הלילה ב NBA

NETANELD

New member
הלילה ב NBA

מיאמי במשחק 2 מול שרלוט.
ס"א מול המאבס ויוסטון חייבים לנצח את פורטלנד כדי להמנע מכניסה לבור גדול.
יהיה מעניין למרות שאני בדרך לצנוח למיטה.
ד"א, גם אתם לא יכולים לצפות במשחקים בשידור ישיר ואין לכם זמן\רצון לצפייה בשידור חוזר של הקבוצות שלכם,אבל מצד שני לא רוצים לגלות את תוצאות הלילה שלהם בשנייה אחת של התקף לב?
הנה הפתרון שאני משתמש בו כבר מעונה הסדירה.

http://xfinity.comcast.net/sports/nba/scoreboard/

play by play של תוצאות הלילה, צריך לכסות עם היד קצת את האיזור של התוצאה וללחוץ על play by play , ואז מגיעים לדף גלילה של השתלשלות האירועים,מועיל ביותר!!

נ.ב, כשאתם מגיעים לדף הגלילה תגללו למטה קצת כדי להמנע מצפייה בתוצאת המשחק.

RingBearer

New member
שני משחקים חזקים במערב

מהמר על עוד משחק צמוד בטקסס עם ניצחון ביתי
ועל יוסטון מחזירה ג'אב לפורטלנד

כמובן שמיאמי יטיילו בסביבות ה15 הפרש על שארלוט

Executioner

New member
נוביצקי כבר 0מ6

הוא מנסה להכניס את עצמו למשחק בכוח אבל הזריקה שלו לא נכנסת. גם בזריקה ה6 שהייתה לייאפ קל, דאלמברט נתן צ'יפ לכדור שייכנס.
עשה טוב קרלייל שהוריד אותו לספסל לרענון.

Executioner

New member
תיקנו כל מה שדרוש מהמשחק הקודם

חוץ מאת נוביצקי אבל הוא תורם בהגנה עם האסל לא שגרתי ממנו. השאלה היא אם פופ מוריד את החמישייה שלו לספסל או לא כרגע.

Executioner

New member
הנה החמישייה ה3 עלתה בספרס

פופ מרים דגל לבן 6 דקות לסיום ב20 הפרש

billc

New member
יוסטון שולטים בקרשים, הארדן עדיין לא פוגע

טוב זה גמור

דאלאס משווה ל1:1 אחרי תצוגה התקפית מרשימה . וזה אחרי עוד משחק בינוני מאוד של דירק שהחטיא
הרבה זריקות שביום רגיל הוא קולע ללא בעיות.

האריס הוא שוב האקס פקטור עם עוד משחק נהדר .

הדבר החשוב ביותר לטעמי היא האמונה שאפשר להתמודד איתם : אפקט הפחד נעלם ומפה הכל פתוח . בטח ובטח אם הברך של טימי כואבת (פסיבי בטירוף היום) .

יהיה מעניין וזה כבר טוב

ohhh1

New member
לא כל יום רואים שיפוט כ"כ לא בייתי

סן אנטוניו קולעים ב50 אחוז מהשדה ומהשלוש, הבעיה?
דאלאס לקחו 30 זריקות יותר במשחק! (92-63)

איך זה קרה? שיפוט נוראי! פאולים על טוני מאנו וטימי שפשוט לא נשרקים, גולדטנדינג של דאלמברט, נו-קולס שהולכים לדאלאס וזה מסתכם ב-24 איבודים של הספרס במשחק.

שיפוט זוועתי, הספרס זו קבוצה שלא תאבד 24 פעמים במשחק עם שיפוט הוגן גם אם הם יתחילו אותו בחוב של 7 איבודים, בטח שלא נגד דאלאס.

דאלאס גנבו את המשחק הזה, לא רואה אותם מנצחים עוד משחק בסדרה עם השיפוט יהיה נורמלי.

Executioner

New member
אולי לא ראינו אותו משחק

השיפוט לא היה רע במשחק וגם אם כן הוא לא היה חד צדדי. 24 איבודים זה בדיוק הסיבה שדאלאס זרקו יותר, גם 14 ריבאונד התקפה לא עזרו למאזן הזריקות.
13-1 לדאלאס בחטיפות ו24-7 באיבודי כדור. הספרס לא הגיעו למשחק. הצבע היה סגור לטוני פארקר, קוואי לאנרד היה על תקן רוח רפאים, דאנקן עם 5 זריקות. אל תבוא בטענות לשופטים כשבבירור הספרס הפסידו את המשחק הזה עם המון טעויות.

דאלאס באו, תיקנו את הטעויות שלהם, מריון היה טוב, אליס היה טוב, דווין האריס היה טוב, נוביצקי הגיע להיות שחקן משלים נהדר. הם שיחקו הגנה טובה יותר וניצחו כי הם היו פשוט יותר טובים.

ohhh1

New member
מסכים איתך שאנחנו עדיין sloppy עם הכדור

ושהשחקנים שלנו עדיין לא הבינו שהם בפלייאוף והמשחקים בסדרה הזאת נראים כמו עונה סדירה עם לא המדבקה של הפלייאוף על הפרקט.

אבל 24 איבודים מסלופי-פליי זה לא משהו שקורה, לא לספרס ובטח שלא המאבס ייגרמו לזה (עם כל הכבוד להם, ויש לי הרבה).
טוני בשני המשחקים (וגם בעונה הסדירה) מקבל מכות על הראש ואף אחד לא שורק, ההתקפה זרמה יפה כשהשופטים לא עצרו אותה (17 אסיסטים במשחק של 24 איבודים? מרשים לדעתי).

לא רואה סיבה להמשיך להתווכח על זה יותר מדי, אתה אוהד מאבס אני אוהד ספרס ולפי מספר התגובות לא נראה לי שיותר מדי אחרים פה ראו את המשחק כדי להגיב ולגבות אחד מאיתנו.

משחק הבא לדעתי יהיה אחר, הספרס יבואו חדים יותר וההפסד הזה יכול להיות הדבר הכי טוב שקרה לנו לפני הסיבוב השני הקשה שצפוי לנו מול יוסטון/פורטלנד.

Executioner

New member
אני לא אוהד של המאבס

רק כי חשוב לי להבהיר את עמדתי, אני אולי קצת בעד המאבס כי אני חושב שהספרס עדיפים ואני רוצה לראות סדרה ארוכה. מי תנצח לא ממש משנה לי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא האמנתי שהוא יכול לשחק ככה בפלייאוף

הבן אדם פשוט מתעלל ליוסטון בהגנה וזה לא פשוט כשמולך עומד אחד כמו האוורד.
מצד שני, נכון לעכשיו האוורד בעצמו די מתעלל בפורטלנד ויש שם אחלה קרב בין השניים האלה.

אני אוהב את הפלייאוף הזה!

RingBearer

New member
מאצ' אפ ומסורת

הסדרה הכי טובה של הסיבוב הראשון תמשיך להיות כזו עד הרגע האחרון. שני הPF הגדולים של הדור (אמנם במשחק חלש היום) ושתי האלופות האחרונות במערב יתנו לנו כול יומיים הצגה של משחק קבוצתי.
אני חושב שככול שיתקדם הפלייאוף אנחנו נראה שכול שמונה הקבוצות במערב (אולי למעט גולדן סטייט בלי בוגוט) בערך באותה הרמה.

billc

New member
הסדרה הזאת משודרת

בתחנה ש90 אחוז מהאמריקאים לא קולטים
אף אחד בארה״ב לא אוהב את הספרס

הנזק הכספי הכי גדול של הליגה עם הספרס מגיעים לגמר

למעלה