האופק הנבלע בחשכה..

בת-קול

New member
וואווווווווו

פסיפלורה??? וואוווווו אהבתי!!!! (שמת אותי בכיס הקטן) :) כבר ציינתי שאהבתי?? :)

אורמור

New member
פסיפלורה..אייזה חן

פסיפלורה את כותבת בצורה שמעלה תמונות חיות בדמיון כל כך חושני ויפה כיף לקרא אותך אור

למעלה